reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ciacho tylko w kuchni zmienialismy bo kable byly na wierzchu...w pokojach nie;-)
madziarena jak zwykle przesadza z ta swoja dupa:-D:-Dja mam wieksza i jakos nie wstydze sie w leginsach:tak:

reklama
No i mnie dopadl katar i bol gardla grrrrrrrrrrrr
Ja wczoraj obiłam taborety ekoskorka a pod spod dalam kilka warstw foli bombelkowej co by bylo miekko bo dzieciaki na kolanach na komputerze graja na taboretach i nie moge ich nauczyc co by na tylek siedlii...
potem zrobilam jeszcze poduche na taka szafeczke w kuchni ;]
A dzis musze isc z dzieciakami po jakies zakupy co by na jutro bylo cos do jedzenia jaka jutro pogoda bedzie??
Bo jak bedzie cieplo moze na grilla skoczymy do babci:)
A ja sie oficjalnie pochwale ze bede ciocia :) W sobote i niedziele pomagalam mlodym przy przeprowadzce sprzataniu itp itd tak ze wczoraj lazilam jak Robocop ;]
Co tam u nas jeszcze
Amelke dalej pobolewa gardlo Jasiek Smara ja tez....
Amelka dzis ostatni dzien do przedszkola i wolne :)

AAAAAAA
a slyszała któras cos ze dlar rocznika mojej Amelki (2008) ma byc jeszcze odroczona szkola w wieku 6 lat?? tzn. ze rodzic moze zdecydowac??

Cześć wszystkim!!!! :-D:-D:-D

Oj Future się porobiło u Was. ZDRÓWKA!
marzenko, madziarena, ciasteczko hello
owca to macie koejny wydatek, oby to nic poważnego z kompem nie było

hejka

Ja wczoraj wróciłam po 8mej i mi się nie chciało kompa włączyć. Tak mnie dziwnie głowa bolała, ale tylko skóra, jakby mnie ktoś z całej siły za włosy ciągnął. No to na usg wszystko widać było i 100% chłop. Wiercił się, kopie mnie bo ma bardzo długie nogi, z usg długość nóg jest o jakieś dwa tygodnie do przodu. Ale ogólnie wiek pokrywa się z miesiączką, więc wstępnie rodzę 20 lipca. Waży 1200 gram. A ja mam problem z nogą, gin boi się, że będę miała zakrzepicę i mam leżeć i pachnieć, a reszta ma biegać koło mnie. Chyba dzieciaki będą mi obiady robić, bo M pracuje ciągle. Dobrze, że od jutra ma wolne.

Pr- zdrówka i dla ciebie, moja Olka ciągle kaszle, ale gile jej zelżały w końcu. Zdrówka też dla dzieciaków.
Future- kciuki za babcię. zdrówka dla dzieciaków.
Madziarena- ja mam podobne wrażenie do ciebie ale już mi jeansach nie jest wygodnie chociaż się jeszcze dopinam, a legginsy to pełna wygoda. Moja Olka też cały czas na dworze, nie wiem czy dobrze robię że ją dziś w samym swetrze puściłam. Ale ona tak od 8 biega, wpada coś zjeść i znowu na dworze. Może i nam w końcu hartowanie pomoże.
Owca- tak czasem bywa ze sprzętem, złośliwość rzeczy martwych.

A ja przytyłam dwa kilo teraz i mam prawie 8kg na plusie.

kroma to chlopy beda miec przewage liczebna w domu;-):-D wspolczuje odnosnie tej nogi, ale wez i lez przy dzieciakach to chyba niewykonalne...czyba ze ma sie pomoc non stop

hej hej
Kromamoja tez w samym sweterku wprzedszkolu po dworze lata - Panie hartuja dzieciaki
Pr wczoraj czytałam, ze dzieci z rocznia 2008 od stycznia do lipca musowo a mlodsze czyli druga polowa roku kto chce więc zobaczymy jak to bedzie
No dupa jak szafa :p na komunie mam leginsy ze skórą potem wam fotki pokaze to same ocenicie :p ide obiadek gotowac i po młodą do przedszkola - od jutra ma wolne ;) to sobie pospi! Do miłego !

ja tez slyszalam to co madziarena pisze :tak:
kroma mi waga skacze raz 6 kg raz 7 kg juz na plus mam...jest ok a ty zobacz za 10 tygodni bedziesz juz tulic swoje malenstwo;-)ladnie maly ci warzy;-)
my z miasta wrocilismy..bylam kupic kwiaty na balkon pozniej zakupy i zleci;-)
madziarena i jak zakupy sie udaly?

ja się umówiłam w końcu z doktorem bo mnie pali ta noga i lekarz mówi że mam przyjść 2go bo może stan zapalny się wytworzył.

Madziarena- też to słyszałam, ale nie byłam pewna czy to wejdzie w życie z tym podziałem na połowę roku. Moja koleżanka ma córkę z 2008 i z lipca i jest nie zadowolona bo nie chce jej dawać a tu trzeba.
Marzenka- no jak dobrze pójdzie to za 2 mce i 2 tygodnie może będę już po wszystkim, mówiła że da mi skierowanie najpóźniej do 15 lipca. A kiedy mnie tam pokroją to już ordynator zadecyduje. Ja liczę, że szybko bo nie mam czasu na leżenie na patologii i czekanie. Dobrze, że teściowa bierze wolne od 15 lipca, to mi dzieciaki przypilnuje, a M nie będzie musiał brać wolnego.
Pr- a co chcesz ją dać szybciej? Ja też sobie jakoś nie wyobrażam Olki za dwa lata w szkole.

reklama
Hej !!

ja wlasnie pranie powiesilam i ide z psem na spacer
za jakas godzine emek wroci to pojedziemy do media :tak:

Moj mlody idzie od 10 sierpnia do 1 klasy hehe :-p
ciekawe jak to z nim bedzie bo nie wyobrazam go sobie teraz w szkole...
jego nic nie interesuje, wszystko mu sie szybko nudzi.itd.wiec nie wiem jak wysiedzi na lekcji :cool2:
literek nie chce sie uczyc ani pisac masakra jest...moze w szkole bedzie inaczej zobaczymy...:tak:
nie mniej jednak przeraza mnie to :-D

Kroma ale ta twoja ciaza leci...:-) oby z noga bylo dobrze...wspolczuje :tak:

Marzenka jakie kwiaty kupilas takie zwisajace na dol ?..czy normalne ?

Madziarena a ty nie przesadzaj napewno dobrze wygladasz w leginsach..i nie masz zapewne duzej dupci
;-)

Uciekam na chwilowy spacer :-)

Do góry