reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Owca no dokladnie to co ciacho pisze. Robienie na raty...a to 2 prania, obiad, sprzatanie...sajgon u Kacpra...oł noł noł noł :baffled:
a w miedzyczasie moje bejbi sie drze :baffled:

A mężu wraca wczesnie bo dziś ma mniej lekcji. Klasy maturalne mu poodchodziły i dlatego koczy wczesniej. Nauczycielem w Gorzowie w elektryku jest :tak:

reklama
Sajgon u dzieciakow skads to znam :-D
choc u mlodego jest zawsze na blysk bo on malo co przebywa w pokoju jedynie to spi tam :-D
ale u mlodej na biurku to istny armagedon :-D jak nie szklanki to miseczki , to butelki puste po piciu
i stos papierow ale jej nic nie przeszkadza :wściekła/y::wściekła/y:

Agnis a ile macie do Gw km ?
o takie te klapeczki juz pokaze :-p

Załączniki

• adidas_Q22135_46528.jpg
    adidas_Q22135_46528.jpg
    14,3 KB · Wyświetleń: 43
Owca fajne klapeczki :tak:

My mamy do gw ok 30 km. Czesto jezdzi takiki liniami jak pks ale tanszymi co zwie sie "Mustang". i jak pks np ma bilet ok 12 zl to ten mustang 6,30 teraz bo bywalo ze ze 7 lub 9...ale to i tak tanio. A czasem autem smiga.

A u nas w hu....zabawek :-) i lego everwhere :baffled:i kart pilkarskie....aaaaa:baffled:

owca ja mierzyłam te klapki fajnie miekkie sa:tak::-) chcialam nawet sobie je kupic z tym ze fioletowe ale to bylo w zeszlym roku no i nie kupilam:-D
agnis no to nie jest zle, a mustang to przewoznik taki tez wycieczkowy:tak: na basen ze szkoly nieraz nas wozili:tak:
to i tak niedrogo wychodzi bilet w gorzowie zaraz bedzie 3zl na mzk i nie wazne czy jedziesz jeden przystanek czy cala trase paranoja

Ciacho a mowisz mierzylas hehe to mamy podobny gust :-D
no wlasnie widzialam ze ta podeszwa taka inna poduszkowa jest
zobaczymy kiedy dojda bo jakis gosc dziwny nie odpisuje mi :wściekła/y:

raz slonce , raz chmury cos pogoda sie chrzani oby nie padalo..

fajne bo wygodnie miekkie, ja nawet moje sandaly mam takie w srodku miekkie:-)
ja lubie na sportowo sie ubierac:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja ciacho tez bardziej na sportowo , mnie w obcasach to nie zobaczysz :no::no:
ja to jedynie balerinki nosze , lub jakies sandaly czy klapki ale wszystko na plasko :tak::tak:

Ide na spacerek z psem polazic :happy2:

reklama
widzisz a ja nie moge calkiem plaskich butow bo mnie stopy bardzo bola pozniej, na bosaka uwielbiam chodzi ale to po domu na dwor tak nie wyjde:-D:-D:-D ja mam obcasy i koturny uwielbiam i nosze do jeansow, i sukienek bo sukienki tez bardzo lubie:tak:

Do góry