reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
beti podaj mi link jaki Ty masz kobito aparat fotograficzny i polec mi jakis fajny :tak: dzieki z gory...

a ja u rozicow jestem, czekam az moj skonczy prace (ok 21.00) i pojedziemy do domku. Mlody wlasnie zasnol wiec bedzie kicha z ubieraniem go bo zaspany sie wije jak waz :baffled: przy ubieraniu....

Dziękuje za ciepłe przyjęcie

Witam nową mamusie.Aneteczka zaglądaj czesciej .
Napisz moze cos jeszcze o siebie z jakiego osiedla jestes w GW???
Miedzyrzeczanki depczemy Wam po pietach liczebnoscią:-D:-D:-D:-D

Ja mieszkam na Górczynie. Co jeszcze mogłabym napisać???? mam 28 lat, Synek jest moim pierwszym dzieckiem i oboje się z M bardzo cieszymy.

Marzenka 21-ja trochę będąc w ciąży podczytywałam , ale jak już pisałam wszystkie tu pisałyście o dzieciaach, a ja jeszcze swojego szkraba nie miałam i jakos tak nie wiedziałam o czym mam pisać.

My właśnie wrócilismy ze spacerku, co prawda musieliśmy na sygnale wracać do domu, bo małemu jeść się chciało, a ja jakoś nie mam odwagi wyciągnąć na ławce cyca i karmic. Dobrze, że M był z nami więc on pchał wózek, a ja synka na ręce wziełam.

rany jaka burza:szok::szok:
dobrze ze nie jestem sama w domku bo bym sie strachu najadla.Dawidek dzis wyjatkowo bez problemu zasnal nawet przy ubieraniu po kapieli:-Dco czesto mu sie nie zdarza:-)
ANeteczka moj malutki tez mial na poczatku kolki i nie bylo znaczenia co jadlam,bo byly dni ze na samych biszkoptach i wodzie zylam i nic to nie dalo bo i tak dawidek mial kolki,
teraz to juz nie ma problemu(mam nadzieje ze nie zapesze )ale najgorzej wspominam 2 pierwsze noce po powrocie ze szpitala,masakra do 2 nad ranem sie meczylismy,caly czas plakal,
co podajesz na kolki?nam pomogla glownie woda koperkowa,
befatka jak ty zjedziesz do polski to byscie mogly se spotkanko zrobic w koncu troche was juz tam jest w tym gorzowie hehe.
mykam spac moze 2 film uda mi sie zaliczyc hehe pewnie i tak zasne.
Aneteczka masz nk?

reklama
aneteczka witaj i pisz jak najczęściej. nam na kolki pomagał Esputicon tylko on zaczyna działać po około dwóch trzech dniach. I nie przejmuj się z wyciąganiem cyca, ja gdzieś siadałam na ławeczce z boku brałam pieluszkę i zakrywałam cycusia i karmiłam jak trzeba było.

katgen czekamy na was

W ogóle witam was wszystkie w ten kolejny duszny dzień:-p

Do góry