reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Heyya jestem i ja.Byłam zawiesc Filipa i prosze prawie 5stron w plecy.
Na obiad mam grillowany schab albo w panierce jeszcze nie wiem musze sie mojego ksiecia zapytac na co ma dzis ochote,Uwaga ziemniaki 1szy raz od miesiaca i fasolke z buła tarta i masełkiem.Kaya ma to samo tylko wesja z kotlrtem z cycka z kury
U mnie dzis polowanie na mysz franca mi z ogrodu sie przypałetała kilka dni temu kipilismy taki dosc drogi badziew co sie do prądu podłącza i niby jakies ultra dziwieki miał wydawac ale chyba żle trafilismy.Wiec dzis klasycznie łapki w kazdym koncie fujjjjalbo jak zobacze to własnorecznie utłuke:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Katgen wysłałam Ci zaproszenie na nk pozwolicie ze sobie tez zapisze Wasze gg moje to 5480775

:zawstydzona/y:az mi glupio, dopiero teraz zauwazylam ze nasza "jezyk" to "jeżyk" a ja myslalam .... "język" :zawstydzona/y: az glupio heh... :sorry2: dopiero jak na gg sie odezwalas to zauwazylam :tak::-)

Cześć Katgen, ja też byłam w avonie ale cienko szło i zrezygnowałam, jak wiesz jestem na forum nowa i mieszkam też w M-czu (od 2 miesięcy) to magdamir mnie wręciła na te forum i nie żałuje, chcę poznawać ludzi bo nikogo nie znam w tym mieście :-) Anka- lat 24

megi17 o kurcze a ja cie tu 1 raz widze chyba..albo nie pamietam poprostu :sorry2:

kurde co sie ze mna dzis dzieje!!! :szok:

reklama
befatka mysz...oooooo gggrrr... wspolczuje :baffled: kup kota ;-):tak:

megi17 a moj jak widac w podpisie 10.11.2007 :-)

Do góry