reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

To fajnie Marzenka ze zadowolona jestes ;-) bluzeczka pewnie duzo za duza na mala co ?? :-D
ale ja to juz zapomnialam jakie to rozmiary sie kupuje takim maluszka :-D
a kalosze dobre czy tez za duze ??
Biedny z ta osa , swoja droga jeszcze one lataja ?..hmm

ja bylam godzine na placu zabaw z dzieciakami i psem , teraz wrocilam wlosy umylam i kawe sobie zrobilam
a oni jeszcze tam na dworze zostali :tak:

Ciacho a ty znowu ciasto upichcilas ?? ;-)czesto cos robisz widze ze chyba lubicie slodkosci ;-)
ja czaje sie na twoje ciasto z brzoskwiniami te takie z jogurtem moze na weekend je zrobie :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
a ja siedzie i sie nudze:-D dokonczylam bransoletke, posprzatalam, pranie nastawione, firanki zmienione i nastepne pranie czeka ale to jutro bo nie mam gdzie suszyc
marzenka wspolczuje ale ja nigdy octu nie stosowalam ja uczulona na jad osy i od razu musze wapno wypic, kiedys zza winkla wleciala mi prosto na usta mialam pozniej taka banie:baffled:

owca ta bluzka niby na 9 miesiecy jest ale ja tam bym powiedziala ze to na polroczne dziecko:-D
kalosze nie sa az tak za duze:tak:
ciacho podziwiam ze ci sie chce:tak:

Marzenka no te rozmiary sa dziwne hehe..:tak:chcialam na 74cm kupic i nie bylo wlasnie..:-p
mezus zrobil mi sciane , mam kamienie haha jutro wam pokaze :tak:

Dobranoc !! :-)

owca to pokazuj sciane:-D:-)
ja nie spie od 5 juz wyspana bylam...mlody poszedl do przedszkola..a ja po 9 do tego dentysty zalozy mi jeszcze raz ta trutke.pytalam o koronke mowila ze to nie tak hop siup ze zab musi sie nadawac....

dzien dobry
marzenka sa tylko dwie opcje nadaje sie albo nie, niech ci powie od razu czy mozna zakladac korone i nie kreci, co to za stomatolog ktory nie potrafi powiedziec klientowi jak sie dokladnie ma sprawa
a to mala dala ci pospac skoro juz od 5 nie spisz:-) mnie rano budzik budzil i nie wiem dzialam co jest 5:baffled::-D

ciacho a bo mloda cyckowala zanim usnela jak ja odlozylam to niby spi ale jeczyla przez sen i sie wiercila...w sumie dopiero teraz zasnela mi na ramieniu....i tak dlugo nie pospi bo po 9 musze wyjsc z domu..no wiesz co ona mowila ze lepiej wyrwac ale 18go mam wizyte gdzie indziej to sie dowie co on ma dopowiedzenia w tej sprawie.

reklama
Hej...ja po robocie i dzis sie pomylilam i wzielam nie te klucze co trzeba wrr..
dobrze ze jeszcze byli w domu to weszlam bo inaczej musialabym isc do tych drugich ( mieszkaja naprzeciw siebie ) :tak:
Pranie juz mi sie wypralo, obiad mam , dzieciaki poszly na plac zabaw wiec mam cisze i muzyczki slucham :tak:
Pozniej kolezanka z corka na kawe wpadnie :-)

Marzenka i jak tam bylas ?
Madziarenka jak u ciebie ? dzieje sie cos ?

Wrzucilam fotki :tak:

Do góry