reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
hej hej
jestem :) ale nie mam czasu na neta hehe jak wyjde na spacer to wracam ok. 15;30 bo odrazu odbieram malą z przedszkola, potem obiad i tak leci - mała bardzo grzeczna :)
ja tam nie pieke bo mnie kusi hehe na obiadek robię dzisiaj chyba nalesniki sama juz nie wiem :/ co sadziecie ? mogę nalesniki ?? jutro zrobię kurczaka na parze z warzywami w thermomixie ...
co do kurzu u mnie też mnostwo a codziennie przecieram juz mnie to wkurza bo na podlogach tez ... lece bo mala coś buczy chyba cyca chce ;) no i mam męża w domu to też lepiej - duzo lepiej :)
wrzuce fotki na zamkniety

madziarena a dlaczego nie mozesz nalesników? to juz jakas plaga czego to nie wolno swierze upieczonym mamom:baffled: ja smaze nalesniki na teflonowej patelni bez tluszczu,wiadomo smak inny ale i zdrowsze:tak:
a ja upieklam wlasnie strucle gruszkow-jabłkowa, mało słodka idealna:tak:

hejo
madziarena ja juz dalam se na luz bo to co mi polozna mowila czego nie mozna to smiechu warte umarlybysmy z glodu..ja jem normalnie nalesniki..dzis zjadlam paczka pierwszy raz bo maz kupil i powiem wam ze sie juz oddzwyczailam od tego smaku i dla mnie za slodko i za tlusto juz.teraz obserwuje mloda..ale raz kiedys mozna..
wlasnie byla tesciowa w odwiedzinki....ciasta nie robilam jeszcze brak czasu..bylam na zakupach weekendowych i kasa poszla cholercia niewiadomo gdzie:crazy:ja dzis mam obiad z glowy a jutro niewiem co moze ryz z jablkami dawno nie bylo...moi lubia..no i na spacer jeszcze trzeba smignac..
ezoja do dentysty i to juz..ja musze sie zapisac znow bo chce 2 plomby wymienic na biale:baffled:
madziarena kiedys sie ugadujemy na babyboom?
w niedziele mam jechac na grob ojca..bo 1go meza nie ma ale wcale mi tam sie nie usmiecha jechac:baffled:nie ciagnie mnie;-)

Hej...dopiero usiadlam na dupe..
polowa dnia zleciala za szybko :tak:

ciacho a nie zgadlas bo o tej godz wychodzilam na autobus hehe :-p
nie bylo spania...dzis wolne ale jechalam do miasta , musialam do energetyki i polazic po sklepach troszke :tak:
wrocilam ledwo weszlam to kumpela mnie nawiedzila bo przejezdzala obok , wypila szybka kawe i poszla..
a ja wyszlam z psem i odrazu poczekalam na dzieciaki :happy:
Teraz kawe zrobilam i usmazylam pierogi bo nawet nie mialam czasu na obiad :confused:

eZOJA do dentysty sio sio...:-p
Madziarena fajnie ze mezus w domu to troche ci pomaga pewnie :-)
a z jedzeniem Marzena ma racje , zwariowac mozna lepiej jesc normalnie i sprawdzac czy dziecku nic nie jest jak nie to ok :tak: ja juz nie pamietam co jadalam tyle lat temu hehe...ale napewno nie gotowalam sobie osobnych potraw...

Ciacho a ty juz kusisz slodkosciami :-)

owca a to nie trafilam:-D a cos sobie kupilas czy tylko tak polazic bylas?
a miałam 2 kg gruszek to musiałam chociaż z częścią coś zorbic akurat będzie na weekend ciacho:-) a ja lubie takie owocowe zawijańce:tak:

Chwilke popadalo u nas , dzis brak slonca koniec ladnej pogody...
mloda idzie zaraz do kolegi umowili sie pograc w gre hehe :-p
Ja umylam wlosy , i pojde moze na spacer z psem za pare chwil :tak:

Ciacho a kupilam sobie jeansy rurki :tak::tak:chcialam jeszcze stanik ale dzis przymierzylam 5 sztuk i zaden nie pasowal bo mi sie wylewalo
:-D i wiecej mi sie juz nie chcialo szukac i mierzyc :no: mlodemu bluzke jedna a dla mlodej majtochy i skarpeciochy :tak:
i 4 szklaneczki sobie zakupilam :-p

a do szklaneczek masz cos czy beda takie puste osamotnione staly:-p?:-D:-D
ja kupilam miesiac temy jeansy to powiem szczerze ze trafilo mi sie jak nigdy, super leza i tak łazę w jednych:tak::-D
mnie wkurza mycie włosów codziennie ale nie mam wyjsc
ty na spacer z piesem a ja zaraz na rowerek stacjonarny nabić kilosów troche:-D

reklama
do szklaneczek sie cos znajdzie :-D:-D mam likierek w lodowce ale twardo go nie pije bo chce zeby troche mocy nabral :-D
no a musialam spodnie kupic po tej akcji z klejem ostatnio...hehe :-p w sumie mam chyba z 5 par ale za duze mi sie zrobily i leza bezsensu...
mnie tez wlosy wkurzaja i tak myje je co 3 dzien :tak: masakra na czubku glowy tluste blee...nie lubie !
no i pada ide po pranie bo mam na balkonie...
to przyjemnego biegania haha :happy2:

Do góry