reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

eZoja udanych urodzinek ;-) moze jakies fotki popstrykaj dawno nic nie pokazywalas ;-):no:

Ja przytylam duzo w obu ciazach bo w kazdej 18 kg :tak:
jak slonica hehe...ale z corka zaczynalam ciaze z waga 49 kg...ach jak to pieknie brzmi :-D

Ziemniaczki wstawilam , zjemy i na ogrod
a na potem miesko odmrazam , i kielbaske bedzie grill :-):-)

reklama
ZDRÓWKA DLA WSZYSTKICH CHOROWITKÓW!!!

OWCA 18kg to dużo? :p ja w pierwszej ciąży prawie 30 miałam... to jest dużo

FUTURE jak tam babcia

EZOJA chcesz ogrodu? zapraszam do siebie :p nie ma rewelacji, ale dzieciaki pobiegają :-D

KROMA współczuje problemów z nogą... Mam nadzieje że szybko minie...

PR no takie plany są, ale myśle że nie przejdzie im to tak jak planowali ogólnie ten 08 rocznik...

MADZIARENA ja nie wiem czy dam młodego szybciej, fakt idzie teraz do zerówki, ale jka będzie mógł to zostanie sobie w niej, bo i tak mają w planach dzielic dzieci na osobne oddziały te z pierwszej i drugiej połowy roku...

Jeśli chodzi o wage... Zważyłam się dzis, i mam 3kg mniej niż 2tyg temu (z młodym w 24tyg miałam 9 na plusie)... czyli ogólnie jestem 1kg na minusie... Czytałam że olej lniany który pije wspomaga wchłanianie tłuszczy i tak myślę że może to to... ale tak szybko... Nie mam pojęcia... Ludzie na wiosce nie zauważają że ja w ciąży...

W leginsach chodze bo mi wygodnie... też wcześniej nie nosiłam bo dupa duża... ale teraz w ciąży mam to w nosie... Potrzebuje komfortu i tyle

SDC14837.jpg

Załączniki

• SDC14837.jpg
    SDC14837.jpg
    11,6 KB · Wyświetleń: 29
Ostatnia edycja:
My już w domku :-) ...fajnie było, dla dzieci raj :tak:
Fotki jakieś mam, ale jeszcze nie zgrałam..... może na FB coś wrzucę później.

Jadźka a dziękuję skorzystam na pewno :tak: musimy się zgadać. Piękny brzusio!
Owca udanego grilla!

dzien dobry !

jak fajnie ze dzis i jutro mam wolne bo przedsz. zamkniete maja urlop 2 dni wiec z mlodym siedze :tak:
Corcia juz wyruszyla o 8 rowerkiem do szkoly :-)
a wy co porabiacie?
ja juz odkurzylam teraz czekam az pranie sie wypierze a pozniej moze z mlodym sie przejade do sklepu
kupic zaproszenia na urodziny , talerzyki ,kubeczki itd...:-p
Wczoraj posiedzielismy jakos do 18 na ogrodzie , byla mama ze swoja kolezanka bylo milo i wesolo :happy2:

Cześć owca :tak:
Ja marzę o kawie.. zrobiłam sobie rano i wylać musiałam... nie wypiję gorzkiej a cukier się skończył, posłodziłąm sokiem z malin i w zlew poszła, fuuuj ;-) Więc piję zdrowo od rana wodę :-D Zimno u nas na dworze jakoś chłodem zawiewa...
Ja już owca wyprałam jedno pranie już na suszarce :tak: Ogólnie żadnych planów na dziś ;-)

hej hej
larvunia ja wlasnie pije coffee ja sie gorzkiej napije ale tylko dlatego ze pije z mlekiem:-D ogolnie tragedii nie ma jak nawet kawa sie skonczy moge nawet tydzien nie pic:-D
owca to ladnie posiedzieliscie w ogrodku:-)
u nas dzisiaj jakos tak pochmurno ale co by nie mowic wlasnie prawdziwie wiosenna nawet temp.:tak: jak wszystko sie zazielenilo po prostu bosko:-)
my juz zakupy zaliczylismy a ludzie w sklepach:confused:

Ja tez wrocilam z mlodym :-)
zakupy poczynione hehe jeszcze musze troche slodyczy zakupic i porobic na wtorek paczuszki dla dzieci do przedsz.:tak:
u nas tez dziwna pogoda w sumie jest cieplo bo 17 st. ale gdzie to slonce :confused:
Ja kawe to tylko gorzka pije z mlekiem :happy2: z cukrem ohyda jak dla mnie :nerd:
eZOJA a twoja kawa musiala miec boski smak ze sokiem jeszcze nie mialam okazji wyprobowac haha
:-D
Ciacho dlugi wekend u was to ludzie szaleja z zakupami jak zawsze hehe

owca ale to taki pozorny dlugi weekend jedynie dla dzieciakow jest bo wolne a tak tylko wczoraj bylo i jutro bedzie zamkniete wszystko
a tak normalnie bedzie pootwierane, nie wiem skąd ten szał u ludzi ze robia takie zakupy
jakby sklepy mialy byc zamkniete przez tydzien:baffled: my mamy zazwyczaj w lodowce tylko na 2-3dni jedzenia
bo zwyczajnie sie psuje

hej
dawid ma zapalenie ucha i gardla..antybiotyk dostal i krople do ucha..chodzic moze po dworze ale zeby nie rozrabial za bardzo..
niewiem czy jechac do tego swierkocina teraz.....
ja od rana latam robie pozadki w ciuchach swoich i dzieciowych bo wczoraj bylismy u kumpeli trzeba bylo to posegregowac itd...dopiero teraz skonczylam...w sumie cala wyprawke juz mam
jeszcze kwiatki musze posadzic na parapet na balkon bo kupilam bakopy no i zakupy w biedrze...a tak mi sie nie chce jak sobie pomysle ile wiary tam jest..
we wtorek tez bylismy to normalnie ludzie powariowali...w biedrze same pustki na polkach byly jak nigdy...
owca a u was sie nie daje cukierkow tak jak u nas?
ja nie wypije kawy bez cukru w sumie bez mleka tez nie wypije;-)
jadzka no widzisz jednak cie wybilo:tak:
mi tez brzzusio urosl normalnie az sie zszkolowalam z rana ostatnio jak spojrzalam w lustro:-D

reklama
Marzenka to fajnie ze masz juz wyprawke gotowa :tak:
a co z tym wozkiem co ostatnio pisalas xlanderze ? bedziesz go kupowala od kumpeli?..
u nas na urodziny to robi sie male paczuszki dla kazdego dziecka :tak: ( dobrze ze ich tylko 10 dzieci jest hehe )
mam takie male torebeczki i powrzucam po kilka cukierkow, jakies gumy, lizaki itp. :tak:
do tego zanosze malego torcika , ciastka i czipsy do przedszkola :tak:
beda mieli imprezke hehe :-)
Bo do szkoly jak mloda miala urodziny to normalnie kupilam cukierki i rozdawala ;-)

czekam na mame moja i chce rowerkiem pojechac do sklepu bo mam kupony znizkowe na ciuchy to moze cos zakupie
a ona zostanie z dzieciakami ;-)

A kiedy chcieliscie jechac do tego Swierkocina ?
jak dostanie juz antybiotyk to bedzie dzialal , to moze jakby slonce bylo to bym pojechala jak juz zaplanowaliscie
:happy2:
raczej nie bedzie tam biegal, tylko sobie pospacerujecie
:-)
no ale to twoja decyzja musi byc
:tak:

Do góry