C
reklama
C
ciasteczko
Gość
owca to cos na szyje
w sklepie to bym majatek zaplacila to wole sobie zrobic:-)
ja tez polatalam na miotle ale jeszcze nie skonczylam, obiad musze zrobic i tez spagetti
ja rano coffe wypilam a teraz siedze i stukam w ta klawiature

ja tez polatalam na miotle ale jeszcze nie skonczylam, obiad musze zrobic i tez spagetti

ja rano coffe wypilam a teraz siedze i stukam w ta klawiature

o widzisz ciacho ten sam obiadek mamy ;-)
wygonilam wlasnie dzieciaki na plac zabaw , bo normalnie to caly dzien w domu by siedzieli przed tv lub komp
niech ida polazic gdzies bo zwariuje z nimi
wstawilam sobie zupe kalafiorowa juz na jutro
Madziarena a ciebie widze nie rusza nawet po takim treningu sprzatnia hehe
dobrze malej w brzuszku :-)
wygonilam wlasnie dzieciaki na plac zabaw , bo normalnie to caly dzien w domu by siedzieli przed tv lub komp

niech ida polazic gdzies bo zwariuje z nimi

wstawilam sobie zupe kalafiorowa juz na jutro

Madziarena a ciebie widze nie rusza nawet po takim treningu sprzatnia hehe

dobrze malej w brzuszku :-)
marzenka21
Fanka BB :)
owca byla 3 razy i teraz ja mam do ich siedziby chodzic jesli nie pada..ale juz nie musze chodzic 
u mnie standard rosol

mialam zrobic jeszcze pulpeciki w sosie koperkow
ym ale nie zdarze bo po przedszkolu idziemy w odwiedzinki do tych znajomych co obok nich dzialke mamy..dawid sie pewnie ucieszy tymbardziej ze pana marka uznaje za dziadka:-)

u mnie standard rosol

przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
hej. Moje dzieci juz zdrowe teraz P wzielo i tate mojego tylko czekac az mnie dopadnie;/
C
ciasteczko
Gość
pr to dobrze ze dzieciaki zdrowe a moze ciebie nie zlapie;-)
lenia mam
owca jak dzieciaki wylataly sie na dworze?
lenia mam

Pr zdrowka dla rodzinki 
Ciacho a wylataly sie 2,5 godz ich nie bylo az poszlam patrzec gdzies sa i stracha mi napedzily bo nie bylo ich na placu , obeszlam osiedle w kolo tez nie bylo ,poszlam do koni tez ich nie bylo
poszlam 2 raz na plac i patrze ida sobie skads..pytam gdzie byli a oni na placu zabaw ale innym
opierdzielilam ich bo to dosc daleko od domu i mowilam ,gadalam ze maja byc na tym tutaj to i tak poszli sobie wrr...
zawsze cos...
Herbatke wypilam ciepla , tostow pojadlam, swieczke sobie na stole zapalilam i czekam na emka bo dzwonil ze jedzie
a za oknem u nas pada deszcz

Ciacho a wylataly sie 2,5 godz ich nie bylo az poszlam patrzec gdzies sa i stracha mi napedzily bo nie bylo ich na placu , obeszlam osiedle w kolo tez nie bylo ,poszlam do koni tez ich nie bylo

poszlam 2 raz na plac i patrze ida sobie skads..pytam gdzie byli a oni na placu zabaw ale innym

opierdzielilam ich bo to dosc daleko od domu i mowilam ,gadalam ze maja byc na tym tutaj to i tak poszli sobie wrr...

zawsze cos...
Herbatke wypilam ciepla , tostow pojadlam, swieczke sobie na stole zapalilam i czekam na emka bo dzwonil ze jedzie

a za oknem u nas pada deszcz

C
ciasteczko
Gość
w takich wypadkach przydalby im sie telefon zeby ciebie poinformowac
bo dzieciaki to dzieciaki
u nas tez caly dzien pochmurno i jakos tak zimno mi
niby cieplo ale jakos nie czuc

u nas tez caly dzien pochmurno i jakos tak zimno mi

reklama
Cześć dziewuszki 
W biegu dziś.. cały dzień poza domem. Szczepienie Miśki dziś miałam, ostatnie uuufff.... 195zł poszło.
Bilans 6 latka też robiliśmy, mamy z głowy.
Padam, zawsze wracam z g-wa zmęczona do domu, ktoś mi energię wysysa chyba ;-) teściowa
Ciacho piękne!!!
W biegu dziś.. cały dzień poza domem. Szczepienie Miśki dziś miałam, ostatnie uuufff.... 195zł poszło.
Bilans 6 latka też robiliśmy, mamy z głowy.
Padam, zawsze wracam z g-wa zmęczona do domu, ktoś mi energię wysysa chyba ;-) teściowa

dzien dobry
marzenka ja od rana tone w koralikach i od wczoraj robiłam takie cos, szalenie podoba mi sie taka biżu
Ciacho piękne!!!
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Podziel się: