reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
owca dobrze ze byli inaczej doopnie byloby;-) ale ci dobrze teraz co:-D u mlodej jest wlasnie koleżanka później jedziemy na tance i dzien zleci:-D
marzenka a powiedz mi w jakim celu ona zakłąda ta trutke?

Nom cześć;)
Wpadłam na chwilę bazgrnąć co u nas bo zaraz zapomnę że forum istnieje:)
Wczoraj byłam z Zuźką u lekarza, dostała syropki, inhalacje na szczęście osłuchowo czysta to zwykłe przeziębienie , kaszel, katar...Do końca tyg zostanie w domu. Jutro z Pawłem alergolog i tak jakoś leci. Mojego m cos bierze choróbsko zaczął gripex brać moze mu cos pomoże i nic sie nie rozwinie. A u mnie po staremu. Żyje mam się dobrze:tak:

ciacho to tak jakby chciala zrobic prowizorke zeba bo jesli mi nie wypadnie to juz mam z nim nie przychodzic.
my idziemy zaraz na drugi spacer...i po dawida..ide 20min wczesniej zeby ten haos ominac w przedszkolu.
megi daj linka do tego inhalatora...super ze wszystko u was gra
kurde o jakims pozadnym nawilzaczu powietrza musze pomyslec.

marzenka teraz ci nie podam bo widzę że w moje allegro juz nie mam linka co go kupowałam. Wpisz po prostu nazwę inhalator i ci na allegro wyskoczą. Ja mam firmy Omnibus

hej a ja okna pomyłam, pościagałam siatki z okien - przygotowałam okna do zimy :p domek odkurzyłam, kurze pościerałam aaa w pracy byłam :p obiad ugotowany i zjedzony teraz idę z młoda na dwór samochody umyc i schowac trampoline potem troche na plac zabaw i do wyraaaaa ale jeśli jutro nie pojade na porodówke to daje sobie spokój - jutro leze do góry brzuchem :)

reklama
Do góry