reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Dobry dobry...ciacho wzywa to trzeba sie zameldowac...:-D
gdzie to cieplo ?? u mnie kuzwa znowu pada wrr..
menzu w pracy , jak wroci to pojedziemy polazic po sklepach bo co tu robic w taka pogode...
na obiad spagetti dla dzieciakow a dla nas pyzy na pare ze sosem mniam ....;-)

megi grzybki powiadasz...zjadlabym takie usmazone z cebulka :tak::tak:
ciacho ty goraca kobieta jestes widze...w sandalach a ja w kurtce zapieta pod szyje pomykam :-D

wkurza mnie takie siedzenie w domu bo z nudow ciagle jem :-p
postawilam na talerzyku murzynka na stole i co..wpierniczylam juz 3 kawalki na raz :cool2:
chyba go zaraz schowam hehe...

Ostatnia edycja:
reklama
17 stop.to nie jest cieplo ale mi jakos tak cieplo:-D u nas nie pada ale kto wie bo wczoraj lalo:confused2:
ja mlodej leginsy kupilam bo ona tylko w leginsach chodzi
a my dzisiaj na obiad warzywa i piers z kurczaka, a jak mloda po jezdzie konnej, bardzo zadowolona?

ciacho dzis nie ma jazdy konnej to zasmucona haha...
pada deszcz caly czas a to na dworze maja...i cos babce dzis nie pasuje...

ja tez wczoraj mlodej kupilam fajne leginsy za cale 5 euro az zaluje ze nie wzielam 2 pary...:cool2:

owca to niedrogo za leginy u nas takie kosztuja co kolo 30zl i to taka cienka bawelna a jak jakies grubsze albo ocipelane to prawie 50zl:confused2: a przeciez jedne to malo

ciacho u nas tez rozne ceny przewaznie tak kolo 10 euro kosztuja a w H&M to tak 15 euro..
a te akurat byly wczoraj przecenione..i mloda ubrala fajnie sa dopasowane i dobrze wygladaja widac ze ponosi je dlugo bo takie jakby ze streczu sa :tak::tak:

ja musze sobie kupic jakies leginsy dzinsowe albo jakies takie waskie spodnie bo do tych butow co kupilam potrzebuje...:tak:

Mlody mnie wlasnie wnerwil bosz co za dzieciaki :wściekła/y:
chcialam pogadac z kumpela przez telefon to mi darl pape nad uchem i przedrzeznial mnie :wściekła/y:
poszedl za kare do pokoju..ta pogoda chyba tak dziala :wściekła/y:

owca ale zarobki mamy inne a ceny prawie takie same:confused2: a o h&m nawet nie wypowiadam sie bo tanio nie jest:no: byle goowno kupe kasy
dobrze ze mlody dostal kare, moje kiedys tez tak mialy jak z kims rozmawialam to wtedy mialy najwiecej do powiedzenia:growl:
ja w leginsach chodze tylko czarnych i do to dlugich swetrow albo sukienek:-D

no w H&M nieraz mlodej spodnie kupuja bo maja fajne rurki ...albo jakies bluzki dla mlodego
a dla siebie nic mi sie tam nie podoba...:no:
ale niemcy jak zauwazylam to kochaja ten sklep zawsze multum ludzi tam jest...masakra nie wiem co oni w nim widza..
nie powiem bo dla maluchow ciuszki sa mega fajne :tak: a dla doroslych jakies dziwne to takie porozciagane i wogole..

ja sie nie czuje w leginsach jakos tak jak bym byla w rajstopach haha :-p
ale dzinsowe to moga byc...

kurcze nie mam jak wyjsc z psem bo ciagle pada...:wściekła/y:

hejo:)
dawno mnie tu nie bylo ale nawet nie probuje nadrabiac;-)
mi przyszla paczka dla dawida co zamawialam mu ciuchy i jestem z nich mega zadowolona ale to ja w c&a ale naprawde jak dla mnie warto :)
a w leginsach ja chodze ale nie lubie jak mi piczke widac czy dupke wiec zawsze mam dluzsza bluzke;-)
kurde moj do pracy w poniedzialek idzie...mam nadzieje ze ogarne sie z mlodym do przedszkola..zreszta jakos to bedzie :)

hej marzenka, ty tutaj nie sciemnaj tylko pisz jak tam malutka? daje ci spać po nocach czy nie bardzo?
dasz rade, jest cieplo to można spokojnie na dwor wychodzic:tak::-) ogarniesz wszystko przy drugim latwiej:tak:

reklama
My po zakupach , kupilam mlodemu zielona rolete do pokoju :tak:

potem bylismy chwile na dzialce a teraz znowu pada :tak:

Marzenka dawaj jakies focie malutkiej :tak:
to twoj szybko do pracy wraca , to ty bedziesz Dawida z mala rano prowadzic ?..

co by tu robic...:eek:

Do góry