reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

madzia zrobilam z mlodymi ziemniaczkami koperkiem i do tego surowke z marchwi i jablka,moj zjadl wszystko co mial na talerzu:szok:co u niego to rzadkosc.wiec teraz to bedzie czesciej goscic na naszym stole,bo schaboszczaki to duzo roboty i sie nie chce:-)jeszcze mam kilka przepisow ale to wyprubuje w swoim czasie,choc nie ukrywam ze mialam cykora czy mojemu zasmakuja i myslalam ze za duzo przyprawy wsypalam ale dla niego ok:-)i to sie liczy hehe,lece dalej ukladac ciuszki dawidka w kartonach,bo trzeba bylo wyjac te wieksze:-)

reklama
czesc :-)
natalka pizza w straym domu towarowym :szok:... nie slyszalam :eek: moze gdzie indziej... nie wiem.,
magda tak mam ciuszki, ale malo i chce z nich zejsc i wprowadzic kosmetyki, ale takie z niskiej polki cenowej, bo wiesz na okolo rosman i drogeria natura wszystko markowe tam, wiec ja nie mialaby szans... wiec najnizsza ceny musze miec :sorry:

..piszecie jak szalone, juz nie wiem co mialam komu odpisac wiecej :sorry:
lece cos do jedzonka zrobic.... do pozniej....

acha przypomnialo mi sie, dzis jak odbieralam mlodego od tesciowej to spytalam co robi w niedziele, bo chcialam isc do ascany z mlodym a pozniej na kawe do niej... a ta z textem ze obiecala juz wnuczkom (corkami jej 2giego syna) ze idzie do ascany na atrakcje dla dzieci, ze niby moj jeszcze i tak nie bedzie sie cieszyl a one tak wiec czasu nie bedzie miala :szok::szok::szok: kopara mi opadla... widac kogo tesciowa woli, duzo by opowiadac zawsze tamta rodzina byla adorowana bardziej a my z blaku laku.... masakra mowie wam...

to sie wyzalilam :sorry:

A oto moje pazurki
;) sa sliczne
ide kapac dziecie, odezwe sie później
p.s befatka daj pistacje!!! uwielbiam!!!!

Witaj aniu:-)
to ci tesciowa:wściekła/y:widzisz a tak nie powinno byc ale co zrobic;-)
mojego mama na cale szczescie wnukow traktuje tak samo,jak kupi cos slodkiego dla jednego to i dla calej reszty:-)
noa co najlepsze,to w dzien mamy poszlam kupic kwiatka moj poszedl wreczyc a ja zostalam na podworku z dawidkiem,potem mama zeszla pogadac to i ja zlozylam jej zyczenia,bo po mimo ze nie mowie do niej MAMO to traktuje jak mame.:-)a widzialam ze zadowolona byla:-)ostatnio bylam w lumpku to i bluzke jej kupilam he he

Katgen pazurki są przepiękne ale ja jak zwykle zrobię frencha bo jakoś nie mogłabym się przyzwyczaić do innych. Jakiś taki głupi nawyk mi został z pracy.

Beti zmiana planów-jutro nie będę w Międzyrzeczu bo mojemu m. zmienili grafik i zamiast nocki ma konwój do Poznania. Nie wiem kiedy pojadę podpisać tą umowę i jak dostanę sie do lekarza:-(. Wkurzyłam się na maxa bo muszę jutro obowiązkowo być u lekarza bo do jutra mam L4 i zaczyna się kicha:angry:. Pogoda mnie wnerwia!

dziecie wykapane i zasypia :tak:
pazurki super, tez mi sie marzy zrobienie, ale nie ma kasy narazie :sorry: a jak juz sie zacznie to trzeba systematycznie juz chodzic... ehhh...
natalka bidulko, daj utule ;-)

Lavrunia kochana jesteś. Tak w ogóle to we wtorek albo środę będę w Gorzowie:-D

jadę do Askany kupić sobie jakieś dresy bo zaczynam mieć problem z ciuchami:tak:

Natalka mam spodnie ciążowe letnie lniane białe H&M ale beda za wielkie chyba na Ciebie
mam jeszcze dresowe ONLY takie na ciąże kolor zgniła zieleń.
jak coś to fotki wrzuce ale ja nosze 40-42 rozmiar....\te białe są zaje**** wygodne

reklama
Do góry