reklama
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
Witam się popołudniowo, kimłam się troszkę bo mnie ta pogoda usypiała, miałam w planach utnąć komara na pół godzinki a dopier 15 minut temu się obudziłam, spałam 1,5 godziny a moja niunia 2 z kawałkiem, Aż się zdziwiłam że tak długo
I co mnie jeszcze zaskoczyło gdy otworzyłam oczka? to słońce i pogoda się zrobiła
a co wy dziś porabiacie?
Magdamir gdzie ty się podziewasz dziś????
I co mnie jeszcze zaskoczyło gdy otworzyłam oczka? to słońce i pogoda się zrobiła
a co wy dziś porabiacie?Magdamir gdzie ty się podziewasz dziś????
Ostatnia edycja:
hej znow pisze to samo tyle napisalam i mi wyskoczylo ze nie mam uprawnien do forum wrr...
tak wogole to nie bylo mnie bo do 16 nie mialam znow neta

dzis ani kablowki ani neta z rana nie bylo wrr...
Marzenka o tej pumie cos moj mezus wspominal ze niby jest czy byla w Jordanowie cos w pracy gadali u niego....
no i bylam u annes na kawce wypilam nawet 2 hehe :-):-)
dzieci sie pobawily zrobily balagan hihi...a nati zasnela...
jutro mam gosci na noci to z 2 dzieci w tym wieku co moje wiec bedzie wesolo...zrobilam salatke i jutro chyba murzynka bo najszybciej....
pogoda zrobila sie ladna....oby juz nie bylo burzy hehe
zajrze potem bo zaraz pierwsza milosc !!!
tak wogole to nie bylo mnie bo do 16 nie mialam znow neta

dzis ani kablowki ani neta z rana nie bylo wrr...
Marzenka o tej pumie cos moj mezus wspominal ze niby jest czy byla w Jordanowie cos w pracy gadali u niego....
no i bylam u annes na kawce wypilam nawet 2 hehe :-):-)
dzieci sie pobawily zrobily balagan hihi...a nati zasnela...

jutro mam gosci na noci to z 2 dzieci w tym wieku co moje wiec bedzie wesolo...zrobilam salatke i jutro chyba murzynka bo najszybciej....
pogoda zrobila sie ladna....oby juz nie bylo burzy hehe
zajrze potem bo zaraz pierwsza milosc !!!
Ostatnia edycja:
Hej witam
Magda przyszedł moj brat z kolegami i ogarneli zabawki
Nati dalej śpi moze juz na noc. Ja sie nie moge Pawła doczekac.
Fajnie ze wpadlisci chociaz nie siedziałyśmy same i czas minoł szybciej. Zapraszamy częściej!!
Megi szkoda ze Was nie było
Magda przyszedł moj brat z kolegami i ogarneli zabawki
Nati dalej śpi moze juz na noc. Ja sie nie moge Pawła doczekac.
Fajnie ze wpadlisci chociaz nie siedziałyśmy same i czas minoł szybciej. Zapraszamy częściej!!
Megi szkoda ze Was nie było
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
Annes kochana jeszcze do Ciebie zawitam na kawusie niedługo umówimy się jak goście u Madzi odjadą, może jeszcze Kasia z Izką przyjdą wtedy i będzie galimatias u ciebie :-)
Befatka1982
Entuzjast(k)a
Czesc dziewuszki moje kochane.
Ja tak na sekund 5.Chciałam powiedziec ze zyjemy
Beti -przytulam mocno dobrze ze tą torbiel wykryto teraz niz jakbys była juz w ciazy.Usuniesz to dziadostwo i bedzie git.
Katgen strasznie sie ciesze ze juz do nas wracacie.
Jezyk mam nadzieje u Was bedzie juz tylko dobrze ja tez byłam dzis z młoda u lekarza z oczkiem własnie (jeczmien chyba)ale taka diagnoze jak on postawił to ja juz sama o tym wiedziałam a nawet wiecej niz lekarz.Z reszta od dłuzszego czasu juz chodze do lekarzy mówie co nam jest i jakie leki potrzebuje to mi tylko recepty wyatawiaja

Dzis powiedział ze organizm sam musi to zwalczyc i za 4 tyg do kontroli jak nie zniknie no ale chociaz wywalczyłam skierowanie do ortopedy na kontrole nózek bo moja miała mało miejsca w brzuszku i miała nózki scisniete lekko zdeformowane ale mazami doprowadzilismy ja do prawie normalnego stanu.Jak ktos nie wie to sie nie skapnie
Dobra koncze sorki ze nie odpisałam wszystkim tak bez ładu i składu ale facet w domu i od kompa goni.Idziemy grillowac pa
Ja tak na sekund 5.Chciałam powiedziec ze zyjemy
Beti -przytulam mocno dobrze ze tą torbiel wykryto teraz niz jakbys była juz w ciazy.Usuniesz to dziadostwo i bedzie git.
Katgen strasznie sie ciesze ze juz do nas wracacie.
Jezyk mam nadzieje u Was bedzie juz tylko dobrze ja tez byłam dzis z młoda u lekarza z oczkiem własnie (jeczmien chyba)ale taka diagnoze jak on postawił to ja juz sama o tym wiedziałam a nawet wiecej niz lekarz.Z reszta od dłuzszego czasu juz chodze do lekarzy mówie co nam jest i jakie leki potrzebuje to mi tylko recepty wyatawiaja

Dzis powiedział ze organizm sam musi to zwalczyc i za 4 tyg do kontroli jak nie zniknie no ale chociaz wywalczyłam skierowanie do ortopedy na kontrole nózek bo moja miała mało miejsca w brzuszku i miała nózki scisniete lekko zdeformowane ale mazami doprowadzilismy ja do prawie normalnego stanu.Jak ktos nie wie to sie nie skapnieDobra koncze sorki ze nie odpisałam wszystkim tak bez ładu i składu ale facet w domu i od kompa goni.Idziemy grillowac pa
hello z wieczorka!!!!
szymon juz spi zasnal po 19,hania uklada swoje karteczki :-):-)
a na dworze znow jakies czarne chmury w natarciu wrr....
Befatka fajnie ze wpadlas,oj z ta wasza sluzba zdrowia....duzo zdrowka oby szybko ten jeczmien zszedl bo to nic przyjemnego....
annes super masz brata ze posprzatal zabaweczki
i jak widze to ciagle ktos do was wpada fajnie 
Jezyk mam nadzieje ze kropelki teraz wam pomoga
no mykam bo chyba pusto....
szymon juz spi zasnal po 19,hania uklada swoje karteczki :-):-)
a na dworze znow jakies czarne chmury w natarciu wrr....
Befatka fajnie ze wpadlas,oj z ta wasza sluzba zdrowia....duzo zdrowka oby szybko ten jeczmien zszedl bo to nic przyjemnego....
annes super masz brata ze posprzatal zabaweczki

i jak widze to ciagle ktos do was wpada fajnie 
Jezyk mam nadzieje ze kropelki teraz wam pomoga

no mykam bo chyba pusto....
reklama
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
No ja właśnie wykąpałam moją kruszynkę, teraz mleczko pije i bajeczkę ogląda, myślę że za niedługo pójdzie aa kotki dwa :-) robię sobie cherbatkę i popatrze trochę co piszecie, ale pusto troszkę?
Dziewuszki, mogłaby któraś mi coś polecić nie wiem jakiś preparat na wypadanie włosów? masakra jak mi one wypadają przy rozczesywaniu :-(
Dobranoc wszystkim!!!!!!
Dziewuszki, mogłaby któraś mi coś polecić nie wiem jakiś preparat na wypadanie włosów? masakra jak mi one wypadają przy rozczesywaniu :-(
Dobranoc wszystkim!!!!!!
Ostatnia edycja:
Podziel się: