reklama
C
ciasteczko
Gość
my z babami obok zrzute robilysmy po 10 zl kazda dawala na lottociekawe czy wygramy COS chociaz ;-)
haha
moj M podal mi nr zebyl puscila tylko mowil zebym cos wygrala
puscic latwo wygrac duzo gorzej
ja tez bym chciala wygrac "cos":-)
C
ciasteczko
Gość
magda pasuje ci ten przepis na ciasto?
wiesz co mam jeszcze taki na typowe brownies no super ciasto
z duzo iloscia czekolady:-):-):-)
wiesz co mam jeszcze taki na typowe brownies no super ciasto
z duzo iloscia czekolady:-):-):-)
marzenka21
Fanka BB :)
ja juz jestem,w dobra pore wrocilam bo teraz sie na maksa rozpadalo:-)
ehh laski ale zescie sie rozpisaly

ehh laski ale zescie sie rozpisaly

ciasteczko mozesz podac a babke zrobie moze na wekend :-):-):-)
z tym lotkiem to kazda marzy i kazdy by chcial wygrac w koncu by sie problemy z kasa rozwiazaly hehe :-):-)
moj wlasnie wybyl po hanie jedzie autem bo tak leje ze masakra !!!
ja zaraz pyrki odcedze ostygna i akurat jak wrocimy ze szpitala to zrobie salatke :-):-)
marzenka gdzie ty tak spacerowalas w taka pogode?? dawid grzecznie siedzi pod folia czy spi??
larvunia to pozno wam grzeja dziwne ja wlasnie czuje ze mam letni grzejnik wiec moze dzis zaczna lekko grzac super :-):-)
z tym lotkiem to kazda marzy i kazdy by chcial wygrac w koncu by sie problemy z kasa rozwiazaly hehe :-):-)
moj wlasnie wybyl po hanie jedzie autem bo tak leje ze masakra !!!
ja zaraz pyrki odcedze ostygna i akurat jak wrocimy ze szpitala to zrobie salatke :-):-)
marzenka gdzie ty tak spacerowalas w taka pogode?? dawid grzecznie siedzi pod folia czy spi??
larvunia to pozno wam grzeja dziwne ja wlasnie czuje ze mam letni grzejnik wiec moze dzis zaczna lekko grzac super :-):-)
C
ciasteczko
Gość
ide bay bay do poznijeszego:-)
pozniej podam teraz spadam
pozniej podam teraz spadam
zadzwonilam znow do tej apteki no facet beszczelny czy co 

mowi ze dalej nie ma czasu ech...ze maja urlopy i malo ludzi i on teraz zajety bo ma klientow w aptece i nie moze gadac

zebym zadzwonila pozniej okolo 18....a niech sie cmoknie facet ....
tak to chyba sie nie postepuje jak szuka sie pracownika....
te 5 minut by chyba znalazl na rozmowe

dobra ja tez spadam pomyje naczynia a poznie pojedziemy na obrzyce i do lidla....
zajrze kolo wieczora bay bay:-):-):-)

mowi ze dalej nie ma czasu ech...ze maja urlopy i malo ludzi i on teraz zajety bo ma klientow w aptece i nie moze gadac

zebym zadzwonila pozniej okolo 18....a niech sie cmoknie facet ....
tak to chyba sie nie postepuje jak szuka sie pracownika....
te 5 minut by chyba znalazl na rozmowe

dobra ja tez spadam pomyje naczynia a poznie pojedziemy na obrzyce i do lidla....
zajrze kolo wieczora bay bay:-):-):-)
marzenka21
Fanka BB :)
madzia chodzilam po miescie,musialam ta kaszke manna kupic i kupilam z bobovity 3 owoce:-)
jak chodzilam to nie padalo ale w razie czego spacerowalam blisko mamy w razie czego
a laski jesli chodzi o kase madzia ja tez patrze na ceny oj bardzo,no bo jak inaczej wyzyc z jednej pensji,no ciezko.
madzia a duzo macie tego kredytu za auto?
a jak sie choc troche ciesze bo teraz nam przyszlo nowe oprocentowanie kredytu i nie powiem bylam w strachu bo jakbysmy mieli znow placic 1500zl kredytu to juz calkiem lipa by byla u nas ale na cale szczescie nie potrzebnie sie martwilam

ale i tak ciezko jest no bo jak tu wyzyc z 1 pensji z kredytem i oplaty paliwo mleko pamki a zryc trzeba

a jutro musze zadzwonic do budowlanki,w razie czego wpon bede :-):-)
beti kochana a ty masz wlaczony tel?bo chyba sms nie doszedl

jak chodzilam to nie padalo ale w razie czego spacerowalam blisko mamy w razie czego

a laski jesli chodzi o kase madzia ja tez patrze na ceny oj bardzo,no bo jak inaczej wyzyc z jednej pensji,no ciezko.
madzia a duzo macie tego kredytu za auto?
a jak sie choc troche ciesze bo teraz nam przyszlo nowe oprocentowanie kredytu i nie powiem bylam w strachu bo jakbysmy mieli znow placic 1500zl kredytu to juz calkiem lipa by byla u nas ale na cale szczescie nie potrzebnie sie martwilam

ale i tak ciezko jest no bo jak tu wyzyc z 1 pensji z kredytem i oplaty paliwo mleko pamki a zryc trzeba

a jutro musze zadzwonic do budowlanki,w razie czego wpon bede :-):-)
beti kochana a ty masz wlaczony tel?bo chyba sms nie doszedl

reklama
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
alescie sie rozpisaly baby doczytac was nie moglam;/
U nas 2 pensje a ciagle na wszystko brakuje
mloda byla dzis z dziadkami na szczepieni podobno berdzo plakala bidulka moja
ale dostala w nagrode pierscionek od Pani
i przybrala mi od sierpnia 700 g
i wazy uwaga 10,5
co dla nas jest wieeeelkim sukcesem;]
U nas 2 pensje a ciagle na wszystko brakuje