reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

PR woelkie gratki za przybranie wagi u córeczki :tak:
marzenka ze chciALo ci sie lazic w taka pogode ;-) u mnie jak u Ciebie... jedna pensja, duzo kredytow i mordki do wykarmienia :sorry:

reklama
Hej ja na chwile pokazac wam tylko martusie niuska foto mi przyslala :-):-)

marzenka a jaka macie rate duza?? bo wy we frankach tak??

u nas troche jest kredytu bo nie tylko na auto ale i na meble do mieszkania bralismy najpierw na meble a pozniej tylko dobralismy jakas czesc zeby auto kupic :tak::tak:ale na ladnych pare lat mamy wziete zeby mniej placic za rate :tak::tak:

Ania to i tak cora jak na chorutka i niejadka ladnie ci wazy bo szymon ma 2,5 a wazy 11,700 :tak::tak:

dobra ja spadam zaraz sie szykowac bay :-):-)

Załączniki

• zdjecie.jpg
    zdjecie.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 29
madzia dawidek wlasnie dzis pierwszy raz mi wrzeszczalw wozku:szok::szok:tak sie wiercil ze az sie zdenerwowalam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
bo chcial dotknac folie a on siedziec nie moze jeszcze bo pediatra zakazala a lezac nie siegal
kredytu mamy teraz ok 1200zl takze tez nie wesolo,ale z drugiej strony co ja narzekam skoro mamy wlasne mieszkanie a nie wynajmowane:-D:-D:-D
larvunia a chcialo mi sie chodzic czemu by nie,wazne zeby nie padalo:-)a w domu nudno wszytsko porobione mam wiec coz tu robic:-D
a tak jakos czas leci:-D
a mam pytanko ma ktoras ten plyn do plukania z biedronki EDEN?
bo mi sie wlasnie teraz pokonczyly plyny do plukania i tak sie zastanawiam czy kupic ten czy jednak sprawdzony lenor,ale znowu ten eden jest tanszy o polowe:eek:a w pazdzierniku jeszcze ubezpieczenie auta wiec trezba zacisnac pasa,ehhh wiecznie cos:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
kurcze powiem wam ze sie wsciekam bo od jakiegos czasu dawidek tak mi siusia ze rano musze mu ubranko zmienic bo caly mokry,a wczesniej tak nie bylo wiec o co koman?:eek:normalnie w dzien w dzien no ilez mozna:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
martusia sliczna taka malusia:-):-)takie dzieciaczki sa slodkie:-):-)
niech one juz wracaja do domku,pewnie juz niuska marzy o tym:-)jeszcze troche a beda:-)

ja kiedys mialam ten eden nie narzekalam na niego:-)
zreszta ja uzywam plynu do plukania od wielkie dzwonu
tak tylko sypie vizir i tez pachnie:-)

no mi to glownie chodzi o dawidka pranie,bo piore w naszym proszku ale wtedy juz plyn najlepiej dla calej rodziny i wtedy juz nie musze prasowac:-)
ehh moje chlopy spia:-D

Wpadłam na moment ale się rozpisałyście jacie:-) Ja dziś zalatana worki pakowałam i dopiero usiadłam z kawą:eek: mój pojechał zawieżć te najcięższe kartoniska i kilka worków z ciuchami, jutro wolne bo ma służbę i w czwartek pójdzie reszta do końca:tak:

reklama
Marzenka ja kiedyś kupowałam ten płyn w biedronce i był całkiem ok:tak:ale różowy najlepszy. Teraz biedronkę będę miała pod nosem to znów pewnie zacznę kupować
A co do kredytów to my też mamy i jedna pensja i trzeba jakoś żyć, na szczęście już niewiele tego:sorry:oj ciężkie czasy nastały:no:
Gdybym nie zajrzała to mówię wam dobranoc, jestem dziś zmęczona.

Ostatnia edycja:
Do góry