reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

dzien dobry
owca nie denerwuje sie wiem ze jaja sobie robicie:-p:-D moj ma na wiosne urodziny ale prezencik zaczne szukac w tym miesiacu
agnis fajnie ze wszystko ok:-)

reklama
moj ma dziś urodziny. dostal od nas koszulke z simpsonem i jedziemy wieczorem na sushi...al to tajemnica csiiiiiiiii

mi się przed chwilą film urwał, przysnełam godzinke, a teraz czekam aż się gutko obudzi i idziemy pobiegać trochę. 8 stopnii pokazuje.

Ooo Future to mamy menzow z tego samego dnia
a twoj jaki rocznik ?? moze taki jak moj haha :-p:-p

z ciebie lepsza zona bo prezent masz a ja hmm...
moze dam siebie :-D

future to impreza pewnie jakas bedzie:-p
owca przewiąż sie czerwona wstążką jako jednyna czesc garderoby, na pewno bedzie zadowolony mezus

hejka

no wiecie co takie świństwa wypisujecie. wary sobie oglądacie :-)

ja na chwilkę wpadłam. Dzieciaki śpią. A ja mam jeszcze kupę liczenia z podatkiem. Po co mi była ta księgowość. :wściekła/y:

Future a dokad ty jedziesz ?? :baffled: moj to gowniarz jeszcze 82 ;-)

Kroma przynajmniej masz zajecie na wieczor ;-)
jak dzieciaczki , jak Antos ? :confused:

ezoja co to za minki :baffled: nudzisz sie ;-)

Ciacho a kokardki brak :-p

U mnie dzieci w lozkach , ja jeszcze chwile poklikam i ide tez do wyra :tak:

reklama
Do góry