reklama
Befatka1982
Entuzjast(k)a
Tak Marzenko wybieram sie mam nadzieje ze tym razem mi sie uda w koncu zawiatc do PL.Bo ostatni raz bylam w czerwcu 07
15 maja mam komunie chrzesniaczki Weroniki
Larvunia pomylilo mi zamiast 2 dni mialam napisac 2 tyg heheh.Zartuje kochana spij spokojnie.A co do gotowania polecam sie oczywiscie:-):-)Ja tez za Toba tesknie jak cholera
Dobrze jest net przynajmniej tak moge podziwiac Precelka.
A z avtarm to widze poszalals moja droga hahahaha to Ty na tej focie??Jesli tak z nozem po domu latasz to ja sie jeszcze zastanowie nad odwiedzinami

Milej nocki kobitki
15 maja mam komunie chrzesniaczki Weroniki
Larvunia pomylilo mi zamiast 2 dni mialam napisac 2 tyg heheh.Zartuje kochana spij spokojnie.A co do gotowania polecam sie oczywiscie:-):-)Ja tez za Toba tesknie jak cholera

Dobrze jest net przynajmniej tak moge podziwiac Precelka.A z avtarm to widze poszalals moja droga hahahaha to Ty na tej focie??Jesli tak z nozem po domu latasz to ja sie jeszcze zastanowie nad odwiedzinami

Milej nocki kobitki
Befatka1982
Entuzjast(k)a
Ja juz mam talent do przylapywania ludzi w róznych dziwnych sytuacjach.Zapytaj moich rodziców hehehhe
Milej nocki
Milej nocki

marzenka21
Fanka BB :)
witajcie slonca:-):-)
osttanio pisalyscie o tej szczepionce na pneumokoki,ile sie za nia placi i czy po pierwszej dawce ona juz bedzie dzialac i to jest pewne?pytam z ciekawosci bo niewiem,
beti a ty gdzie nam zniknelas?
wracam do lozeczka:-)
osttanio pisalyscie o tej szczepionce na pneumokoki,ile sie za nia placi i czy po pierwszej dawce ona juz bedzie dzialac i to jest pewne?pytam z ciekawosci bo niewiem,
beti a ty gdzie nam zniknelas?
wracam do lozeczka:-)
czesc
befatka, no no no.. ty podgladywaczko
marzenka nam mowili ze kosztuje 280zl pierwsza dawka... nic wiecej nie wiem, pozatym ze ma pelno skutkow ubocznych
ja jednak nie szczepie.
ide obiadek szykowac...ale najpierw kaunie wypije
befatka, no no no.. ty podgladywaczko

marzenka nam mowili ze kosztuje 280zl pierwsza dawka... nic wiecej nie wiem, pozatym ze ma pelno skutkow ubocznych
ja jednak nie szczepie.ide obiadek szykowac...ale najpierw kaunie wypije

Marzenka to Ty w Sulechowie byłaś? a ja myślałam cały,że w Ś-nie:-)ale już ok?Danielek wie, że ma poczekać?:-)
Larvunia jaka fajna larvunia w awarcie hehe:-):-):-)
Befatka kiedy przyjeżdżasz?:-) może zlot zrobimy?:-):-)
ja obiadek zrobiłam idę poleniuchować z moim trochę, a potem montować banerek:-)
Larvunia jaka fajna larvunia w awarcie hehe:-):-):-)
Befatka kiedy przyjeżdżasz?:-) może zlot zrobimy?:-):-)
ja obiadek zrobiłam idę poleniuchować z moim trochę, a potem montować banerek:-)
reklama
marzenka21
Fanka BB :)
wstalam na obiadek i leki wziac:-)
tak beti w sulechowie bylam i rodzic tez bede,tam mam swoja pani doktor i lepiej bym byla pod jej opieka caly czas,
tak slonko juz ok nic sie nie dzieje tylko jeszcze szybciej sie mecze i duzo leze przynajmniej sie staram:-)
a wiecie jak danielek sie wierci,dzis to czulam jakby sobie tupal nozkami:-)fajnie:-):-)
dobra mykam bo musze fakturki posprawdzac czy wszystko ok bo za niedlugo trzeba oddac
tak beti w sulechowie bylam i rodzic tez bede,tam mam swoja pani doktor i lepiej bym byla pod jej opieka caly czas,
tak slonko juz ok nic sie nie dzieje tylko jeszcze szybciej sie mecze i duzo leze przynajmniej sie staram:-)
a wiecie jak danielek sie wierci,dzis to czulam jakby sobie tupal nozkami:-)fajnie:-):-)
dobra mykam bo musze fakturki posprawdzac czy wszystko ok bo za niedlugo trzeba oddac

Podziel się:
myslalam ze nie ma nikogo
:-) beti dobrze gadasz