reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

No to swietnie .Mnie tam zakupy zawsze poprawiaja nastrój chociaz jak juz mialam taki duzy brzuchol to sie troche meczylam i opieprzalam mojego Jacola zeby tak szybko nie chodzil.

czesc larvunia
~Dobra ide baczka kapac.Narka

reklama
A zapomnialam dodac ze pogoda byla dzis git bo nawet sloneczko bylo dosc cieplo i nie padalo:-):-):-)
A i dobrze dobierz lózko bo to wazna sprawa,milych zakupów

:-)hej:-)
bafatka co masz na mysli piszac zeby dobrac dobrze lozko?wczoraj bylismy ogladac spodobalo sie nam jedno takie materac komorowy chyba tak sie nazywa,tylko minus taki ze chcielismy na 140 a ono jest na 160 wiec to juz na styk by bylo,ale cos czuje ze te kupimy:)od razu wpadlo w oko :)jeszcze dzis zajedziemy do innego sklepu i zobaczymy,no ale mam nadzieje ze nikt nam nie sprzatnie z przed nosa bo na druga dostawe trezbaby bylo czekac ponad miesiac co wogule w gre nie wchodzi,
ide sie wypluskac
do pozniej :-)

Marzenka jesli macie mozliwosc to polezcie przez chwile na tym lózku z materacem który wybraliscie.My mamy w wyposarzeniu domu nowe,piekne drewniane lózko sypialniane z grubym miekkim materacem wszystko bylo by pieknie ale jedna decha w konstrukcji tego lózka czyni je cholernie nie wygodnym.Ta belka wmacniajaca jest jakos na srodku i mam wrazenie ze tylek mam w górze a glowe w dole co mnie strasznie wkurza.A na dzien dzisiejszy spimy u Kayuski na 2ch materacach jeden na drugim jak królewny na ziarnku grochu heheh .A sypialnie zostawiam dla gosci:-D:-D:-D
No ale moze to ja jaestem poprostu tak cholernie wymagajaca:-p:sorry2::sorry2:

befatka dobrze ze o tym piszesz,bo my wczoraj to tylko siedzielismy na nim,dzis tam jeszcze raz jedziemy wiec moj sie polozy bo ja z tym brzucholcem to nidy rydy:-)
ja juz od miesiecy mialam upatrzone takie z bodzia KAROLA,tylko ze kierowalam sie tylko wygladem samego lozka ale jednak jak wczoraj bylismy w bodzio to mi sie odwidzialo jak zobaczylam ten materac jaki w srodku jest,w dodatku jak lozko otworzyla chcialam zobaczyc ile miejsca wsrodku jest to od razu zrazil mnie ten chalasujacy materac szok!!teraz juz rozumiem dlaczego sie moj tak upieral na jakis dobry materac,i moj mowi ze najlepszy bedzie taki materac zeby sprezyna kazda osobno byla w takim pokrowcu wiecie o co mi chodzi?bo im twardszy to lepszy,ja tam sie na tym nie znam:-)
kochane co tam u was slychac?co tak malo piszecie?gdzie magdamir?juz dawno miala wrocic od rodzinki?
larvunia jak dzis w pracy?
a beti to chyba juz o nas zapomniala:baffled:
buziaki
tylko my tu biedne same pogawedki se prowadzimy:-)

Marzenka maz ma racje no i dobry materac to podstawa.No i w sumie jak wzieliscie wieksze to tez bedziesz zadowolona jak Twój lokator wyjdzie na swiat to pewnie bedzie czestym gosciem w waszym lózku:-D:-D:-D:-D:-D
Jak sie dzisz czujesz??Danielek nie dokucza mamusi??A torba to juz pewnie pod drzwiami co??Ja mialam juz miesiac wczesniej spakowana i stojaca przy drzwiach :-D:-D:-D

no ja tez chyba bardziej jestem za tym wiekszym rozmiarem lozka tzn 160 tylko ze wiesz co na szerokosc pokoj ma 21ocm i za wiele miejsca to nie bedzie,to ztego co obliczylam to zostanie do sciany 50cm myslisz ze starczy od sciany do lozka?

reklama
danielek wlasnie teraz kopie wierci sie jak moze:-)czuje ze jest juz nisko
a dzis mialam lekkie te bole miesiaczkowe tzn skurcze ale ustaly to chyba przez to ze sie troszku zdenerwowalam przez tego je....go franka,wczoraj nam zabrali kredyt:crazy:
do tego troszku sie martwie ja tu lada chwila moge rodzic a mieszkanko nic nie gotowe ani lozeczko nie stoi na swoim miejscu.a tak juz bym chciala byc spokojna o wszystko,najgorsze jest to ze odnosze wrazenie ze moj jakby mial to totalnie gdzies,trudno mu cokolwiek cos przetlumaczyc ,nie rozumie mnie.....
torba jeszcze nie spakowana kochana,mam zamiar to zrobic w nastepnych dniach,ale dla dzidzi to juz dawno spakowana:-)

Do góry