reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
katgen nie wszystkie mam jeszcze wystawione, no i musze jeszcze raz inne powystawiac te co sie nie sprzedaly, dzis chyba to zrobie... no musze bo juz mam coraz mniej aukcji :sorry2: ale to po 20.00 jak mlodego spac poloze :tak: no ale dzieki kochana :-)

To jak bede chciała jakąs kupic to sie zgłoszę;) A niedługo musze, tylk opoki co kasy brak....
Moje aukcje ani drgną shit no!!

To jak bede chciała jakąs kupic to sie zgłoszę;) A niedługo musze, tylk opoki co kasy brak....
Moje aukcje ani drgną shit no!!

ludzie kupuja przewaznie wieczorami i w weekendy, wiec cierpliwosci..., ja mam podglad statystycznie ile ludzi zaglada w jakie dni i weekendy to 80% zaglada.

Tylko chyba wiecej zapłacę "allegro" niż na tym zarobię.
Ostatnio bawiłam się w szafa.pl ale jakos nie idzie tam nic i sobie dałam spokoj.

Czesc lasencje.
U mnie dalej masakra.Na szczescie Jacol juz sie lepiej czuje ale spi bo dzis do pracy.Jak ja nie cierpie tej jego pracy:growl::growl::growl:
Za to ja czuje sie gorzej obudziłam sie o piątej bolało mnie ucho.Teraz mam smary,gardło,zatoki,okres i kufa nie wiem co jeszcze.Niech mnie ktos dobije.
Ale musze sie ogarnąć bo dzidzia jakies 4 dni na spacerze nie była i musze do bankomatu isc bo musze paczke do Pl wysłac.No nic jakos sie musze ogarnąć.Dam rade.
Larvunia a nie mozesz młodego na spiocha do fotelika zasadzic i w droge my tak robimy jak jest potrzeba.No chyba ze J. sie do kompa przykleił teraz.Mnie takie coś wkurza i sie dre ze jak Jacol nie ma na cos ochoty to niech powie i sama jade a on zostaje z małą,Ale zazwyczaj mi otwarcie mówi staramy upraszczac sobie zycie.
Pewnie dzis to juz nic nie załatwisz :-(atakuj jutro od rana sama i nie pytaj czy chce z Tobą jechac obrucisz sama 3razy szybciej i na spokojnie.Przytulam mocno olej dzis temat
Kat-ucałuj Izulke od ciotki;-)
Kurde te kotlety pewnie pyszne ale umnie nie przejdą bo bez mięsa :tak::tak::tak:
Magda pisz jak tam po logopedzie.
Marzenka jak tam nasz najmłodszy facecik ??Katarek juz mija??
Cos jeszcze miałam pisac ale czaszka mnie boli i zapomniałam jakos

Kurde te kotlety pewnie pyszne ale umnie nie przejdą bo bez mięsa :tak::tak::tak:

To dodaj drobno pokrojoną szyneczkę;)

A Izka mi padła, znowu za kazdym kaszlnięciem jej sie ulewało aż. Biedna
Ale widzę poprawę, już ma 3/4 języka tylko. Ale Biedna tak marudzi....

Nie chce mi sie nic robic.

reklama
befatka u mnie nie ma takiej opcji zeby mlodego na spiocha gdzies brac. Andrzej moj takiego rabanu kiedys mi narobil ze 3 dni wojne z nim toczylam... on woli sie gdzies spoznic niz mlodemu przeszkadzac w spaniu... bo to jego oczko w glowie :angry::angry::angry: Czasami wybudzam po cichu mlodego laze do jeg pokoju i sie glosno zachowuje :sorry2: w tedy go ubieram jak sie obudzi i ten dalej spi sobie w samochodzie, ale to jak juz MUSZE a moj sie burzy za plecami tak jego robie :sorry2: No mlody juz 50 min spi... a czas leci, tik tak tik tak... ciekawe czy pojedziemy..., narazie sie nie odzywam on tez, gra na kompie a ja siedze na lapku :-(

Do góry