reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

befatka i jak tam u Was z gorączką??

larvunia a to mąż zapominalski;-)

marzenka jak oczko Dawidka??

beti nie kupiłam stroju, byłam trochę na rynku a potem poszłam do tego skle[pu gdzie byłyśmy razem i już był zamknięty:baffled: ale to lepiej bo przyjechałam do domku i odnalazłam swój strój sprzed dwóch lat i nawet dobry więc zaoszcędziłam trochę:-p
a powiedz mi Ty robisz takie zdjęcia do tego jak się składa podanie do szkoły?? bo muszę zrobić

Piotrek na dworze walczy z basenem mam nadzieję że uda mu się skleić bo Kacperek zamęczy nas z tym jeziorem:baffled:

reklama
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=q5R2eeL5X08"]YouTube - 04.07.2009 Marcelek na działeczce u dziadków - larvunia[/ame]

ja wlasnie wrocilam z miasta,zrobilam jakies 8km pieszo:-Dwszytsko mnie boli:-D:-D
najbardzije wkurzalam sie na poczcie stalam w kolejce pol godz zeby bratu paczke wyslac w koncu jak juz sie dostalam do okienka baba do mnie ze zle wypelnilam papier:wściekła/y:i juz mnie potem nie przyjechal wiec sie wkurzylam i poszlam do mamy tam na spokojnie wypelnilam ten papier i odczekalam pol godz bo babka miala przerwe potem ide a tam ze 20osob w kolejce maskara......wkurzylam sie i zanioslam ta paczke do mamy i jutro pojde bo i tak w miescie bedziemy bo do urzedu skarbowego musze...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:tyle sie nastalam i zmarnowalam czas........
Jezyk oczko juz nawet ok prawie nic nie ropieje takze jest dobrze.
bylam u swojego bylego pracocodawcy i sie okazalo z eu nich zaginelo moje swiadectwo ukonczenia szkoly sredniej dziwnym sposobem,ze niby ostatnio nawet szukali i nie ma,wiec niewiem co robic z tej sprawie,chyba bede musiala do szkoly po odpis...
Katgen ja mam ukonczona szkole zawodowa i szkole policealna.
ok mykam robic zupke jarzynowa:happy2:
do pozniej

Cześć kochane, wpadlam na moment. Dzięki Wam za współczucia, jutro jadę do Mogilna bo w środę pogrzeb babci:-( będę w domu już w czwartek wieczorem bo mój w piątek do pracy musi iść. Jeszcze jak na złość się rozchorowałam, w nocy mialam wysoką gorączkę a dziś znów temperatura i jestem na tabletkach. Mieliśmy jechać już dziś ale chcę wypocić się w wyrku do jutra. Teściowa jest u mnie od wczoraj i jutro razem wracamy samochodem do Mogilna. Najbardziej żal mi taty tak to mocno przeżywa:no:

Larvuniu ale ten Marceluś fajnie pływał w tym baseniku, dla niego frajda:blink:

Katgen to twój tatko też już ładny wiek ma:szok: sama też bym się już na twoim miejscu obawiala ale jeśli cieszy się dobrym zdrowiem to jeszcze pożyje kupę lat, nie martw się:tak:

madzia ty jeszcze nie wróciłaś od dziadków?

dobra spływam do wyrka, jestem sama bo mój poszedł ze swoją mamą i Zuzą na spacer po M-czu:blink:
Wiecie już chyba nie zajrzę do Was pewnie dopiero jak wrocę a myslę że w piątek rano zakukam. Do zobaczenia

Ostatnia edycja:
Wyrazy współczucia
[*]
Moja babcia ma 85 lat a jeszcze ostro nagina ;) ale tata ... niestety miał 50 jak odszedł ... także nie zawsze wiek ma znaczenie.
Ajs mam sajgon w pracy na razie więc nie pisze, tak zawsze przed urlopem - za tydzien jedziemy nad morze ;) ale się wybyczę !!! A teraz walczę z pryszczami, jak nigdy nie miałam prblemów tak mnie teraz w ciąży ostro wywaliło :/
Idę na filmek bo M siada do kompa. Buziaki papa

Dziewczyny wrocilam
godzine temu
ale poczytam was jutro dzis juz nie mam sily....
jestem zmeczona tyle mialam do wypakowania rzeczy caly bagaznik zawalony....

odezwe sie jutro papa :-):-)

madzia witaj spowrotem
ja dopiero teraz zakukalam bo kolezanka dopiero wyszla,moj poszedl ja odprowadzic bo sama to az strach........na cale szczescie to nie daleko:-):-)
Madziarena hehe znam to :-):-)mnie mecyzly plamki czerwone na brodzie.ale sie umeczylam z tym.....
Milego pobytu nad morzem,:-)
dobranoc kochane

Witam
Jerzyk -juz nie mamy gorączki od soboty.Na moich marcówkach laski mi powiedziały ze MMR ma okres inkubacji 6-8dni i to mogła byc reakcja na szczepionke.Naszczescię juz wszystko ok tylko niunia wygląda jak biedronka od potówek.Gania w samym pamperku ale nic to niedaje jak zasnie na poduszce to cała buzia pózniej wysypana.

Matko az mnie zatrzesłoooo:szok::angry::angry::szok::szok:Chciałam sobie otworzyc okno ale na szczęście w pore zlukałam ogromnego pająka.Doopsko ma wielkosci mojego paznokcia na kciukuWrrr....Bede sie pocic a co:sorry2::sorry2::sorry2:Teraz sie troche ochłodziło i pada wiec pchają sie do domu.Co ja nienawidze pajęczaków:angry::angry::angry::shocked2:
Madziarena miłego wpoczynku.A na pryszcze nie ma pojecia co Ci poradzic ja miałam super skóre w ciązy i pazurki eleganckie.Za to zgage okropną ale po za nia to w sumie wszysko było git.Dasz rade jak urodzisz wszystko wróci do normy.
Madzia -czesc
Larvunia ale Marcelak miał radoche:-D:-D:-DJak przyjade to wrzucimy oba berbecie do basenu moze sie nie potopia;-):-)
Megi -duzo zdrówka
Ania PR ale Ci sie malusia rozgadała.To teraz bardziej musisz uwazac na to co przy niej mówisz.:-D:-D:-DJeszcze ci wypali jakims textem przy znajomych jak to podobno ja miałam w zwyczaju :-D:-D
Marzenka odpis swiadectwa dostaniesz w szkole ja tez musiałam robic bo mi pracodawca wmawiał ze mi oddawał.Jakies 4 lata temu płaciłam ok 12-13zl

[IMG=http://img15.imageshack.us/img15/6811/dsc00127akv.jpg]
Patrzcie tak wygląda ogród moich rodziców normalnie pole ryżowe :wściekła/y::wściekła/y:tam gdzie te paliki kiedys były pomidorki obok kapustka ,ziemniaczki itd.Normalnie płakac sie chce nigdy tak nie było nawet jak groziła nam powódz w 1997.Ciągle pada a rodzice załamani tyle pracy i tyle kasy w błoto i do tego co kilka godzin muszą odpompowywac wode z piwnicy zeby sprzetów nie zalało:-:)-:)-(
Miłej nocy babolki musze isc spac bo rano wczesnie musze wstac ale okropnie mi sie nie chce.

Ostatnia edycja:
Dzien dobry laski!!!:-):-)
ja usiadlam z kawa bo sprzatam piore itp...
m poszedl spac bp po nocce wczoraj przyjechala moja siostra z niemiec dzis ma nas odwiedzic
smile.gif
bo jest u babci...
na wyjezdzie bylo oki,polazilismy troche w niemczech zrobilam male zakupy,troche sie obkupilam w ciuchy ale w polsce....i tak zlecialo
smile.gif

mam troche zdjec ale nie moge wgrac walcze z usb
mad.gif

musze poczytac zaleglosci ale narazie mi sie nie chce

reklama
wrzucam wam kilka zdjec do galeri :-):-)

befatka wspolczuje normalnie masakra plakac sie chce !!!

ja wam powiem nas spotkala powodz w slubicach w sobote to co sie tam dzialo to byl normalnie tragedia ile wody!!!
byla taka burza i ulewa szok normalnie :wściekła/y::wściekła/y:
w zyciu takiego czegos nie widzialam..
zobaczcie sami ....
Przez Słubice przeszła nawałnica, miasto sparaliżowane - Słubice | Slubice24.pl

u tesciowej w klatce tez bylo pelno wody a ona na parterze mieszka ale cale szczescie w domu ok tylko piwnice zalalo....

Do góry