reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Dzień doberek wszystkim:-) Dziś mnie moja Zuza obudziła o 5:45 myślałam że ją ukatrupie:dry: wstałam trochę nie w sosie bo nie dała mi pospać ale cóż:baffled: a teraz jak myślicie co ona robi??? poszła w kime bo daje mi znać jak chce spać a co tam ja jej nie żałuje, ale gdyby pospała do tej 7 chociaż to by prędko na drzemke nie szła:tak: a ja za chwile śniadanko skonsumuje i dalej zobaczymy:-D

Magda- bezpiecznej podróży życzę a po powrocie wskakuj na forum bo będzie co czytać z pewnością :-)

Ostatnia edycja:
a ja znowu zagladam....

torby juz spakowane lepek prawie suchy.....
zaraz m spakuje auto i mysle ze tak za 30 minut pojedziemy....

Kasia nie zadreczaj sie to nie twoja wina ze Iza chora....to normalne dziecka nie uchronisz przed choroba :no::no:.....zdrowka dla niej :-)...niech szybko malutka zdrowieje....

moj tez cos zaczyna wiecej kaszlec wrr.....akurat teraz :wściekła/y::wściekła/y:

Larvunia witaj !!! co tak szybko ucieklas...

Madzia miłego wyjazdu! Baw sie dobrze! My postaramy sie pisac duuuużo żebyś miała co robić jak wrocisz:)

Pozdrów M-a swojego i ruszajcie w drogę!

Juz tęsknimy;))

katgen nie zadręczaj się karmienie piersią nie ma nic do tego. ja Cypusia karmię i co.. też trafiliśmy do szpitala i też wyłam że to moja wina i dopiero teraz dochodze do sibie

Jak Izka mi wyzdrowieje to przejadę się do templewa na jakąś dobra kawusie;)
Uciekam sie ubrac zjesc póki Iza spi

reklama
Do góry