reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej dziewczyny :-)

Ile ja ostatnio spie... Dzis np. praktycznie od 12-16:eek:

Jutro już koniec ferii, młody w końcu do szkoły pojdzie bo ile można w domu siedzieć :-D (i kto to mówi hehe)

Tak sobie mysle kiedy mnie wezmie ten poród... Jutro pełne 37 wiec jak dla mnie już dość bezpiecznie. Synek w tym czasie przyszedł na swiat i zaczelo się naturalnie. Ciekawe...ciekawe....

Ide coś przekąsić :-)

Milego wieczoru ;-)

reklama
Ciasteczko- już wymienione sa od 2 tygodni. Więc już przecierpiałam tą stratę pieniężną.

Agnis- jak człowiek czeka to zawsze się dłuży i się doczekać nie może. Ale pewnie lada dzień cię weźmie. Powodzenia i żeby poszło gładko.

A ja prawie odpoczywam, bo Arek jeszcze nie śpi i coś mu puka w pokoju a to sąsiad coś na dworze robi i tak słychać.

dzien dobry
kroma a tak z ciekawości ile kosztowaly? my mamy inne ale ciekawa jestem ile kosztuja
agnis teraz to juz nie musisz sie oszczedzac, ze tak powiem;-)
a gdzie wszystkie? dzieciaki dzisiaj do szkoly koniec ferii

Hej..
ja bylam w sklepie po chleb i drobne rzeczy
teraz kawka i zaraz chate musze odkurzyc :tak:

Mechanik byl wczoraj , ale narazie nic takowego nie stwierdzil w tyg podlaczy pod komputer go i sie zobaczy
mowi ze to moze byc jakas drobna rzecz jakis waz od turbiny albo cos..
W tym aucie byla turbina wymieniana 2 lata temu :tak:
mamy papiery na to i kosztowalo to 1100 euro :szok:
takze chyba tak szybko znow by nie siadla...
jesli jednak okaze sie ze to turbina znow to do sklepu bedziemy dzwonic tam gdzie wymienili
zapytac czy nie ma gwarancji skoro to dopiero 2 lata i od tego czasu auto przejechalo 30 tys km
a mechanik mowil ze powinna trzymac do 100 tys wiec on mysli ze to cos innego :tak:

A tak wogole to pies mnie drazni bo zauwazylam ze jak wychodzimy z domu
i on zostaje sam to znow swiruje i wyje :szok:
i znow sasiad mi sie skarzyl i zglaszal do wlasciciela :wściekła/y:
kuzwa ciagle cos..juz nie wiem co mam zrobic zeby pies siedzial cicho :crazy:
nawet zostawiam mu radio zalaczone ale to nie pomaga :no:

owca ja tez juz kawe wypilam:-D a nie dymilo wam auto albo cos takiego? jakies inne objawy czy tylko to? nie ma takiej opcji po takim czasie to moze byc jak facet mowil wezyk odlaczony albo cos innego,ale poprzedni wlasciciel nie oszczedzal skoro juz wymieniona byla:eek:, tu nie chodzi jakby o przebieg ale tez o styl jazdy i zasady przy uruchamianiu i wylaczaniu auta, z diesla tak juz jest, komp pewnie wywali jakis blad :tak: a turbina u nas tez droga:tak:

ciacho no nie bylo zadnych objawow wczesniej ...
tamten wlasciciel wymienil duzo rzeczy zanim auto sprzedal , mam na wszystko rachunki :tak:
takze to napewno bedzie cos innego..no zobaczymy :tak:

ide odkurzac i obiad podszykuje :tak:

to na bank bedzie cos innego pewnie jakas pierdoła :tak: a ilo letnie macie to autko? my tez full kasy wpakowalismy w nasze ale my juz mamy nasze 5 lat i jest leciwe i teraz ja tym autem jezdze:-D:-)
mloda niedlugo do szkoly a my po zakupy jakies skoczymy

Auto juz starawe troche rocznik 2006 :tak:
nam stuknie w marcu rok jak je mamy :tak:

ja ziemniole obralam , i surowke zrobilam :tak:

Hej dziewczyny :-)

Ja pranko zrobiłam, obiad tez - fasolowa :-)

Mały w końcu w szkole:-) Dziś zaliczam 37, wczoraj nawet fiku miku z mezem było bo już tak bezpieczniej :-) Ale jeszcze bym chciała tydzień donosić i mogę jechac:-)

reklama
owca nie takie starawe bo tej marki auta troche inaczej sie ocenia latka:tak: kupcie sobie kabel z programem impa i bedzie twoj mogl sam monitorowac co w aucie siedzie, podlaczasz zwyklego lapka i wiadomo co i jak, a teraz juz polska wersia jest wiec luz:-)
agnis o prosze zes meza wykorzystala:-D na pewno tydzien minie szybko i kto wie moze cos sie rozkreci

Do góry