reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
ja mówię dobranoc....
dzień udany, zakupy świetne ale padam na twarz....dobranoc

Megi bardzo mi przykro.....

......mój tata ma 74 lata....:( :( :( i tak sie o niego boję;(

Ostatnia edycja:
Megi- przykro mi:( 3 maj sie kochana

Witam sie po udanym weekendzie
Ale sobie odpioczelam a tearz bol bo do pracy trezba..
Slonce takei grtzalo ze sobie tak ramiona upieklam ze nie moge sie dotknac;/
Amelka tez zadowolona od rana do wieczora na podworku i basen tez zaliczony;]
No i moja gadula coraz bardziej sie rozgaduje i zaczyna laczyc wyrzy w pierwsze zdaniatypu mama no chodz tam:)
A wczoraj ja moja mama nauczyla mowic kukułka jak jej to slicznie wychodzi;]

Katgen Dawidek tez dzis dlugo spal
jak zasnla o 20-30 to tak spal do 4 jedzonko i dalej w kimono do 8-30:-)
kurde gdzies mi sie zapodzialo swiadectwo ukonczenia szkoly sredniej,chyba u bylego pracodawcy jest i teraz niewiem co robic.....bo bez tego to chyba mnie nie zarejestruja do urzedu pracy.....

reklama
czesc dziewczyny, nie mam od soboty internetu, nie wiem do kiedy... moj nie zaplacil za internet :dry: dobrze ze chociaz mam neta w pracy :sorry2:

pozdrawiam

Do góry