befatka i jak tam u Was z gorączką??
larvunia a to mąż zapominalski;-)
marzenka jak oczko Dawidka??
beti nie kupiłam stroju, byłam trochę na rynku a potem poszłam do tego skle[pu gdzie byłyśmy razem i już był zamknięty
ale to lepiej bo przyjechałam do domku i odnalazłam swój strój sprzed dwóch lat i nawet dobry więc zaoszcędziłam trochę
a powiedz mi Ty robisz takie zdjęcia do tego jak się składa podanie do szkoły?? bo muszę zrobić
Piotrek na dworze walczy z basenem mam nadzieję że uda mu się skleić bo Kacperek zamęczy nas z tym jeziorem
larvunia a to mąż zapominalski;-)
marzenka jak oczko Dawidka??
beti nie kupiłam stroju, byłam trochę na rynku a potem poszłam do tego skle[pu gdzie byłyśmy razem i już był zamknięty
ale to lepiej bo przyjechałam do domku i odnalazłam swój strój sprzed dwóch lat i nawet dobry więc zaoszcędziłam trochę
a powiedz mi Ty robisz takie zdjęcia do tego jak się składa podanie do szkoły?? bo muszę zrobić
Piotrek na dworze walczy z basenem mam nadzieję że uda mu się skleić bo Kacperek zamęczy nas z tym jeziorem

wszytsko mnie boli
i juz mnie potem nie przyjechal wiec sie wkurzylam i poszlam do mamy tam na spokojnie wypelnilam ten papier i odczekalam pol godz bo babka miala przerwe potem ide a tam ze 20osob w kolejce maskara......wkurzylam sie i zanioslam ta paczke do mamy i jutro pojde bo i tak w miescie bedziemy bo do urzedu skarbowego musze...

sama też bym się już na twoim miejscu obawiala ale jeśli cieszy się dobrym zdrowiem to jeszcze pożyje kupę lat, nie martw się