reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

a ja wlasnie zakupilam na alegro kwiatki na sciane takie kilka sztuk dla mlodej do pokoju :-):-)
- ŚLICZNE, KOLOROWE KWIATUSZKI - NAKLEJKI KWIATKI (638884195) - Aukcje internetowe Allegro

Marzenka jak bylo na roczku co kupiliscie??

ja na odparzenia tez mam super masc robiona w aptece skutkuje odrazu tylko kurde nie ma zadnej nazwy na pudelku wrr....

ja juz sie ubieram i zaraz z mlodym idziemy na miasto mezus spi bo z nocki wrocil wiec smigamy :tak::tak:

jak wroce to znow zajrze!!!!

reklama
miałam w szpitalu chyba. tormentiol tez nic. mam teraz chlorchinadiun h i jakas masc robiona ze szpitala.
a ja mam jajecznice na masełku....mmmmmm jaka dobra

madzia ostatnio pisalam co kupilam awiec sie powtorze:-Dmisia z duza paszcza pieska 50cm:-)kolczyki srebrne i sukienke tuniczke.a jedziemy dopiero teraz w sobote.

madzia ja mam tez na scianie w sypialni kwiatki ale takie z lodygami,mi sie bardzo to podoba choc byly drogie ale co tam:-)moze niech sie beti wypowie jak to wyglada:-)

No i kawusie...:)
wiecie co, w szpitalu schudłam z 2,3kg nie wiem ile dokładnie bo wagi nie mam. i teraz chce to utrzymac a nawet jeszcze zgubic....
sniadanko-jajecznica i jogurt. kawa

kasiu to napewno przez stresy co nie,ja chyba teraz to przybieram na wadze hehe.kupilam jakas dobra szyneczke i ser zolty i tak sie zajadalam ze az musialam przestac,hehe takie pyszne.a ja dzis znow se na solarium pojde.jak dawidek bedzie spal u mamy to czmychne tak szybciutko:-)
kurde ale wkuchni mam syf,az sie niechce sprzatac,do tego rozsypalam cukier na podloge przez przypadek i tak oto tym sposobem okazalo sie ze cukru niema:-Dwiec do lidl pojde spacerkiem pozniej.hehe
ja tez myslalam zeby zrobic jajecznice ale jak sobie pomyslalam ile z tym roboty to mi sie odechcialo,leniwa sie zrobilam.
wiecie co dawidek tak mi sie zajada tym kleikiem ze jak dzis wzielam go na rece to chyba zgupialam ale on chyba przytyl w te pare dni jeszcze bardziej,no i sie przyzwyczaic nie moge ze teraz szybciej je bo ma wieksza dziurke w smoczku,nie cale 5 min ssania a 120ml nima:-Dnawet wnocy mi teraz je 120ml a przewaznie jadl nawet tylko 60ml lub 90ml,a teraz rany jaki z niego zarloczek:-)

dzień dobry:-)

kwiatki Marzenki na ścianie są śliczne, wygladaja naprawdę zarypiście, bardzo mi się to podobało, inaczej tak:-)

Kasia super, że mała zjadła:-) czekam na Ciebie:-)

a ja zaraz zmykam do jednostki, Marzenka wie o co chodzi, więc trzymaj kciuki kochana, bo będzie wojna:-):-):-)

Zjadła mi pól słoiczka zupki i tak zwymiotowała ze.....kuźwa serce mnie boli.....
nie jest jeszcze ok. czemu tak?????????????

A u nas noc była straszna Cyprianka bolał brzuszek a ja nie pamiętam co takiego zjadłam żeby mu zaszkodziło. męczył się strasznie puszczał bardzo śmierdz.ące bączki i przez dwie godzinki nie spał tylko go nosiłam a on popłakiwał :( rano wstał taki smutny i marudzący ale szybko zmierzyłam mu temperaturę i nie miał nic na szczęście. za to jak usnął 0 7:45 to dopiero wstał szczęśliwy zadowolony gada tu do mnie i się śmieje. widać snu mu było potrzeba

katgen
oj nie wiem czemu tak. ale bądź dobrej myśli może po prostu musi od nowa Izunia się przyzwycxaić do słoiczków? a po mleczku nie wymiotuje?

reklama
Do góry