reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

oczywiscie ze kazdam mama wie najlepiej:)
A chemia fkat wszedzie.... choc warzykwa mamy z dzialeczki na wsi wiec nie jest ich az tak wiele. fakt na poczatku tez dawalam sloiczkia el potem jak zobaczylam ile kasy na to idzie to zaczelam sama gotowac dla malej a i jej bardziej smakowalo:p

reklama
z czasem jak cypuś zacznie jeść więcej i częściej to na pewno będę mu gotować i miksować ale na razie jak nam słoiczek starcza na dwa dni to nie opłaca mi się gotować dwóch marchewek:baffled: no i tak jak pisze larvunia wszędzie ta cholerna chemia

ja nie mam warzywek z ogródka i uważam że słoiczki na początku są zdrowsze niż warzywa nawet z targu. wszędzie są sypane, czy pryskane. a w słoiczkach woda jest badana, i wszystkie składniki. wiem że moje dziecko je bezpieczne obiadki;)

jej jak gorąco cos czuje że do Policka pojedziemy na te gorące dni moja mama ma wolne więć pewnie poplazujemy:-D woda podobno ciepła. Nad morzem woda ma 20 st a w jeziorach cieplejsza. 3 majcie sie kobietki i nie spalcie sie

annes moje chłopaki właśnie wrócili z jeziora i Kacperek moczył nogi bo Piotrek mówi że woda bardzo ciepła. miłego pobytu w Policku:tak::tak:

Witam Mamy z Gorzowa i okolic

Ja tez mieszkam w Gorzowie, mam miesięcznego synka.W sumie dla mnie to dopiero początek bycia mamą i wszystko jest nowością. Synek chowa nam się dobrze, choć ma problemy z kolką.

Czasami was podczytywałam, ale byłam jeszcze w ciąży wiec za bardzo pisac nie miałam o czym.
Pozdrawiam

WITAMY NOWA KOLEZANKE:-)
aneteczka ja dolaczylam tu jak wlasnie bylam w ciazy,wiec trzeba bylo,no ale wazne ze jestes juz:-)
mialam isc zdawidkiem na spacer ale jak wrocilam ze sklepu to mi sie odechcialo,upal niesamowity,
wlasnie smaza mi sie placuszki i bedziemy zaraz film ogladac,a jaki to niewiem:-)
do pozniej

reklama
Marzenka własnie trzasnełas 1000cznego posta:-D:-D:-D
Witam nową mamusie.Aneteczka zaglądaj czesciej .
Napisz moze cos jeszcze o siebie z jakiego osiedla jestes w GW???
Miedzyrzeczanki depczemy Wam po pietach liczebnoscią:-D:-D:-D:-D
A ja dawałam i słoiczki i gotowałam sama róznie to u nas było ale deserki tylko słoiczkowe na początku były bo sama takich bym nie zrobiła.Miałam taką znajomą która mnie strasznie krytykowała ze daje małej słoiczki.Przez pewnien czas miałam doła z tego powodu.:-(Ale jak marchewka nie smakowała marchewką to jakie to zdrowsze.Dla małej kupuje warzywa i owoce organic -zdrowe a dla nas smieciory te tansze bo bym z torbami poszła.

Do góry