reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej...

u nas dzis szaro buro i ponuro , popaduje sobie deszcz :tak:
ja mam wolne dzisiaj , i goruje juz zupe na jutro :-D a na dzis mam gulasz zaraz bede tez robic :tak:
A tak to nudy :-)

Mycha fajnie ze mezus przyjedzie choc na tydzien dobre i to ;-);-)
Patix tak to jest z zakupami ja tez ide cos sobie kupic a i tak zawsze cos dla dzieciakow zakupie :tak:
Marzenka to dzien wam zlecial wczoraj :tak:
eZOJA jak tam zdrowko wasze ?:rofl2:

reklama
Owca a dziękuję lepiej ze zdrowiem. W środę jadę do kontroli z młodym. Kaszle, ale mniej i kaszel złagodniał.
gulasz masz mjami mjami uwielbiam teściowej gulasze, mój tak nie wychodzi jak jej choć bym chciała. Ale ona to fuul wypas robi, na winku i dodaje fasolkę ... pychota!

marzenko gratki za łóżeczko, teraz może młoda załapie gdzie się zasypia ;-)

hej
Hanka śpi, Amelka w przedszkolu, czekamy na położną cyc i heja na dwór póki jeszcze jako taka pogoda jest :/ wczoraj też dzień szybko zleciał i tak całkiem rodzinnie, wybraliśmy się z mężem na spacerek do kościoła potem obiad i filmy sobie oglądaliśmy a Ami rysowała no i nauczyła się sama pisać AMELKA :) MAMA TATA hehe tylko muszę jej mówić po kolei jaka literka idzie a ona pisze :)
Mycha głowa do góry :)) nie jesteś sama masz już "duże" dzieci dasz rade :) a mąż wyjechał głownie dla Was
Marzenka to duży klocek się urodził :) hehe moja tydzień temu ważyła 3500 <lol> mała kruszynka ale pyza na buzi się robi
ja jadłam wczoraj schabowego smażonego :/ ale małej nic nie jest kupkę wali ostro może miała problemy bo ja prawie nic nie jadłam ... już sama nie wiem ... dziś mam rybę zobaczymy czy jej nic nie będzie
eZoja nie ma to jak rodzinna niedziela hehe u mnie rzadko się zdarza bo albo mąż w pracy albo w szkole
Amelka w ogóle nie zareagowała na przestawianie czasu obudziła się po 9;00 heh

a ezoja mialam pytac cie...jak robisz inhalacje to ile minut trwaja przewaznie?bo ja robie sobie codziennie ale do konca niewiem ile powinnam sie inhalowac.
madziarena mojej tez nic nie bylo po rybie i pomidorze hehe w koncu moge jesc jakies normalne warzywa:-D
mialam isc na spacer teraz ale mloda sobie zrobila kolejna drzemke wiec ide pocwiczyc..od dzis zaczynam a od nastepnego tygodnia chce orbitrek juz zaczac :-)

ezoja dobrze ze dzieciakom lepiej i ze marcelowi chociaz troche przechodzi
marzenka o tak szybko wrocisz do formy sprzed:-) ja teraz jezdze po godzinie dziennie na stacjonarnym i to codziennie:-D chociaz nogi bede miala szczuplejsze :-D
madziarena to tez wam wczoraj dzien milo zlecial a my mielismy dzien totalnego lenistwa

ciacho teraz glownie bede pracowac nad dolna partia bo tu mi wiecej zostalo a reszta juz ok.
stacjonarny dla mnie to za malo..jezdzila u brata 30 min i mialam dosc tego siedzenia dupa mnie strasznie bolaa..zdecydowanie gdybym miala wybierac to pozostaje przy moim sprzecie:-Dno i moje spodenki neoprenowe pojda w ruch :)do wiosny daje se czas:tak:

marzenko różnie, około 3 do 5 minut..... jak mam sól fizjologiczną (normalną wielkość, bo są jeszcze te duże ale ja kupuję małe) to leję tak 1/3 opakowania i parę kropel wody przegotowanej do tego.
Jak leję lekarstwo to inhalacja trwa do 10 minut nawet.

reklama
madziarena ladnie wazysz :tak::tak: i dopiero tyle po porodzie ale ty tez chyba za duzo nie przytylas :tak:

kurcze jaka u mnie wichura :szok: nie lubie takich wiatrow bo mam wrazenie ze mi szyby poleca :-D

obiad naszykowalam i nudze sie , jeszcze godzina i dzieciaki wracaja i skonczy sie cisza w domu :happy:

Do góry