reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

udało się :-) nowa stronka usadowiona:-)
jeszcze tylko muszę zdjęcia dzieci i resztę powrzucać:-)

reklama
Witam się popołudniowo, kimłam się troszkę bo mnie ta pogoda usypiała, miałam w planach utnąć komara na pół godzinki a dopier 15 minut temu się obudziłam, spałam 1,5 godziny a moja niunia 2 z kawałkiem, Aż się zdziwiłam że tak długo:szok: I co mnie jeszcze zaskoczyło gdy otworzyłam oczka? to słońce i pogoda się zrobiła:confused::-D a co wy dziś porabiacie?

Magdamir gdzie ty się podziewasz dziś????

Ostatnia edycja:
hej znow pisze to samo tyle napisalam i mi wyskoczylo ze nie mam uprawnien do forum wrr...
tak wogole to nie bylo mnie bo do 16 nie mialam znow neta :no::no:
dzis ani kablowki ani neta z rana nie bylo wrr...

Marzenka o tej pumie cos moj mezus wspominal ze niby jest czy byla w Jordanowie cos w pracy gadali u niego....
no i bylam u annes na kawce wypilam nawet 2 hehe :-):-)
dzieci sie pobawily zrobily balagan hihi...a nati zasnela...:tak:

jutro mam gosci na noci to z 2 dzieci w tym wieku co moje wiec bedzie wesolo...zrobilam salatke i jutro chyba murzynka bo najszybciej....

pogoda zrobila sie ladna....oby juz nie bylo burzy hehe

zajrze potem bo zaraz pierwsza milosc !!!

Ostatnia edycja:
Hej witam

Magda przyszedł moj brat z kolegami i ogarneli zabawki:-D
Nati dalej śpi moze juz na noc. Ja sie nie moge Pawła doczekac.
Fajnie ze wpadlisci chociaz nie siedziałyśmy same i czas minoł szybciej. Zapraszamy częściej!!
Megi szkoda ze Was nie było

Annes kochana jeszcze do Ciebie zawitam na kawusie niedługo umówimy się jak goście u Madzi odjadą, może jeszcze Kasia z Izką przyjdą wtedy i będzie galimatias u ciebie :-)

Ta pogoda to faktycznie porąbana raz ciepło raz zimno i nie wiadomo co tu robić

Cypus dostał na oczko kropelki Biodacynę i jeśli po nich będzie powtarzało sie z tym ropieniem to mamy iść do okulisty

Czesc dziewuszki moje kochane.
Ja tak na sekund 5.Chciałam powiedziec ze zyjemy
Beti -przytulam mocno dobrze ze tą torbiel wykryto teraz niz jakbys była juz w ciazy.Usuniesz to dziadostwo i bedzie git.
Katgen strasznie sie ciesze ze juz do nas wracacie.

Jezyk mam nadzieje u Was bedzie juz tylko dobrze ja tez byłam dzis z młoda u lekarza z oczkiem własnie (jeczmien chyba)ale taka diagnoze jak on postawił to ja juz sama o tym wiedziałam a nawet wiecej niz lekarz.Z reszta od dłuzszego czasu juz chodze do lekarzy mówie co nam jest i jakie leki potrzebuje to mi tylko recepty wyatawiaja:angry::wściekła/y::wściekła/y:Dzis powiedział ze organizm sam musi to zwalczyc i za 4 tyg do kontroli jak nie zniknie no ale chociaz wywalczyłam skierowanie do ortopedy na kontrole nózek bo moja miała mało miejsca w brzuszku i miała nózki scisniete lekko zdeformowane ale mazami doprowadzilismy ja do prawie normalnego stanu.Jak ktos nie wie to sie nie skapnie
Dobra koncze sorki ze nie odpisałam wszystkim tak bez ładu i składu ale facet w domu i od kompa goni.Idziemy grillowac pa

hello z wieczorka!!!!
szymon juz spi zasnal po 19,hania uklada swoje karteczki :-):-)

a na dworze znow jakies czarne chmury w natarciu wrr....

Befatka fajnie ze wpadlas,oj z ta wasza sluzba zdrowia....duzo zdrowka oby szybko ten jeczmien zszedl bo to nic przyjemnego....

annes super masz brata ze posprzatal zabaweczki :-D:-D i jak widze to ciagle ktos do was wpada fajnie :tak:

Jezyk mam nadzieje ze kropelki teraz wam pomoga :tak:

no mykam bo chyba pusto....

reklama
No ja właśnie wykąpałam moją kruszynkę, teraz mleczko pije i bajeczkę ogląda, myślę że za niedługo pójdzie aa kotki dwa :-) robię sobie cherbatkę i popatrze trochę co piszecie, ale pusto troszkę?

Dziewuszki, mogłaby któraś mi coś polecić nie wiem jakiś preparat na wypadanie włosów? masakra jak mi one wypadają przy rozczesywaniu :-(

Dobranoc wszystkim!!!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry