reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Heloł.

Ja wiem, że tydzień szybko zleci i wiem też że takie rozłąki na taki czas dużo dają ;-) :tak: no w sumie się dziś dowiedziałam, że nie wróci w środę tylko dopiero w weekend przyszły ale jak tydz zleci to i 9 czy 10 dni też zleci ;-)

Mi też się jakoś dzisiaj obiadu nie chciało robić więc zrobiłam frytki i tyle, a jutro jakąś zupę zrobię albo warzywa na patelni i będzie git. ;-)

Dzieci wariują, Mi się spać chce masakra jak Mi się rano nie chciało wstać, powstawali po 7 i zadowoleni a Ja spała bym w najlepsze :-p no ale trzeba było wstać bo ich dwóch zostawić samych na drugim końcu mieszkania gdzie dzielą nas pokój, korytarz i kuchnia to dla nich w to Mi graj i rządzą jak się da :-p ;-) :-D

No ale już 15 to jakoś zleci do wieczora ;-) tak od wieczora do wieczora bo wtedy czas dla siebie mam, troszkę odpocznę jak Oni śpią, jak sama z Nimi jestem to trochę Mi dadzą popalić hehe ;-)

u mnie tez dzis szaro , buro i ponuro za oknem blee zaraz bedzie ciemno...
najgorzej rano bo sie wstawac z lozka nie chce , dzis o 6:30 wstawalam oj ciezko bylo :tak:
nie jestem jakis tam spioch ale do 8 lubie pokimac ;-)
Jutro wolne to ciut pozniej pobudka :-)

Mycha w sumie 10 dni to nie tak dlugo , i szybko leca tak mi sie wydaje hehe :-p
o frytki tez bym sobie zjadla , moze jutro zrobie :tak:

Ciacho no 14 lat to chyba sie zaczyna taki wiek , okres buntu i krzykow hehe :tak:
juz sie go boje ;-)

ezoja dawaj pranie to ci powiesze , ja lubie :happy: gorzej ze skladaniem u mnie :laugh2:

Pr a ty siedzisz jak na szpilkach pewnie hehe , ty to chyba gorzej niz ojciec dziecka przezywasz haha :tak:
ja to nie wiem czy bym sie tak odwazyla isc z kims na porodowke :baffled:

Ide odkurzyc salony :-D

witam się i ja.

Moje już prawie zdrowe. Olka już nie ma gorączki, a Arek jeszcze ma lekką biegunkę, ale nie ma już takich bóli co wczoraj miał.

Ciasteczko- to moim chyba hormony szybciej uderzają do głowy. Młoda do mnie ostatnio mówi, że ja jestem wyrodna matka :szok: A tatę chciała zmienić i powiedziała, że ona ma dość takiego taty co tylko zakazuje i zabiera.

Owca- może faktycznie się obraziła, albo taka humorzasta z niej babka jest.

Marzenka- a mój na odwrót nie chce ostatnio cyckać dyda, a do tej pory to zasypiał ze smoczkiem, a teraz zasypia bez, ale cycka też nie ssie jak smoczek. Denerwuje się jak chcę mu dać smoka i sobie wypluwa, więc na razie mu nie daję. A jeszcze nie chce usypiania na rękach. Coś się mu poprzestawiało- z czego się cieszę.

Hej ja po malym spacerku z psem
teraz herbatka i za troche menzu wroci...

Kroma to ta twoja Olcia to taka mala aparatka ;-);-)
dobrze ze dzieciaki maja sie lepiej :tak:

Jutro jade do rossmana bo wygralam herbate musze odebrac :-D
i do tego dostalam rabata 2 ojro na krem nivea :tak: wiec trzeba wykorzystac :tak:

mycha to masz dwoch aparatow w domu:-D
owca a ona ma takie odpaly zwlaszcza jak @ dostanie ale to mlodsza jest taki pyskacz, rabaciki to my kochamy:-D
kroma dobrze ze dzieciakom lepiej i wsumie dobrze ze sie mlodemu tak poprzestawialo

ciacho a ze tak spytam to twoja corka juz ma @ ? w jakim wieku dostala jak moge zapytac...
bo ciagle sie zastanawiam jak bedzie u mojej , i stresuje sie tym troche :szok::baffled:
nie lubie rozmawiac na te tematy i wogole jakos tak dziwnie hehe...

owca no co ty moja mloda ma 9 lat i wie juz co jest 5:-D u mnie sie o tym rozmawia normalnei nawet z moim M moga pogadac
miala 12 lat tyle samo co ja:-D

ciacho ja to niby wiem hehe
to szybko dostala , ja dostalam jak mialam 14 lat :tak:
i moja mama nie rozmawiala ze mna nigdy na takie tematy :no:
i moze dlatego ja tez taka dzika jestem :-D

reklama
a ty myslisz ze moja gadala? ale ja nie jestem pruderyjna, zwykla kobieca rzecz i normalnie gadam u mnie podpaski leza w szafce i jak braknie to jest tylko kup takie i takie:-D

Do góry