reklama
C
ciasteczko
Gość
my juz po tancach i cud sie stał i moje zjadły domowe hamburgery, niedawno im zrobiłam
owca starsza nie je smazonego bo dba o linie zreszta ja tez nie jadam, generalnie mieso mamy 1-2 razy w tyg i to staram sie gotowane
owca starsza nie je smazonego bo dba o linie zreszta ja tez nie jadam, generalnie mieso mamy 1-2 razy w tyg i to staram sie gotowane
Dziewuszki, zapraszam .... Lekki i przyjemny konkursik a fajne nagrody.
Organizator to Merci
Ania testuje produkty : Podziękuj, nie bądź samolubem!
Organizator to Merci
Ania testuje produkty : Podziękuj, nie bądź samolubem!
marzenka21
Fanka BB :)
czesc laski,
dodalam swierze fotki do galerii:-)
pogoda nie zacheca...a ja dzis do dentysty
dodalam swierze fotki do galerii:-)
pogoda nie zacheca...a ja dzis do dentysty

C
ciasteczko
Gość
witam
marzenka pogoda typowo jesienna, dzisiaj juz tak nie wieje ale wieczorem jak wyszlam to liście lecialy z drzew lecialy jak szalone
ja sie ciesze ze jest chociaz te 10 stop:-)
ezoja spamujesz

owca a ty co sie obijasz? pewnie dlugos kosci grzalas pod kolderka
marzenka pogoda typowo jesienna, dzisiaj juz tak nie wieje ale wieczorem jak wyszlam to liście lecialy z drzew lecialy jak szalone

ezoja spamujesz

owca a ty co sie obijasz? pewnie dlugos kosci grzalas pod kolderka

hej...oj ciacho pogrzalam do 8 hehe 
od poniedzialku zacznie sie wstawanie do szkoly o 7 masakra jak ja ich dobudze nie wiem
odwykli przez 2 tyg . i spia teraz do 8 - 8:30
bylam z psem dzis tak nie wieje jak wczoraj , teraz kawke pije obiadu nie robie bo zostalo ze wczoraj...
dzieciaka tylko rybe usmaze
Dzis na 14 zawoze ich do naszych sasiadow i o 18 odbiore
po drodze wpadne do sklepu chce salatke robic to musze zakupic pare rzeczy , i przymierzam sie do ptasiego mleczka tego co mi kiedys nie wyszlo , moze teraz sie uda mam galaretki z pl
Marzenka lece ogladac :-)

od poniedzialku zacznie sie wstawanie do szkoly o 7 masakra jak ja ich dobudze nie wiem
odwykli przez 2 tyg . i spia teraz do 8 - 8:30

bylam z psem dzis tak nie wieje jak wczoraj , teraz kawke pije obiadu nie robie bo zostalo ze wczoraj...
dzieciaka tylko rybe usmaze

Dzis na 14 zawoze ich do naszych sasiadow i o 18 odbiore

po drodze wpadne do sklepu chce salatke robic to musze zakupic pare rzeczy , i przymierzam sie do ptasiego mleczka tego co mi kiedys nie wyszlo , moze teraz sie uda mam galaretki z pl

Marzenka lece ogladac :-)
C
ciasteczko
Gość
mialam racje
owca to bedziesz miec chwile spokoju
a rob, rob, bedziecie mieli co wcinac:-)
ja juz po zakupach, pranie wstawione, odrosty sie farbuja, jeszcze musze przeleciec na miotle po domu i wsio:-)

ja juz po zakupach, pranie wstawione, odrosty sie farbuja, jeszcze musze przeleciec na miotle po domu i wsio:-)
o wlasnie przypomnialas mi, pranie tez mialam wstawic 
poko nie pada dzis wystawie je na balkon troche owieje
zobacze czy ptasie bede robila bo jeszcze wafli nie zjedlismy
ciagle cos robie i potem zrem wieczorami i dupa rosnie
no 4 godz. luzu bede miala hehe
dziewczyny musza dokonczyc robic projekt do szkoly
a chlopaki sie pobawia , dlugo sie juz nie widzieli

poko nie pada dzis wystawie je na balkon troche owieje

zobacze czy ptasie bede robila bo jeszcze wafli nie zjedlismy

ciagle cos robie i potem zrem wieczorami i dupa rosnie

no 4 godz. luzu bede miala hehe
dziewczyny musza dokonczyc robic projekt do szkoly
a chlopaki sie pobawia , dlugo sie juz nie widzieli

C
ciasteczko
Gość
u mnie to juz dawno by tych wafli nie bylo, rany nie pamietam kiedy jadłam wafelki
bardzo lubie ale maja tyle kalorii ze omijam je szerokim lukiem w sklepie, doopa ci rosnie no popatrz po fotach nie widac, chyba przesadzasz
moje sie konczy ale raczej na dwor nie wywiesze bo tylko 10 stop wiec będzie sie tylko kisic tam

moje sie konczy ale raczej na dwor nie wywiesze bo tylko 10 stop wiec będzie sie tylko kisic tam
reklama
Mycha:)
Mama Wojtusia i Jasia :)
Heloł
witam się i Ja.
No to faktycznie forum wraca do żywych
:-) a ostatnio właśnie widzę że na fb pustki, cisza, mało kto piszę a tu proszę tu się pochowałyście ;-);-)
My dzisiaj do lekarza tzn Ja z Wojtkiem, nie podoba Mi się jego kaszel, nic nie pomaga jadę żeby go osłuchała ...
Tak poza tym jakoś mija, niby ok niby nie tak mieszanie, mętlik w głowie mam ale nie dołuję się po prostu nie wiemy z mężem jaką decyzję podjąć i głupiejemy ....
eZOJA Ja z Moimi mam tak samo
kłótnie często są o tą zabawkę którą akurat jeden ma w ręce i się bawi, pół dnia mogła leżeć ale jak któryś wziął to się zaczyna
A tak poza tym pogoda ponura i w ogóle masakra, spaliśmy do 9 wszyscy i już dawno tak nie było że Ja szybciej od dzieci wstałam a dzisiaj o proszę.... ;-)
Nie chce Mi się jechać do tego lekarza, ale nie odpuszczę już jesteśmy zarejestrowani.
No to faktycznie forum wraca do żywych

My dzisiaj do lekarza tzn Ja z Wojtkiem, nie podoba Mi się jego kaszel, nic nie pomaga jadę żeby go osłuchała ...
Tak poza tym jakoś mija, niby ok niby nie tak mieszanie, mętlik w głowie mam ale nie dołuję się po prostu nie wiemy z mężem jaką decyzję podjąć i głupiejemy ....
hehehe
to tak falami idzie widzę ;p
raz tu raz tam
Jezuuuu dzieciaki zdrowieją ;p
Właśnie kłócą się o klockiJakby w domu mało ich było
Ale nie, akurat o te co któreś ma w ręku wojna.
Szkoda, że na dwór jeszcze wychodzić nie możemy buuu...
eZOJA Ja z Moimi mam tak samo

A tak poza tym pogoda ponura i w ogóle masakra, spaliśmy do 9 wszyscy i już dawno tak nie było że Ja szybciej od dzieci wstałam a dzisiaj o proszę.... ;-)
Nie chce Mi się jechać do tego lekarza, ale nie odpuszczę już jesteśmy zarejestrowani.
Podziel się: