reklama
Hej ja na chwile pokazac wam tylko martusie niuska foto mi przyslala :-):-)
marzenka a jaka macie rate duza?? bo wy we frankach tak??
u nas troche jest kredytu bo nie tylko na auto ale i na meble do mieszkania bralismy najpierw na meble a pozniej tylko dobralismy jakas czesc zeby auto kupic
ale na ladnych pare lat mamy wziete zeby mniej placic za rate 

Ania to i tak cora jak na chorutka i niejadka ladnie ci wazy bo szymon ma 2,5 a wazy 11,700

dobra ja spadam zaraz sie szykowac bay :-):-)
marzenka a jaka macie rate duza?? bo wy we frankach tak??
u nas troche jest kredytu bo nie tylko na auto ale i na meble do mieszkania bralismy najpierw na meble a pozniej tylko dobralismy jakas czesc zeby auto kupic

ale na ladnych pare lat mamy wziete zeby mniej placic za rate 

Ania to i tak cora jak na chorutka i niejadka ladnie ci wazy bo szymon ma 2,5 a wazy 11,700

dobra ja spadam zaraz sie szykowac bay :-):-)
Załączniki
marzenka21
Fanka BB :)
madzia dawidek wlasnie dzis pierwszy raz mi wrzeszczalw wozku
tak sie wiercil ze az sie zdenerwowalam

bo chcial dotknac folie a on siedziec nie moze jeszcze bo pediatra zakazala a lezac nie siegal
kredytu mamy teraz ok 1200zl takze tez nie wesolo,ale z drugiej strony co ja narzekam skoro mamy wlasne mieszkanie a nie wynajmowane

larvunia a chcialo mi sie chodzic czemu by nie,wazne zeby nie padalo:-)a w domu nudno wszytsko porobione mam wiec coz tu robic
a tak jakos czas leci
a mam pytanko ma ktoras ten plyn do plukania z biedronki EDEN?
bo mi sie wlasnie teraz pokonczyly plyny do plukania i tak sie zastanawiam czy kupic ten czy jednak sprawdzony lenor,ale znowu ten eden jest tanszy o polowe
a w pazdzierniku jeszcze ubezpieczenie auta wiec trezba zacisnac pasa,ehhh wiecznie cos

kurcze powiem wam ze sie wsciekam bo od jakiegos czasu dawidek tak mi siusia ze rano musze mu ubranko zmienic bo caly mokry,a wczesniej tak nie bylo wiec o co koman?
normalnie w dzien w dzien no ilez mozna

martusia sliczna taka malusia:-):-)takie dzieciaczki sa slodkie:-):-)
niech one juz wracaja do domku,pewnie juz niuska marzy o tym:-)jeszcze troche a beda:-)

tak sie wiercil ze az sie zdenerwowalam

bo chcial dotknac folie a on siedziec nie moze jeszcze bo pediatra zakazala a lezac nie siegal
kredytu mamy teraz ok 1200zl takze tez nie wesolo,ale z drugiej strony co ja narzekam skoro mamy wlasne mieszkanie a nie wynajmowane

larvunia a chcialo mi sie chodzic czemu by nie,wazne zeby nie padalo:-)a w domu nudno wszytsko porobione mam wiec coz tu robic

a tak jakos czas leci

a mam pytanko ma ktoras ten plyn do plukania z biedronki EDEN?
bo mi sie wlasnie teraz pokonczyly plyny do plukania i tak sie zastanawiam czy kupic ten czy jednak sprawdzony lenor,ale znowu ten eden jest tanszy o polowe
a w pazdzierniku jeszcze ubezpieczenie auta wiec trezba zacisnac pasa,ehhh wiecznie cos

kurcze powiem wam ze sie wsciekam bo od jakiegos czasu dawidek tak mi siusia ze rano musze mu ubranko zmienic bo caly mokry,a wczesniej tak nie bylo wiec o co koman?
normalnie w dzien w dzien no ilez mozna

martusia sliczna taka malusia:-):-)takie dzieciaczki sa slodkie:-):-)
niech one juz wracaja do domku,pewnie juz niuska marzy o tym:-)jeszcze troche a beda:-)
marzenka21
no wlasnie jak patrzalam to taki pol gesty jest,kumpela mowi ze jest ok i chyba zaryzykuje i kupie a co mi szkodzi

C
ciasteczko
Gość
ja kiedys mialam ten eden nie narzekalam na niego:-)
zreszta ja uzywam plynu do plukania od wielkie dzwonu
tak tylko sypie vizir i tez pachnie:-)
zreszta ja uzywam plynu do plukania od wielkie dzwonu
tak tylko sypie vizir i tez pachnie:-)
marzenka21
no mi to glownie chodzi o dawidka pranie,bo piore w naszym proszku ale wtedy juz plyn najlepiej dla calej rodziny i wtedy juz nie musze prasowac:-)
ehh moje chlopy spia
ehh moje chlopy spia

megi17
Mama Zuzi i Pawełka
Wpadłam na moment ale się rozpisałyście jacie:-) Ja dziś zalatana worki pakowałam i dopiero usiadłam z kawą
mój pojechał zawieżć te najcięższe kartoniska i kilka worków z ciuchami, jutro wolne bo ma służbę i w czwartek pójdzie reszta do końca
mój pojechał zawieżć te najcięższe kartoniska i kilka worków z ciuchami, jutro wolne bo ma służbę i w czwartek pójdzie reszta do końca
reklama
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
Marzenka ja kiedyś kupowałam ten płyn w biedronce i był całkiem ok
ale różowy najlepszy. Teraz biedronkę będę miała pod nosem to znów pewnie zacznę kupować
A co do kredytów to my też mamy i jedna pensja i trzeba jakoś żyć, na szczęście już niewiele tego
oj ciężkie czasy nastały
Gdybym nie zajrzała to mówię wam dobranoc, jestem dziś zmęczona.
ale różowy najlepszy. Teraz biedronkę będę miała pod nosem to znów pewnie zacznę kupowaćA co do kredytów to my też mamy i jedna pensja i trzeba jakoś żyć, na szczęście już niewiele tego
oj ciężkie czasy nastały
Gdybym nie zajrzała to mówię wam dobranoc, jestem dziś zmęczona.
Ostatnia edycja:
Podziel się: