reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ja mam zamiar jutro zrobic takie gniazdka :-D
owca zrobic dobre pączki to sztuka, wiekszośc cukierni tego nie potrafi robia takie gnioty, ja w zyciu jadla tylko w dwóch miejscach pyszne
a co do aua to pewnie jeszcze na takiej zaplacie sie nie skonczy bo policza sobie za to ze cos tam grzebali
ezoja ja mialam rodzicow z siostrzencem:-)

reklama
Ciacho mnie kiedys w pl paczki z lidla smakowaly :tak:

co do auta nic wiecej nie policza bo nic nie robili,
i moj jak auto zostawial to powiedzial ze tylko do 100 euro moga cos zrobic i babka zapisala to :tak:

to jaki sens trzymac tam auto? bo zeby wam cos tam zaczeli robic musicie im zaplacic, u nas za roboczogodzien zycza sobie cos kolo 130zl :confused2: niezla kasa o kieszeni daje :dry:
ale mam nadzieje ze to jakas pierd.dola

paczki w lidlu sa dobre ale one chyba pieczone

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ciacho my chcielismy tylko zeby oni podlczyli do kompa i wykryli bledy :tak:
robic bedzie nasz mechanik :tak:

a odbieramy jutro bo dzis moj nie ma czasu , jeszcze jest w pracy a tam do 18 czynne :tak:

Witam
ale cicho gdzie wy ? co dzis porabiacie ?

My bylismy na zakupach , potem dzieciaki na urodzinach
i dzien leci .:happy:
Kupilismy tapete i jutro robimy duzy pokoj hehe :tak:
ciagle cos zmieniam w nim bo wiecznie mi nie pasuje hehe :eek:
teraz chce pare paskow tapety na srodku sciany nad lozkiem :tak:
zobaczymy co wyjdzie :laugh2:

Jakos mi zimno dzis w chalupce :tak:

reklama
hejo
zapowiada sie ladny dzien niby -1 ale raczej bedzie slonecznie :)
Ezoja czytalam a jak dzis mala?
Ja mysle ze zrobie na tlusty czwartek takie serowe kulki szybko sie robi a moj mlody lubi....zastanawiam sie nad krzeselkiem dla mlodej ale kurde juz sama niewiem jakie kupic.
milej niedzieli

Do góry