reklama
Befatka1982
Entuzjast(k)a
Heyya jestem i ja.Byłam zawiesc Filipa i prosze prawie 5stron w plecy.
Na obiad mam grillowany schab albo w panierce jeszcze nie wiem musze sie mojego ksiecia zapytac na co ma dzis ochote,Uwaga ziemniaki 1szy raz od miesiaca i fasolke z buła tarta i masełkiem.Kaya ma to samo tylko wesja z kotlrtem z cycka z kury
U mnie dzis polowanie na mysz franca mi z ogrodu sie przypałetała kilka dni temu kipilismy taki dosc drogi badziew co sie do prądu podłącza i niby jakies ultra dziwieki miał wydawac ale chyba żle trafilismy.Wiec dzis klasycznie łapki w kazdym koncie fujjjjalbo jak zobacze to własnorecznie utłuke

Katgen wysłałam Ci zaproszenie na nk pozwolicie ze sobie tez zapisze Wasze gg moje to 5480775
Na obiad mam grillowany schab albo w panierce jeszcze nie wiem musze sie mojego ksiecia zapytac na co ma dzis ochote,Uwaga ziemniaki 1szy raz od miesiaca i fasolke z buła tarta i masełkiem.Kaya ma to samo tylko wesja z kotlrtem z cycka z kury
U mnie dzis polowanie na mysz franca mi z ogrodu sie przypałetała kilka dni temu kipilismy taki dosc drogi badziew co sie do prądu podłącza i niby jakies ultra dziwieki miał wydawac ale chyba żle trafilismy.Wiec dzis klasycznie łapki w kazdym koncie fujjjjalbo jak zobacze to własnorecznie utłuke

Katgen wysłałam Ci zaproszenie na nk pozwolicie ze sobie tez zapisze Wasze gg moje to 5480775
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
Cześć Katgen, ja też byłam w avonie ale cienko szło i zrezygnowałam, jak wiesz jestem na forum nowa i mieszkam też w M-czu (od 2 miesięcy) to magdamir mnie wręciła na te forum i nie żałuje, chcę poznawać ludzi bo nikogo nie znam w tym mieście :-) Anka- lat 24
proszę się WPISYWAC na https://www.babyboom.pl/forum/gorzow-f273/lista-rodzin-21286/ liste rodzin... 

megi17
Mama Zuzi i Pawełka
larvunia moja Zuza jest z 2 listopada 2007
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
wpiszę się napewno, tylko dopiero pomalu wdrażam się w to forum :-)
reklama
Podziel się: