reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

kochane przeczytalam wszytsko co naskrobalyscie w trakcie picia cieplej herbatki ,ale sil niemam by odpisac ide sie przespac bo padnieta jestem zimno mi i wszystko mnie boli,katarek dostalam.
wieczorkiem odpisze
buziaki

reklama
beti o jaaaaaaaa, te foto z naszej galeri tez skradne na moje n-k jest zarabiaste !!! dzeiki kochana :-D

Widac widac, ma cały biały język, na górze ma pare białych kropek.

Tylko ja nie wiem, bo przypisał mi Nystatyne lekarz i nie wiem czy smarowac czy ma to polykac, bo nie powiedział a napisał 3x1,5ml

nie jest napisane na tym leku czy sie to lyka?? oj... ja nie wiem moj nigdy nie mial takiego problemu

wspolczuje...

odezwe sie po 20.00 ide do mlodego bo psu zyc nie daje, lata za nia a ta ma juz dosc :sorry2:

Hello,my bylismy w tesco i u Beti dostalam juz plytke :tak::tak:
fotki suuuper...
dla Kasi tez juz zanioslam....:tak:
mlody zasnal nam we wozku ale juz wstal,a hania dalej na imprezie :-):-)
a teraz spadam do wanny a potem tasiemce
:tak:

Beti tez chce szymka z hania w takiej ladnej ramce jak marcelek:tak::tak:

jest jakas promocja w tesco?? mojego po proacy wysylam dzis po pampersy i mleko dla mojego Babelka...

caly dzien mam jakis do bani... oby sie juz skonczyl..., nic prawie nie zrobilam w domu, ruchy mam od rana jak slimak... jutro musze sie wziasc w garsc! kopnijcie mnie w 4 litery :sorry2:

marzenka nadal zle sie czujesz?? bidulka... tule mocno!
pycha Ty to sie masz kobito :sorry2: nie zlosc sie, zlosc pieknosci szkodzi..., moze Martusia ma zly dzien, albo cos jej sie zlego snilo...

ale mnie moj wkurzyl :wściekła/y:, musze przez niego jutro do gorzowa jechac i to sama i szybko wszystko SAMA zalatwiac, zeby on zdazyl do pracy! no zla jestem na maxa...
wiec mnie nie bedzie dziewczyny przez jakis czas jutro :angry:
polegaj babo na facecie, noz jacie pitole!

Larvunia aco to sie stalo czym cie wkurzyl mezulek??

w tesco nie widzialam zadnych promocji :no::no:

spadam na wspolnej kukne potem zajrze :tak:

Kasia a skad te plesniawki od czego mowil doktor??:confused:

Marzenka co kupilas fajnego na miescie??

Pycha dawaj tu do nas czesciej kobito....hihi

Ostatnia edycja:
reklama
sprawy mojej dzialalnosci mial mi pozalatwiac, zus oplacic, do ksiegowej isc itp... nic nie zalatwil od tygodnia, nie poganialam go bo sie wkurza jak mu 5 razy dziennie o czyms przypominam i wyluzowalam...a ten NIC przez tydzien nie zalatwil! dzis sie pytam i jak bo termin placenia na zus minol a ten "nie mialem kiedy" no zaraz mnie cos tafi pomyslalam... kufa! a obiecal, inaczej sama pojechalabym !!! i licz na faceta.... :wściekła/y:

Do góry