reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Dzien Dobry Wszystkim,

marzenka21-ja na kolki podaje małemu espumisan, czasem w takie upalne dni jak dziś daje mu herbatki koperkowej, trochę działa, ale i tak pod wieczór mam zawsze koncert. Choć z dieta podobnie jak ty ograniczam siee, może nie dosamych biszkoptow ale w sumie uważam co jem.:tak:

jezyk-pewnie z czasem też będe cyca na dworez wyciągać:-)

megi-dzięki za gratulacje:-)

przyszlirodzice-my też tak robimy juz od jakiegoś roku remont w łazience, tylko jakoś zebrać sie nie mozemy żeby za to się wziąść. Teraz jak jest mały to nie wiem kiedy zaczniemy.

Beti-to udanej wizytu u gina

My dziś pospaliśmy troche do do 9:45 z przerwami oczywiście na karmienie.
Kurcze zauważyłam dzis ze małemu na na główce z jednej strony jakies czerwone krostki wyszły, może to z upału, sama nie wiem. W tym tygodniu musimy i tak isc do pediatry to go zapytam.

reklama
Witam się i ja. :-)

Beti-może macanie mojego brzusia przyniesie efekt:tak::tak: u mnie się sprawdziło a obmacałam chyba wszystkie ciężarne koleżanki.

Pogoda mnie dobija-jest za gorąco. A ja mam jutro 3 h jazdy po Zielonej. Chyba zdechnę:-(
Zrobiłam pranie, pomyłam okna i się nie ruszam;-)

Witam serdecznie nową koleżankę:-)

pogoda straszna,wlasnie wrocilam zmeczona spocona leb mi peka i w dodatku cala droge z miasta mialam dawida na rekach,myslalam ze zwariuje,a jemu zwyczajnie goraco bylo w gondoli,
w taka pogode to ja na spacer do miasta sie juz nie wybieram......juz mam dosyc
oj ale sie umeczylam
ANETECZKA ja tez uzywalam espumisan u nas sprawdzil sie w polowie,

czesc befatko:-D
co tam?
a mi sie smutno zrobilo bo weszlam na inne forum a tam sie okazalo ze jednej dziewczyny dziecko zmarlo dzis o 3-55:-(okazalo sie ze mala miala raka jelita i sepsa:-:)-(
mala miala 2 miesiace:-(

Witam laski:-):-)
ja na moment siedze u wujka dopije kawe i spadam na dworek
ale skwar matko
wczoraj byla u nas mega burza:szok::szok:
dzieci lataja do 20 na dworze wiec troche odpoczywam nieraz sie opalam ale za dlugo nie umiem siedziec na sloncu hehe....

zycze milego dzionka poczytam was jak wroce do domku wiec sorki ze nie odpisuje ale rozumiecie chyba co??

buziaki dla was!!!!!:-)

Cześć dziewuszki, ale skwar na dworzu:szok: idzie zdechnąć normalnie, ja ciągle pije bo czuje że usycham a moja śpi i tak sobie myślę że pójdę w jej ślady i kimnę się na chwilę:sorry2:głowa mnie coś boli:wściekła/y:

Beti powodzenia u ginka;-)

Zajrzę wieczorem, pa.;-)

reklama
Gorąco :huh::rolleyes2::oo2:
Własnie byłysmy po bułeczki bo wczesniej to sie nawet nie wynurzałysmy.Niunka własnie usneła ja pędze do garów.
NarQa

Do góry