reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

marzenka moja starsza tak nieraz wkur.. mnie ze najchetniejm bym z chaty wyszla
ja tez uciekam po zakupy bo juz dzieciarnia brzeczy ze nie ma co jesc:eek::-D

reklama
ja juz po zakupach, i tak chyba 1/3 rzeczy nie kupilam bo listy nie wzielam:baffled: ale nic pojade za tydzien:-D
jeszcze dzisiaj ze starsza do dentysty, ma pietra ale trzeba zrobic poki male:tak:
halo gdzie reszta? co sie ociagacie:-p

A witam witam :happy:
Własnie się opycham czekolada..Boze :baffled:Ale co poradzę:happy:
Byłam dziś zanieść kolejne zwolnienie w pracy. Co kogo nie spotkałam to każdy pytal jak się czuje i wogole,milo :happy:
Za godzinke młody wroci ze szkoły, znowu pewnie gora lekcji... Ach.
Dzis biore się za male porządki na mojej polce z książkami bo potem się nie wyrobie,a musze poki mi się chce i starcza sil :happy:

Milego dnia babeczki i pamiętajcie o dzisiejszym glosowaniu na plac zabaw o który prosiłam :happy:

Hej ja niedawno wrocilam z robotki , potem jeszcze z psem wyjsc i juz dzieciaki wrocily :tak:
dzis nie mam obiadu bo nie ma pomyslu i nie bylo czasu haha..:laugh2:
ja zadowole sie kawa i paczkiem a dzieciaki zupka chinska a co raz nie zawsze :-p:-p
U nas tez dzis cieplo 9 st :tak:
W robocie byla wlascicielka domu wiec tak dziwnie nie lubie , ale spala bo napisala mi karte ze jest chora
potem jak robilam parter no to wstala i siedziala z herbata pod kocem ech czuje sie wtedy taka obserwowana :tak::-D
Ale nie odezwala sie do mnie slowem a tydzien temu zostawilam jej kartke ze rezygnuje z pracy
a ona zero odezwu zachowala sie jak by wogole kartki nie przeczytala :baffled:
dziwne chcialam zapytac ja ale sie powstrzymalam...robie tam jeszcze 3 czwartki i nara :-D

ezoja co sie nie odzywasz ?
ciacho a czym cie tam corcia tak wkurzyla ? :laugh2:
Agnis to milo ze w pracy tacy zainteresowani twoim stanem , milego sprzatania :happy:

Tez bym musiala na zakupy , moze wieczorem jak menzu wroci to podjedziemy do netto :tak:
bo make i maslo potrzebuje na ciasto a jutro chyba bede piekla :tak:

Dobra uciekam robic te zupki :-p

owca zupki woda zalewasz i gitarra:-D
a moze miala focha ze ochodzisz i dlatego sie nie odezwala, ludzie bywaja dziwni
szkoda gadac jednym slowiem pysk ma duzo za duzy:baffled:

no ciacho juz zalane , parza sie hehe :laugh2:

no moze i ma focha ale chyba wypadalo by sie cos odezwac , a nie tylko hallo jak wylazla z lozka i czesc jak wychodzilam :-D
nie lubie takiej nadetej atmostfery :no: u tych innych ludzi to jest tak fajnie , milo , zawsze cos pogadaja jak sa w domu , zapytaja jak dzieci itd..
a ta jakas taka dziwaczka :-D ale maz jest za to fajny ;-)

moja tez ma juz pyska duzego :szok: a co to bedzie za pare lat..masakra.

u mojej hormony daja sie we znaki bo taki wiek:-D
ale o ile moge przymknac oko na pewne rzeczy to nieraz nie ma mowy :no:
ja dzisiaj tez bez obiadu zjadlam donata:-D a dzieciaki maja zapiekanke makaronowa

siema :sorry:
ale męczący dzień dziś mam. Normalnie nic mi się nie chce... dobrze że pralka sama pierze.. gorzej z powieszeniem ;-)
ziemniaki dziś tylko gotuję kotlety z wczoraj mam... na szczęście, co za dzień mam sflaczały łojej a Wy?

reklama
Do góry