reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ciacho to pieczesz dla kogos w sumie hehe :-p
u mnie rzadko nieraz jak u ezoji raz na miesiac a nieraz rzadziej..chyba ze mnie najdzie to robie cos :tak:
no ale u mnie zawsze slodycze sa :-D teraz przywwiozlam z pl 7 opakowan ptasiego mleczka :-D
Ale moj lubi sobie wieczorkiem podjesc slodkosci :tak:

Uciekam do wyrka zaraz na rewolucje :happy2:

reklama
czesc mamuski:-)
nie no raczej nie zmienie godzin bo co jak mi cos wypadnie!!najwyzej bede go przed 14 odbierac....ciacho ja wiem ze mloda bedzie wieksza tu nie chodzi o nia tylko o to ze dawid sie zle zachowuje przy kolegach..ciezko z ubieraniem i wogule ale zobaczymy wczoraj mu tlumaczylam wiec moze bedzie lepiej..
tu mowa o ciastach..ja dzis chce zrobic jablecznik i od razu schab upieke do kanapek;-)ja przez ten miesiac jak martynka jest zjadlam tylko 3 herbatniki te mini z biedry a tak nawet nie slodze a waga stoi mi od 3 tygodni...
owca dawid nosi juz chyba od kwietnia czy maja..ide do innej niz poprzednio mam nadzieje ze bedzie lepsza..
w koncu mam meza w domku..padlam jak dziecko ze mnie musial budzic na cyca:-D

Dzien doberek...u nas pada od rana i ciemno za oknem :tak:
mezus zaspal dzis do pracy hehe, wstal jak moj budzik dzownil o 7 a o tej porze powinien byc juz w robocie :tak:
dzieciaki jeszcze spia , a ja za 30 minut jade dzis do tego kocura oby mnie nie zaatakowal :-D

Marzenka chodzisz prywatnie czy na kase do okulisty ?
nie przejmuj sie waga to dopiero miesiac po porodzie spadnie ci jeszcze ;-)

Ostatnia edycja:
dzien dobry
oj mi dzisiaj tez sie ciezko wstawalo, my do dentysty juz jestem chora bo zostawie tam kilka stowek:baffled:
marzenka jeszcze miesiac dwa i wrocisz do wagi nieraz wraca sie po pol roku do wagi sprzed nie jest zle u ciebie:-)
owca ja nie przepadam za ptasim mleczkiem no nie idzie mi, ale w lidlu maja cos podobnego ze srodkiem cytrynowym i akurat to jest wyjatowo b.dobre ale tez nie kupuje

ja tez nie przepadam za mleczkiem wole czekolade z orzechami:-)
ciacho wiem ze nie jest zle;-)
ty ciagle chodzisz prywatnie do dentysty?szkoda tyle kasy tracic
kurde a mi dopiero teraz sie przypomnialo ze dawid mial dzis isc na galowo ubrany bo maja dzien nauczyciela..cholercia glupioa teraz tak wszyscy ladnie ubrani beda a on na sportowo:baffled:to sie matka popisala:baffled:

hej hej a u mnie ciszaaa dzisiaj mialam na papierze duuuużżżzooo białego śluzu, niby czop juz odchozi od tygodnia ale dzis to mnóstwo było no nic czekamy ;0
Młoda dziś też poszla na galowo - maja DEN i wsytepuje, oczywiscie wszystko wzięłam na przebranie gdyby sie przy sniadaniu ubrudziła ale o rajstopkach zapomniałam no i młoda podarla przed wejściem na sale hehe
A ja kooocham słodkie a ostatnio to jem jak szalona, aż mi głupio. Laski trzymajta kciuki, żebym przez weekend sie rozpakowala bo chce byc u brata na imieninach :)

marzenka zdarza sie, zapomniec, ja to sobie pisze na takiej tablicy zeby nie zapomniec jak cos waznego zwlaszcza jak ma to byc dopiero za jakis czas bo tak z dnia na dzien to pamietam
a co do denstysty to nie mam zamiaru chodzic na nfz i czekac 2-3 miesiace w kolejce az laskawie przyjma, u nas z bolem zeba nie chca przyjac panstwowo nawet dziecka
musialabym doplacic za zeby mlode a lakowanie darmowe tylko stale szóstki a my lakujemy wszystkie stałe jakie wychodza
madziarena ja tez lubie slodkie ale b.sobie ograniczam to trzymam kciuki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
no ja tez jak z dnia na dzien pamietam ale ja wogule w innym swiecie zyje:-D
dzwonilam do pani i nic nie bedzie na szczescie jego grupa nie wystepuje.
ciacho no niby tak ale zobacz ja tez teraz jak chodzilam to na kase i z miejsca mnie przyjmowala..a u was wieksze miasto to i wiekszy problem moze..
ile wy prania robicie w ciagu tygodnia?bo ja sie obawiam ze jak mi przyjdzie rachunek za wode to sie zlapie za glowe.u mnie wychodzi 4 a tak standardowo byly 2.
madziarena my tu czekamy z niecierpliwoscia;-)ciekawe ktora teraz zaciazy:-D
owca martynka nie spi z nami...ale jak ja biore do karmienia to rzecz jasna ze przysniemy:)

Ostatnia edycja:
Do góry