reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

PLACEK Z KASZKI

1l mleka
1 szkl. cukru
1 szkl. kaszki manny
1 kostka margaryny (najlepiej palma)
cukier waniliowy
1 łyżka kakao( jeśli ma być kakaowe) jak białe to nie dodawać
5 paczek herbatników

Mleko, cukier, margarynę, cukier waniliowy, kakao wszystko razem gotujemy. Po zagotowaniu wsypujemy kaszkę, mieszamy chwilę i zestawiamy z gazu. Gdy zgęstnieje wylewamy na blachę wyłożoną herbatnikami na wierzch placka też kładziemy herbatniki, na to polewa i gotowe. Schować na jakiś czas do lodówki, jak zimny to jest lepszy:-D

reklama
PLACEK Z KASZKI

1l mleka
1 szkl. cukru
1 szkl. kaszki manny
1 kostka margaryny (najlepiej palma)
cukier waniliowy
1 łyżka kakao( jeśli ma być kakaowe) jak białe to nie dodawać
5 paczek herbatników

Mleko, cukier, margarynę, cukier waniliowy, kakao wszystko razem gotujemy. Po zagotowaniu wsypujemy kaszkę, mieszamy chwilę i zestawiamy z gazu. Gdy zgęstnieje wylewamy na blachę wyłożoną herbatnikami na wierzch placka też kładziemy herbatniki, na to polewa i gotowe. Schować na jakiś czas do lodówki, jak zimny to jest lepszy:-D

musialabym najpierw sprobowac u kogos bo chyba by mi nie podeszlo...:no::no:

Madzia chyba zrobie tak jak mówisz ale dziwne przez długi ores piła zwykłe mleko i był luz chyba że ją te gardło boli nie wiem. Ale na wypłate kupię jej nestle u was i zobacze czy polubi bo od małego to na bebiko jechałam ale myśle że te mleka się tak nie różnią smakowo zbytnio nie?

Madzia chyba zrobie tak jak mówisz ale dziwne przez długi ores piła zwykłe mleko i był luz chyba że ją te gardło boli nie wiem. Ale na wypłate kupię jej nestle u was i zobacze czy polubi bo od małego to na bebiko jechałam ale myśle że te mleka się tak nie różnią smakowo zbytnio nie?

wiesz moze jej juz zbrzydlo...

ja tez kupowalam bebiko a teraz tylko nestle junior to jest dla dzieci powyze roku i sa wlasnie waniliowe miodowe i zwykle z kaszka chyba...te o smakach sa fajne slodsze takie wiec to cos nowego by dla niej bylo :tak::tak:

a kakao jej robisz??
bo moje nie lubia :no::no:

Nati 60x80 to ma być w formie plakatu tak?
ja u siebie nie wywołuje takich rzeczy, mam drukarnie gdzie wysyłam:-)

reklama
Tak.Mam już jedno takie duże zdjęcie które robiłam w Świebodzinie i oni też wysyłali do drukarni i płaciłam za nie prawie 80 złotych. A mam jeszcze dwie ramki w formacie 21x29.7 i chciałabym coś z nimi zrobić;-)

Do góry