reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
hejka

Jak zwykle późno, ale zawsze coś. Moje ostatnio mają jakieś dni napięte, bo się tłuką. Arek gryzie Olkę a ona go drapie. Antek standardowo grzeczny, bawi się już zabawkami i gaworzy.

Owca- też bym dostała zawału na twoim miejscu. Ale sama pamiętam za dzieciaka jak mama kazała siedzieć na podwórku a ja gdzieś polazłam.

Ciasteczko- że ci się chce dłubać. Duży i kolorowy. Nie dla mnie, ale ja wiem, że ty lubisz taką kolorową biżuterię. Podziwiam, że ci się chce i że umiesz takie coś wydłubać dla siebie.

PR- no to oby kolejna choroba dopiero w 2014, a najlepiej by było jakby w ogóle nikt nie chorował. U mnie odpukać zdrowi wszyscy.

Marzenka- coś wiem o samotnych wieczorach, mój późno wraca i prawie codziennie sama kąpię.

Madziarena- zobacz jak Marzenka jeszcze nie dawno odliczała i biedna czekała. Też chyba dom wypucowała jak nigdy. Trzymam za ciebie kciuki i nie forsuj się za bardzo. lada dzień się maleństwo pojawi. Zaszalałyśmy w tym roku na forum. Tyle dzieci się posypało.

czesc laseczki
my sie wlasnie cycujemy...zaraz pewnie zasnie to ja sie biore za lazienke bo mi juz obrosla kurzem:-Djeszcze obiad zrobic prasowanie i spacer mam zamiar zaliczyc..chcialam ciasto zrobic ale chyba sie nie wyrobie
kroma a ja to cie podziwiam ze wogule przy 3ce dzieci dajesz rade tu zajrzec:-D
moja martynka dzis konczy miesiac ale to zlecialo:-)
madziarena kroma ma racje;-)a ty nawet nie przechodzilas to nie masz co sie martwic a ja juz bylam 2 tyg po terminie i w koncu sie doczekalam.
wczoraj bylam u tych znajomych..mozna by powiedziec ze zwariowali na punkcie Martynki:-Du nich w rodzinie nie ma takich malych dzieci i dopiero w kwietniu ich corka bedzie miala dzidzie;-)to niech nabieraja wprawy;-)

Cześć moi drodzy.

Ale pogoda ciapata... jakieś sny chore miałam :baffled:
Wyczekuję na przesyłkę dziś od kuriera z wygranej...., szyć będę zakładkę ale to jak młoda mi uśnie...
Dzień jak co dzień u mnie ;)

Marzenko wyrobisz się na pewno :)

witam drogie towarzystwo:-D
marzenka dasz rade, zorganizowana jestes:tak:
ezoja ale cieplo jest na dworze i to sie liczy:-) chodze w kurtałce polarowej i gitara:-D musze se wlosy ufarbowac bo odrosty :baffled: jak mi sie nie chce ale trzeba jakos wygladac:-p

hej
ale o co kaman ?? Ja nie panikuję ... mam jeszcze czas przecież, mała mogłaby już wyjśc ale HELLOO ! Będzie to będzie ;) a sprzątam bo później kiedy to zrobię ? Własnie w pracy siedzę, niestety ale życie ... całą ciąże latam jak szalona, mam dość, wczoraj się położyłam na chwilkę żeby się zdrzemnąc i co ?? nie dane mi było, jak nie kurier to setki telefonów i sms-ów i dupa ...
Jadę zaraz małej kupic kwiatki na DEN bo jutro maja apel i wystepy, do miłego baj baj

Hej , ale tu ruch :-D
ja po robocie , obiadek zjedlismy , teraz mloda wyszla z psem a mnie cos wzielo na ciasto i wlasnie siedzi w piekarniku :tak::-p
robie z przepisu naszego ciasteczka zobaczymy co mi wyjdzie :rofl2::-p
Kurcze juz piatek ale mi dni uciekaja , znowu weekend bedzie :rofl2:

Marzenka a u was juz miesiac :-) porobilas troszke w chalupce dajesz rade widze , a ktos Dawida rano prowadzi do przedsz ? czy ty idziesz z malutka go zaprowadzac ? :baffled:

Madziarena wylaczaj telefon jak idziesz odpoczac do wyrka i mnie wszystkich w dup...za przeproszeniem :tak:
wkurzajace takie cos jak czlowiek chce polezec a tu telefony sie urywaja :tak:

Milego popoludnia potem wlece dam znac czy ciacho mi wyszlo :rofl2:

reklama
owca rano prowadzi ciocia go do przedszkola
ale mnie mlody wku....l ledwo zamknelam drzwi od sali i sie zaczelo teraz siedzi w pokoju i ma kare...
nie dosc ze mloda mi ryczala to jeszcze ten dodatkowo....
maz wraca do domu jak dobrze:-)

Do góry