reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej ja na chwile wiecie cvo lezalam z m i spalam..wlasnie wstalam a on jeszcze spi....
kurde po tym spaniu jeszcze gorzej sie czuje nic mi sie dzis nie chce....

megi zobacze moze wdepne tam a o ktorej bys tam byla??
bo ja wybieram sie za troche na spacer musze sie rozbudzic :tak::tak:

kasia ok nie ma sprawy rozumiem....

marzenka ja nie smarowalam wcale tylko wtedy jak jakies odparzenie czy cos...

dobra uciekam !!!

reklama
cześć:-)
Kasiu co do lekarzy....bez komentarza, najważniejsze z Izunią już dobrze i jesteście w domku, na badania idź, zawsze to uspokojenie nerwów, buziaczki dla Izoldy:-)

Marzenka daaawno to było bardzo, ale pamiętam, że dupsko smarałam za każdym razem, tylko , że w moich czasach były tylko tetrówki:-) niech Dawidek się choróbsku nie da!!

Befatka miłego piwkowania dziś:-) kiedyś babcie mowiły, że na jęczmień najlepsza złota obrączka, zdróweczka życze:-)

Nati śliczności masz w brzuszku:-) całe 7 cm szczęścia:-)

Magda miłego spacerku:-)

a ja zmykam do rodziców na kawuche i pobyczyć się trochę na leżakach:-):-)

tymczasem
miłej niedzieli:-)

a ja dopiero wstalam,mialam isc z dawidkiem na spacer ale przed obiadem jakiegos nerwa dostalam (chyba to zblizajacy sie okres)dawidek spal wiec i ja poszlam spac,spalam 2 godz i juz nie chce mi sie isc,dawidek od 13 godz lezy w goscinnym pokoju i tam sie wietrzy bo balkon otwarty,ale nadal mam nerwa.ide poprasowac,moze sie rozladuje
madziarena jak tam egzaminy?

a teraz jestem zla sama na siebie ze z nim nie poszlam,mam wyrzuty sumienia ze taka ladna pogoda a my w domku:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:teraz juz znim nie wyjde bo spi :wściekła/y::wściekła/y:idw dalej prasowac

Hej ja na chwile znowu mialam goscie hehe
jak nie bylo tak teraz caly czas :-D :-D

ale byla u nas megi z mezem i zuzka :tak::tak:
fajnie bylo,faceci pogadali my tez...

a teraz jakies ciemne chmury wisza...:szok::szok: jakos ciemnawo wdomu sie zrobilo...

Marzenka cos taka zla,nic malemu nie bedzie jak 1 dzien nie wyjdzie na dwor
jak wietrzy sie na balkonie to oki,
a nie mogl tatus sam isz na dwor z synkiem??

dobra mykam kapac maluchy!!!

madzia no to niedziela minela u ciebie bardzo sympatycznie:-)
kochana on sam skonany.byl na paintball,ale jutro jak bedzie ladnie pojdzie znim na spacer a ja wkoncu bym umyla okna,biore to na siebie:-)a on niech sie synkiem zajmie.
no cos te chmury nie za bardzo......

katgen :szok::szok: szok dlatego właśnie omijam szpital w Międzyrzeczu szerokim łukiem. dzielna jesteś Ty i Izunia i cieszę się że już jeteście w domku.

marzenka Cypuś dziś miał body na krótki rękwa i taką cieniutką bluzeczkę bo u nas trochę wiało i spodenki i skarpetki bez rajtuzek już chodzimy. a czasem ubieram go tylko w body na długi rekaw i śpioszki.
Dupkę smaruję przy każdej zmianie pieluszki. używam albo Nivea na odparzenia albo bepanthen. jak Dawidek ci stęka to nie podnoś go od razu do cyca tylko jak zacznie naprawdę popłakiwać.

Cześć Mamuśki!
Wróciłam właśnie od rodziców i coś mnie brzuszek rozbolał:-(

Beti- te moje kochane 7 cm napawa mnie takim szczęściem, że nie jestem w stanie tego opisać. A moi rodzice jak się dzisiaj zachwycali:-D.

Jeżyk-będzie u nas padać?? jak obstawiasz??

Laski Izka mi nie chce jesc.....dziubie doslownie. co mam robic? oczywiscie dopajam ja nawet na siłe woda zeby sie nie odwodniła. ale jak widzi butelke to sie drze na odległosc

reklama
jezyk ja juz nie karmie piersia,wlasnie tak robie ze od razu nie biore do karmienia,jak juz tak zaczyna sie rozbudzac to ja wtedy szybciutko robie mleczko i se czeka az sie obudzi,w ten sposob unikamy placzu w nocy i tez mniej jest rozbudzony.
i znow mi zasypia obudzil sie dopiero godz temu od 17 godz i tak caly czas spal se przy otwartm balkonie:-)w miedzyczasie byla siostra mojego na kawce,
madzia ty pewnie cos wiesz,kiedy sa dni miedzyrzecza?
ide kolacje zrobic,bo pusto w brzusiu,
katgen a moze on apoprostu nie jest glodna?bo przeciez goraco dzis bylo,

Do góry