reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

jezyk ja dawidkowi dalam kilka dni temu kaszke z bananami:-)zajadal sie oj bardzo bardzo az sie smialam.
tak wiem wiem ze to za wczesnie ale kazdy ma swoje metody wychowywania dzieci,a tymbardziej ze nic mu nie jest wiec czemu mam nie dac:-Dja sama jak sprobowalam to zjadlabym i cala paczke takie to dobre:-D

reklama
witaj madzia

ania ja też bym najchętniej się schowała do piwnicy jakiejś

marzenka ja dopiero od jakiegoś tygodnia daję małemu nowe rzeczy.
Ale masz racje każdy wychowuje tak jak uważa za słuszne:tak::tak:

ja poki co ze wszystkimi sloiczkami i soczkami sie wstrzymuje do 4 mies,owszem teraz kupuje ale robie zapasy na pozniej:-)i mam z tego frajde:-)
ale kaszke czemu by nie,nawet widze ze lepiej po niej kupki robi i czesciej:-)co do tej pory byla 1 na 4 dni.
mam chetke na placki ziemniaczane wiec bede robic pozniej,
Megi a ty wciaz pozadki?
ja czekam az mi sie drugie pranko wypierze i mam cale popoludnie luz,wszytsko ogarniete.jak ja lubie jak popoludnie mam tak wolne.
jezyk a ty kapiesz cypusia jeszcze wtej wanience czy normalnie juz w wannie?
my zaczelismy wiecej wody nalewac mu do wanienki i teraz to dopiero ma frajde:-D

marzenka jeszcze kąpiemy w wanience w kuchni ale Piotrek chce go już kapać w łazience po po kąpieli w kuchni jest powódź:-):-) tak już macha nóżkami.
Ja tez nazbierałam zapas słoiczków jakby wojna miała być:-p

hehe dobre :-Dwiesz bo ja se mysle ze czemu by nie teraz juz kupowac teraz sie tego nie odczuwa tych pare groszy a jak mi przyjdzie kupowac kilka na raz to wydasz fortune,tak jak moj brat mi mowil ze w samym intermarche wydaje 70zl na same sloiczki miesiecznie ale to nie wszytsko bo jeszcze w tesco kupuja tych ktorych nie ma w inter...
no masakra.
a teraz jak otwoeram szafke i widze te sloiczki to az milutko sie robi jak se pomysle ze Dawidek nie dlugo zacznie jesc i taki ubrudzny bedzie hehe to az sie smieje hehe

No ja do mojego ze zrobie placki ziemniaczane no i jak zwykle mnie przekabacil,uparl sie na te placki z jablkami :szok::szok:tylko ile razy mozna je robic:wściekła/y::wściekła/y:ja mam chetke na ziemniaczane ale niechce mi sie robic te i te no bez przesady,no ale niech mu bedzie.....
no chyba ze robie takie rewelacyjne ze ciagle chce je jesc:-)

dziewczyny nie urazajac nikogo to kupowanie tych sloiczkow to wyrzucanie pieniedzy.
lepiej kupic blender za 50 zl i ugotowac samemu zupke jkas marchewka ziemniaczek i takei tam miksujesz i mascie zupke na 3 dni za 2 zl:)
ale tio tylko moja refleksja;p

ANIU nie ukrywajac to masz racje:-)
ja mam taka miske wkladam jakies warzywka i miksuje i packa wychodzi wiec to tez pewnie bede uzywac:-)
Kochana sloiczki to tylko od czasu do czasu a robic bede jak najbardziej.

reklama
a ja jestem innego zdania... sloiczki dla mnie byly bardzo praktyczne :tak: krotko je dawalam mlodemu, ale byly jako pierwsze podawane zanim zaczol jesc to co my. Odkad zaczol jesc wieksze kawalki nie miksowane to je juz nasze posilki, a tak zanim miksowac mu wsio to dawalam sloiczki i moim zdaniem bylo ok. Wydaje mi sie ze kazda mam wie najlepiej co jest dobre dla jej dziecka i ja uwazam ze robilam dobrze :tak: Wszedzie teraz chemia jest... WSZEDZIE :sorry2:

Do góry