reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ciacho ja nie ćwiczę...nigdy nie ćwiczyłam.

pochmurno się zrobiło. miałam jechać do larvunia na kawkę, ale nie jade, a pozniej na rytmikę. wlasnie musze pozgrywać piosenki znowu. i jakoś mi zimno. Guciu mordodarcie od rana uprawia. eh. dobrze, ze Hesiu chociaż sobie w spokoju wycina ;)

reklama
dzien dobry
kroma teraz duzo kobiet ma cellulit, szczuple tez maja;-):-D
future dlatego napisalam, ze prawie wszystkie:-D ja juz w liceum cwiczylam i wtedy super mialam, wage 53 kg,oj dawne czasy
agnis w sumie juz niedługo i będzie po:tak:

czuje sie wywolana przez ciasteczko wiec odzywam sie :-p:-p
bo tak to tylko zerkam i czytam czy ktos cos naskrobal :tak:

no wiec auto bez zmian wrr...stoji sobie dalej w garazu i czeka :wściekła/y:
trzeba podjechac do serwisu i oni podlacza pod kompa :tak:bo ten ziomek ma cos zepsuty komp czy program :confused:
i dopiero wtedy ziomek bedzie mogl cos zamowic czesci i dzialac ...
takze do weekendu napewno nie bedzie zrobione :no:

Dobrze ze mamy busa od szefa pozyczonego bo tak to dupa :tak:
czyli zakupy weekendowe musze zaliczyc busem haha :-D

A tak to bez zmian , herbatke sobie zrobilam
mloda byla dzis na basenie , zaczynaja nauke plywania :tak:

a tak sama z siebie to nie bardzo..:-p? paskuda jedna;-):-D
owca szkoda ze stoi i czeka ale kupcie sobie sami kabel i program i sprawdzicie sobie a pozniej i tak sie ten sprzet przyda:tak:
to bedzie miec radoche na basenie, moja rok temu chodzila

hejo.
maz mi zrobil stacjonarny komputer wiec jestem :)
dzis mamy 3 rocznice slubu bylismy sobie w restauracji co nowa otworzyli nawet fajnie ale jeszcze musza ja dopracowac :)
u nas nic nowego dawid byl dzis na szczepieniu tak naprawde chyba ja gorzej przezywalam to niz on sam :)
moj maz wymyslil ze po co mi kupowac nowy rower i kase wydawac skoro rower mam tylko kola mi wymieni na grubsze i kierownice pytanie tylko ile nas to wyniesie.jesli nie wiecej niz 200zl to spox :)
martyna mi dzis malo spala w dzien raz 1.5 godz i 20 min marudna jest niewiem czy uda mi sie ja przetrzymac choc do 19 teraz sie zajela pokropwcem od spiwora bo pralam mojemu to chociaz cicho i da popisac :)
oj owca bez auta ani rusz..wiem jak to jest....
oj ja tez mam celuit juz takie ladne cialko mialam przed ciaza a tu znow musze sie z tym borykac.wczoraj mialam jakis masakryczny dzien nie do zycia zrobilam sobie wolne od cwiczen bo chyba za duzo na siebie biore nocki nieprzesypiam a tu jeszcze cwicze po 40 min ciagle latam cos robie wiadomo jak to w domu i w koncu organizm mial dosc ale przynajmniej sobie troche odpoczelam i dzis juz lepiej sie cwiczylo :)
a udalo mi sie sprzedac laktator za 90zl wiec fajnie mam juz kaske na krzeselko do karmienia dla mlodej :)
milego wieczorku kochane :)

Dobry..
dzis mam wolne wiec kawkuje z rana :-)
ale mam juz wyprane firanki bo jakie takie zakurzone byly, zaraz je powiesze :tak:
A tak to musze chalupe ogarnac , i chyba bake jakas upieke :happy:
Auto wczoraj pojechalo i jest w salonie , dzis lub jutro do odbioru :tak:

Marzenko to ci maz wymyslil z tym rowerem hehe
ciekawe czy tak sie to oplaci :baffled:
patrze na suwaczek i 5 miesiecy juz Martyna ma ale zlecialo :tak:

Agnis a ty juz w domu czy jeszcze na wczasach ?:-D

Hej ezoja ;-);-)
Marcelo w przedszkolu?

dzien dobry
owca to bedzie czym jezdzic;-) obyscie majatku nie zaplacili
agnis jak tam zyjesz?
ezoja jak dzieciaki zdrowe?