reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

siema
ja dziś w niebowzięta :D
tyle się na moim blogu dzieje ze szok :D

jutro do g-wa jadę z Miśką na testy wziewne, nawet nei wiem na czym to polegać będzie :confused2:
Testy pokarmowe już miała... uczulona na marchew i jajko kurze. Ciekawe co tamte wykażą.
Jestem dobrej myśli ;) Wiecie na czym te wziewne polegają??
podczytuję was i pozdrawiam :***

reklama
my po tancach, pierwsze zajecie wsuie szalu nei bylo ale mysle ze z czasem sie rozkreci:-D
owca a wiesz co albo grypa zoladkowa albo taka zwykla, miala prawie 39 stop.ale jej zbilam
megi a twoja do zerowki chodzi? zmienily sie zasady czy co, ze wymagaja aby dziecko w 1 klasie juz umialo czytac i pisac? 2 lata temu nie bylo obowiazku,
ezoja to super ze sie cos dzieje:tak:

A ja se jajca ugotowalam i wcinam z majonezem jakos naszlo mnie...;-)
mlodemu cos sie przypomnialo o worku na sport i szukamy w pokoju i w domu nie ma go :szok:
napewno w szkole zostal po sporcie jak mial w piatek teraz ciekawe czy sie znajdzie :wściekła/y:
drugich butow mu nie kupie wrr...:wściekła/y:

chcialam na zakupy jechac bo jakies swiatlo w lodowce znow ale mojego jeszcze nie ma wiec pewie nici dzis...

eZoja dajesz czadu :-D..
ciacho a mloda zadowolona z tancow ?..

owca bywa ze dzieciaki zapomna ale najgorzej jak ktos sobie przywlaszczy:confused2:
a mloda wsumie zadowolona, dopiero byly pierwsze zajecia, zobaczymy podrugich jak bedzie, ale mysle ze bedzie ok:tak:
ja zjadlam sobie danio truskawkowe

ciasteczko, tak moja do zerówki poraz drugi bo nie dalismy jej jeszcze do Iklasy. Ona jest z listopada więc dopiero skończy 6 lat. W ogóle jestem przeciwna posyłania 6 latków do szkoły, głupota jakaś. Nawet jeśli moja byłaby prymuską to nie dałabym jej za nic wcześniej. Jeszcze sie nauczy dosyć przez wszystkie lata a dzieciństwa jej nie będe zabierać skoro ona jeszcze tym najbardziej żyje ( zabawą) Co do literek no to maja już książki z ćwiczeniami w których uczą się liter ale pisanych i będa ćwiczyć w liniach je pisać by przygotować wstępnie ich do nauki pisania w I klasie. Czytać też zaczynają bo w końcu poznali juz litery jako 5 latki w zeszłej klasie zerowej.

hejo
megi ja tez nie jestem za tym ale co zrobic....tam wyzej uwazaja z tak bedzie lepiej ale czy ja wiem...ja tez tego nie widze..tak samo jak w przedszkolu pozabierali wszystkie zajecia..tez mi sie to nie podoba tymbardziej ze to rodzice placili za wszystko...
owca hehe ja tez chce dzis do gina jak mi sie uda...
megi a ponoc teraz mniej poligonow ma byc....bo kasy nie ma ciekawe jak bedzie...bo przewaznie pazdz listopad moj na poligon wybywal a ja licze po cichu ze nie bedzie mial wyjazdu...

Witam u mnie znow pada od rana a tu zaraz trzeba wychodzic...

Marzenka jak tam sprawy wczoraj pozalatwialas ??..masz jakies foty malej pokazuj :-p
a czemu tak szybko masz wizyte a nie po 6 tyg ?

Megi to u nas calkiem inaczej , dzieci maja czas do konca 2 klasy zeby umiec czytac i pisac a teraz pisza literki w takich ksiazeczkach albo zeszytach bialych bez lini :tak::tak:

Uciekam potem zajrze jak wroce :-p

reklama
dzien dobry
no wlasnie marzenka co tak szybko do gina? tam sie jeszcze nie poschodzilo
owca u nas aktualnie slonce jest ale widze ze cos sie chmurzy:confused2: i tylko 7 stop:oo::errr: ja pikole jesien chyba czy co:oo:
albo sie cos zmienilo albo to przedszkole jakies nadgorliwe i pomysl z wysylaniem 6 latkow do szkoly i jeszcze dzielenie ich na miesiace to jest paranoja, jeden rocznik bedzie w dwoch róznych poziomach

Do góry