reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ciacho ja juz sie dopne ale zle sie czuje w dzinsach....moje nogi grube sa..pewnie dopiero jak zaczne biegac bedzie lepiej.....no i skora na brzuchu pewnie zostanie.....
pogoda za oknem nawet nawet ;-)

reklama
HEJOŁ
mi się waga waha od +10 do +12 nawet zalezy od dnia, ale jak całą ciązę się pilnowałam tak teraz mam napady apetytu na słodkie :) Mam w planach tak jak Ty Marzenka po porodzie nie jeść słodkiego - zakaz :p hehe no i mam nadzieje, ze szybko zleci bo w sumie brzuch tylko mi wywaliło i troche ramiona, w biodrach mam tak samo - dalej wchodzę w moje stare dzinsy :) Ahh ... juz sie nie mogę maleńkiej doczekać - w poniedziałek wizyta i wtedy będzie już 38 tydzien ciekawa jestem co tam ...
wczoraj kupiłam tapetki do salonu dziś zaczynam działać - mężu przyjedzie w czwartek i domu nie pozna hahah sypialnia wyszła nam ładniutko :) przynajmniej tydzien mi szybko zleci, tak sobie mysle, ze do 4-go powinnam sie wyrobic z wypłatami i lecę rodzić - tak ma być i koniec :) nie chce czekac do 20-go nooo haha w przedszkolu mi babki dzisiaj mówiły, że brzuch mi bardzo opadł - coś się kroi ??

marzenka pewnie jak zle sie czujesz to nie ma co sie meczyc a nogi dojada do siebie moze jeszcze wode masz w organizmie
u mnie to nie waga byla powodem ze nie moglam sie dopiac tylko biodra,
a dlaczego ma ci skora zostac? po ciazy tak do pol roku dochodzi sie do siebie daj sobie czas
mi nic nie zostalo zbednej skory i ani jednego rozstepa nie mam na brzuchu a nie smarowalam sie kompletnie niczym
madziarena to masz kg dobre jak na ciaze, szybko zleci:tak: a kto ci pomaga tapetowac?
a ty ponoc mialas miec wole a ty znowu w pracy?:eek: ja wiem ze wyplaty ale bez przesady
pokarz foty jak wytapetowaliscie:-)

Ciacho no mam L4 :p hehe pokaże jak skonczymy salon - sypialnie robiłam ja i mężu, a salon pomoże mama z siostrą bo mojego M nie ma ... ah przynajmniej mi czas zleci :)

papiery zaniesione..gosciu sie doczepil ze mam umowe od 1go grudnia i od razu ciaza....to ja mu tlumacze ze zostalam przeniesiona do innej firmy automatycznie zeby se nie myslal ze chce na kase naciagnac i mam doniesc swiadectwo za wczesniejszy czas no co za idiota no ale niech mu bedzie...
ciacho no w sumie czego ja oczekuje po 2 tyg od porodu :)

madziarena to czekam na efekty:-)
marzenka a czepiaja sie teraz, bo przeciez zus taki biedny:-D:-D no połóg trwa 6 tyg wiec tyle czasu wszystko tam sie goi, schodzi itp
pamietam jak dwa tyg o porodzie dziwgnelam pusty wozek i biodro mnie bolalo przez nastepny tydzien:confused:
uciekam robic obiad i brac za bransoletki i kolczyki bo chca w kompletach:eek::-D

Hej..ja juz w domu , zaraz dzieciaki przyjda i zakloca moje cisze hehe :-p
na obiad pomidorowka wczoraj zrobilam to dzis luzik...:-)
pranie wypralam sobie wisi na balkonie i w sumie na dzis koniec :tak:

Madziarena szalajesz z remontami hehe , pochwal sie jak skonczycie :tak:

Marzenka to fajnie ze gosc lozko wniosl bez problemu , a nie chcesz moze plecaczka okraglego z carsa ?
bo mam i lezy w szafie bo moj juz nie lubi carsow hehe :-p moge ci odsprzedac bo on jak nowka w sumie jest...
taki o jak na foto :tak: mam tez kilka bluzek na 116 cm jak bys byla zainteresowana ;-)

Ciacho to dzialas z bizuteria na zamowienie widze :tak:

U nas jeszcze tydzien i ferie beda mieli ponad 2 tyg . masakra :tak:

Załączniki

• $(KGrHqV,!rkFIzn44GIPBSNENkFVzw~~48_20.jpg
    $(KGrHqV,!rkFIzn44GIPBSNENkFVzw~~48_20.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 36
pr pewnie tak ale narazie wazniejsze wydatki mam chociazby ortodonte i kupe kasy zostawilam w szkolach
owca a ja dzisiaj zrobiłam kopytka z sosem dla rodzinki a ja wciagnelam wsumie cos innego:-D jak to ja
a u sis w pracy baby chca ale musza byc komplety bransoletki z wisiorkiem albo kolczykami:eek: ja to nigdy nie nosze kompletow :-D

reklama
kawke wlasnie wypilam , i zaraz ide z mlodym lekcje ogarnac w sumie ma jakies rysowanie ale musze przypilnowac bo on to byle szybko i miec z glowy hehe :-p:-p

Ciacho ja w sumie bulke na obiad zjadlam haha ,cos ostatnio sama obiadow nie jadam albo male ilosci :tak:
a do czego ci taka tapeta gdzie chcesz ja przykleic ?:sorry:
porobisz komplety i troszke kasy ci wpadnie :tak:

PR a ty co wpadlas i wypadlas..nic nie napiszesz jak dzieci ? Amelka myka do przedszkola ?

Do góry