reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

moja dostanie taki pluszowy portfel z jednej strony druga czesc zmywalna:-) a twoja ma jakies torby na drobiazgi wiesz jak gdzies do kolezanek idzie zeby komorke schowac itp.? moje lubia takie rzeczy
albo kup tez je kosmetyki ona juz w takim wieki ze na pewno ucieszylaby sie z swoich nie wiem zelu pod prysznic jakies mydelka zapachawe

reklama
ciacho no torby ma 2..jedna dostala rok temu pod choinke a druga jakis czas temu kupilam..takie jakby listonoszki na ramie :tak:
o takim wlasnie portfelu mysle jak ty :tak:

zrobilam sobie herbate pomaranczowa z imbirem i wylalam do zlewu fuj..jakas taka ostra nie dla mnie :-p

jejaaaa zdrzemnęłam się :shocked2: dzieciaki dały nie może być :-) od razu człowiekowi lepiej.
Muła załapałam jakiegoś jak z młodym wróciłam z przedszkola. Ale o niebo lepiej teraz.
Kochane mam szkraby... grzeczne.

A u Was co taka cisza?? Zapracowane??
Ja dziś szyć będę w podziękowaniu woreczek do kart. Już dawno powinnam się za niego zabrać.... zwlekam.
Już mi się szyć nie bardzo chce, znudziło mi się wiecie :cool2: tzn pewnie jakbym zbyt miała to nadal bym się tym cieszyła a tak prysł ten czar i dla samej mnie to mi się nie chce szyć. Dzieciaki pełno maskotek mają więc po co na co...

Ściskam Was dziewuszki! Miłego wieczorka :-) :-) :-)

ezoja jakby ja w dzien sie polozyla to pozniej dopiero mialabym zamuła :-D
ale skoro tobie lpeiej to gitarrra
a widze ze z szycia to juz nic;-):-D

Ciacho naprawdę szyć dla samej mnie mi się nie chce... ile można maskotek mieć ;-)
w ogóle pełno teraz hand made szyjących ;-) ale kto wie... zobaczę może po dzisiejszym bakcyla znowu załapię :-D

pewnie jak ma to lezec i sie kurzyc to nie ma co
a ogolnie teraz jest boom na hand made mam kolezanke szyje obecnie kocyki dla dzieciakow ale naprawde słodkie, rok temu robila bizuterie i ozdobne bombki a teraz to i jeszcze jakies szale i chyba ma wziecie to
generalnie jest tak ze ciezko cos zrobic z niczego, najpierw trzeba zainwetowac chocby na kilka rzeczy, ja mam duzo zainwestowane w sprzed dekoratorski do tortow i ciast ale juz mi sie to zwrocilo:tak:

eZoja dzieki zdrówko lepiej. Jutro jedziemy do kontroli, ale kaszle mają jeszcze, ze aż huczy.

co do prezentów to Helenka na mikołaja dostanie keyboard taki malutki. Ona mowi, ze to pianinko. siada na podłodze, ręce na łóżko i udaje, że gra. na pewno się ucieszy. A guciu taki zestaw majsterkowicza. Kupiłam w dino za 24,99;

pod choinkę trochę tego bedzie, bo każdy coś, więc dla Gustawka mam takie instrumenty muzyczne, a dla Hesi bedzie lala z wózkiem, albo lala z nocniczkiem i mleczkiem. jakis zestaw w sumie, bo ona fisia zaczeła mieć. i mowi, ze chce od Mikołaja śpiewającą lalę. ale to bedzie pod choinkę.
do tego nie wiem czy wam pisalam, ale w 5 10 15 są wyprzedaże. i kupiłam im po bluzie. Guciowi brązowego misia z uszkami, a Hesi szaro różową misię też z uszkami i z kokardką. To takie jakby polary. wziełam większe rozmiary, zby były na wiosne. Mm zdjęcia w telefone, moze uda mi się wgrać.

reklama
dobry :-)

Moje dzieci teraz 6go tylko słodycze dostają, symbolicznie jest u nas.
Pod choinkę za to będzie znowu się dziać.. babcie zaszaleją...

Do góry