reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

dzien dobry
marzenka ja od rana tone w koralikach i od wczoraj robiłam takie cos, szalenie podoba mi sie taka biżu

Załączniki

• DSC09113.jpg
    DSC09113.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 36
reklama
Hej...a ja bylam w robocie , wrocilam to z psem wyszlam , potem spagetti robilam i teraz kawe spijam :tak:

Marzenka a to wy musicie sami do poloznej chodzic ? nie ona do was ? :baffled:
Ciacho fajne to cos :tak:;-)

owca to cos na szyje:-D w sklepie to bym majatek zaplacila to wole sobie zrobic:-)
ja tez polatalam na miotle ale jeszcze nie skonczylam, obiad musze zrobic i tez spagetti:-D
ja rano coffe wypilam a teraz siedze i stukam w ta klawiature:-D

o widzisz ciacho ten sam obiadek mamy ;-)
wygonilam wlasnie dzieciaki na plac zabaw , bo normalnie to caly dzien w domu by siedzieli przed tv lub komp :angry:
niech ida polazic gdzies bo zwariuje z nimi :tak:
wstawilam sobie zupe kalafiorowa juz na jutro :tak:

Madziarena a ciebie widze nie rusza nawet po takim treningu sprzatnia hehe :-p
dobrze malej w brzuszku :-)

owca byla 3 razy i teraz ja mam do ich siedziby chodzic jesli nie pada..ale juz nie musze chodzic :tak:
u mnie standard rosol:-D:-D:-Dmialam zrobic jeszcze pulpeciki w sosie koperkow:-Dym ale nie zdarze bo po przedszkolu idziemy w odwiedzinki do tych znajomych co obok nich dzialke mamy..dawid sie pewnie ucieszy tymbardziej ze pana marka uznaje za dziadka:-)

Pr zdrowka dla rodzinki :happy2:
Ciacho a wylataly sie 2,5 godz ich nie bylo az poszlam patrzec gdzies sa i stracha mi napedzily bo nie bylo ich na placu , obeszlam osiedle w kolo tez nie bylo ,poszlam do koni tez ich nie bylo :angry:
poszlam 2 raz na plac i patrze ida sobie skads..pytam gdzie byli a oni na placu zabaw ale innym :tak:
opierdzielilam ich bo to dosc daleko od domu i mowilam ,gadalam ze maja byc na tym tutaj to i tak poszli sobie wrr...:angry:
zawsze cos...

Herbatke wypilam ciepla , tostow pojadlam, swieczke sobie na stole zapalilam i czekam na emka bo dzwonil ze jedzie :tak:
a za oknem u nas pada deszcz :tak:

w takich wypadkach przydalby im sie telefon zeby ciebie poinformowac:tak: bo dzieciaki to dzieciaki:-D
u nas tez caly dzien pochmurno i jakos tak zimno mi :baffled: niby cieplo ale jakos nie czuc:-D

reklama
Cześć dziewuszki :)
W biegu dziś.. cały dzień poza domem. Szczepienie Miśki dziś miałam, ostatnie uuufff.... 195zł poszło.
Bilans 6 latka też robiliśmy, mamy z głowy.
Padam, zawsze wracam z g-wa zmęczona do domu, ktoś mi energię wysysa chyba ;-) teściowa :-D

dzien dobry
marzenka ja od rana tone w koralikach i od wczoraj robiłam takie cos, szalenie podoba mi sie taka biżu

Ciacho piękne!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry