reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Tak Marzenko wybieram sie mam nadzieje ze tym razem mi sie uda w koncu zawiatc do PL.Bo ostatni raz bylam w czerwcu 07
15 maja mam komunie chrzesniaczki Weroniki

Larvunia pomylilo mi zamiast 2 dni mialam napisac 2 tyg heheh.Zartuje kochana spij spokojnie.A co do gotowania polecam sie oczywiscie:-):-)Ja tez za Toba tesknie jak cholera:-D:-DDobrze jest net przynajmniej tak moge podziwiac Precelka.
A z avtarm to widze poszalals moja droga hahahaha to Ty na tej focie??Jesli tak z nozem po domu latasz to ja sie jeszcze zastanowie nad odwiedzinami :-D:-D
Milej nocki kobitki

a nudzilo mi sie i bawilam sie avatarami... :rofl2: myslalam ze nie ma nikogo :-D hehehe zlapalas mnie :-D

dobra mykam spac :*

witajcie slonca:-):-)
osttanio pisalyscie o tej szczepionce na pneumokoki,ile sie za nia placi i czy po pierwszej dawce ona juz bedzie dzialac i to jest pewne?pytam z ciekawosci bo niewiem,
beti a ty gdzie nam zniknelas?
wracam do lozeczka:-)

czesc
befatka, no no no.. ty podgladywaczko :-p
marzenka nam mowili ze kosztuje 280zl pierwsza dawka... nic wiecej nie wiem, pozatym ze ma pelno skutkow ubocznych :baffled: ja jednak nie szczepie.

ide obiadek szykowac...ale najpierw kaunie wypije :sorry2:

Marzenka to Ty w Sulechowie byłaś? a ja myślałam cały,że w Ś-nie:-)ale już ok?Danielek wie, że ma poczekać?:-)
Larvunia jaka fajna larvunia w awarcie hehe:-):-):-)
Befatka kiedy przyjeżdżasz?:-) może zlot zrobimy?:-):-)

ja obiadek zrobiłam idę poleniuchować z moim trochę, a potem montować banerek:-)

reklama
wstalam na obiadek i leki wziac:-)
tak beti w sulechowie bylam i rodzic tez bede,tam mam swoja pani doktor i lepiej bym byla pod jej opieka caly czas,
tak slonko juz ok nic sie nie dzieje tylko jeszcze szybciej sie mecze i duzo leze przynajmniej sie staram:-)
a wiecie jak danielek sie wierci,dzis to czulam jakby sobie tupal nozkami:-)fajnie:-):-)
dobra mykam bo musze fakturki posprawdzac czy wszystko ok bo za niedlugo trzeba oddac:-D

Do góry