reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
magda pasuje ci ten przepis na ciasto?
wiesz co mam jeszcze taki na typowe brownies no super ciasto
z duzo iloscia czekolady:-):-):-)

ciasteczko mozesz podac a babke zrobie moze na wekend :-):-):-)
z tym lotkiem to kazda marzy i kazdy by chcial wygrac w koncu by sie problemy z kasa rozwiazaly hehe :-):-)

moj wlasnie wybyl po hanie jedzie autem bo tak leje ze masakra !!!
ja zaraz pyrki odcedze ostygna i akurat jak wrocimy ze szpitala to zrobie salatke :-):-)

marzenka gdzie ty tak spacerowalas w taka pogode?? dawid grzecznie siedzi pod folia czy spi??

larvunia to pozno wam grzeja dziwne ja wlasnie czuje ze mam letni grzejnik wiec moze dzis zaczna lekko grzac super :-):-)

zadzwonilam znow do tej apteki no facet beszczelny czy co :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
mowi ze dalej nie ma czasu ech...ze maja urlopy i malo ludzi i on teraz zajety bo ma klientow w aptece i nie moze gadac :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
zebym zadzwonila pozniej okolo 18....a niech sie cmoknie facet ....
tak to chyba sie nie postepuje jak szuka sie pracownika....
te 5 minut by chyba znalazl na rozmowe :tak::tak::tak:

dobra ja tez spadam pomyje naczynia a poznie pojedziemy na obrzyce i do lidla....

zajrze kolo wieczora bay bay:-):-):-)

madzia chodzilam po miescie,musialam ta kaszke manna kupic i kupilam z bobovity 3 owoce:-)
jak chodzilam to nie padalo ale w razie czego spacerowalam blisko mamy w razie czego :-D
a laski jesli chodzi o kase madzia ja tez patrze na ceny oj bardzo,no bo jak inaczej wyzyc z jednej pensji,no ciezko.
madzia a duzo macie tego kredytu za auto?
a jak sie choc troche ciesze bo teraz nam przyszlo nowe oprocentowanie kredytu i nie powiem bylam w strachu bo jakbysmy mieli znow placic 1500zl kredytu to juz calkiem lipa by byla u nas ale na cale szczescie nie potrzebnie sie martwilam:-D:-D
ale i tak ciezko jest no bo jak tu wyzyc z 1 pensji z kredytem i oplaty paliwo mleko pamki a zryc trzeba:-D:wściekła/y::wściekła/y:
a jutro musze zadzwonic do budowlanki,w razie czego wpon bede :-):-)
beti kochana a ty masz wlaczony tel?bo chyba sms nie doszedl:szok::szok::szok:

reklama
alescie sie rozpisaly baby doczytac was nie moglam;/

U nas 2 pensje a ciagle na wszystko brakuje:(

mloda byla dzis z dziadkami na szczepieni podobno berdzo plakala bidulka moja:( ale dostala w nagrode pierscionek od Pani:)
i przybrala mi od sierpnia 700 g:) i wazy uwaga 10,5 :) co dla nas jest wieeeelkim sukcesem;]

Ostatnia edycja:
Do góry