reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Marzenka nikt nie mówi zeby chłopa nie wypuszczac. Facet tez człowiek.A mój jak sie wypuszcza z kumplami to jedzie taksówką albo metrem(bo ja rekwiruje kluczyki i nie ma zmiłuj sie).Bo to nie chodzi tylko o jego zycie lub zdrowie naraza tez innych przechodniów, kierowców i potencjalnych pasazerów.No nie wazne to tylko moje zdanie.
Marzenka ale Ci dobrze .Kobitka czasem musi sama gdzies wyskoczyc ja czasem musze wyjscb chociaz na 15 minutowy spacer zeby przewietrzyc umysł.A co do facetów i dzieci to oni maja całkiem fajne podejscie do maluszków tylko udaja takich niezdarnych zebysmy czasem ich za często nie wykorzystywały:-D:-D:-DPrzynajmniej u mnie tak jest ;-);-)
Jezyk no szkoda ale pewnie odbiłas sobie na festynie:-D:-D
A my dzis zrobiłysmy sobie fotke do paszportu:-D:-D:-DKaya wstała 10min przed wiec lekko zakrecona była i dlatego panu udało sie ja szybko cyknąc.A do tego posadził ją na rózowym tronie jej rozmiarów wiec była zachwycona :-):-):-)Teraz tylko czekamy na papiery z PL i gnamy do konsulatu powinno sie udac:tak::-)
W dzien nie było dzis gorączki:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

reklama
O ciekawe jaka dzis pogoda bedzie,bo teraz to taka sobie:-)
wiecie co jestem zdziwoiona ze Dawidek tak szybko zaczal glowke podnosic do siadu,ze umie juz przkrecic sie na bok i na brzuszek,przeicez dopiero ma 3 i pol miesiaca a on juz mi takie niespodzianki robi:-D:-Dale jestem dumna z niego:-):-)
Katgen wy wybywacie dzis do gorzowa jak pamietam tak?daj zdjecie potem jak juz bedziesz miala kafelki:-):-):-)

No własnie uszykowani już, czekamy aż Izka sie obudzi i wybywamy. nie wiem kompletnie jak Izke ubrac,...

marzenka mi też nie chodziło o to żebyś go nigdzie nie puszczała albo teraz się z nim kłóciła, tylko ja bym mojemu mężowi taką gadkę strzeliła że już by nigdy nie wsiadł, zresztą on teraz nie wsiada odkąd ma rodzine i jest za nią odpowiedzialny, przecież jakby go złapali to od razu traci pracę bo karany. no i przeważnie takim nic się nie dzieję tylko giną przez nich niewinni ludzie.
Dlatego podpisuję sie pod tym co napisała befatka

To lepiej przejdź się do pediatry z tym oczkiem. super że zakupy się udały:tak::tak:

katgen udanych zakupów

A my dziś jedziemy do teściów i do szwagierki więc dzień nie będzie nudny

hej mamuśki
my własnie się szykujemy jedziemy do Pawła babci na imieniny:tak: Natulka będzie miała radocho bo dziadki mają jezioro na podworku:-D a nastepnie sie pakujemy i tydzien spędzamy u moich rodziców bo niedługo wyjezdzają na 3 miesiące:-(
będe zagladać.
Miłej niedzieli :-)

Cześć Wam. Ja na chwilę do Was bo goście mi już pojechali, mieli posiedzieć do wieczora a niestety stało się inaczej. Dziś rano dostaliśmy telefon z informacją, że moja ukochana babcia zmarla. Dziś upadla na podłogę i mimo reanimacji nie dało się nic zrobić( mojego taty mama) Mój tata jak się dowiedział to aż myślałam że zemdleję, miała 72 lata:no::no2::hmm: jest mi tak smutno że aż nie chce mi się pisać. Jeszcze w środę pewnie na pogrzeb pojedziemy i na 2,3 dni do Mogilna. Nie obrażcie się ale poczytam jutro co u Was bo dziś nie mam sił :-(

reklama
Do góry