reklama
marzenka21
Fanka BB :)
Larvunia a dajesz wit C?
No pewnie se ludzie plazuja ale co zrobic,sama bym sie wykapala,ale ztymi moimi rozstepami to ani mi w glowie pokazywac sie w stroju
no chyba ze dzika plaza:-):-)normalnie az sie gotuje cala tak goraco,ciekawe jak bedzie po 16 godz
No pewnie se ludzie plazuja ale co zrobic,sama bym sie wykapala,ale ztymi moimi rozstepami to ani mi w glowie pokazywac sie w stroju
no chyba ze dzika plaza:-):-)normalnie az sie gotuje cala tak goraco,ciekawe jak bedzie po 16 godzmarzenka21
iDE nA bAlKOn TrOcHE pOlEnIUcHOwAC,pOlEzEc .MoZe Sie Cos oPalE HeHE
powiem wam dziewczyny ze u mnie w pracy jest oki z temperatura, ale jak wychodze na dwor to predko chowam sie w mury hehehehe.
marzenka daje mu rano i wieczorem cebion w kropelkach, no i pryskam do noska ta woda morska no i na wieczor daje dla dzieci syropek na miodzie... sama narazie go podleczam, choc nie wiem czy nie zaszkodze mu. Zobaczymy co dalej bedzie, mam nadzieje ze to lekkie przeziebienie i mu zaraz minie
marzenka daje mu rano i wieczorem cebion w kropelkach, no i pryskam do noska ta woda morska no i na wieczor daje dla dzieci syropek na miodzie... sama narazie go podleczam, choc nie wiem czy nie zaszkodze mu. Zobaczymy co dalej bedzie, mam nadzieje ze to lekkie przeziebienie i mu zaraz minie

marzenka21
No mAsAKrA
tak goraco ze nie idzie wytrzymac nawet na balkonie
hehe ale jestem czerwona

tak goraco ze nie idzie wytrzymac nawet na balkonie
hehe ale jestem czerwona

przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
a ja mam na razie fajnie 
siedze wpracy w ciemnym magazynie jak kret ale za to juest jeden plus bo jest tu superasnie chlodno

siedze wpracy w ciemnym magazynie jak kret ale za to juest jeden plus bo jest tu superasnie chlodno
reklama
witam babeczki zycze milego dnia
ja skorzystalam na chwile od kuzynki z neta u nas duchota wiec sie opalam dzieciaki lataja od rana do wieczora wiec mam luzik
w piatek jade tylko po czyste rzeczy do domu i jedziemy na wekend do slubic do tesciowej wiec bede w poniedzialek w domu
pozdrawiam wszystkie w tym upalny dzionek pa:-)
ja skorzystalam na chwile od kuzynki z neta u nas duchota wiec sie opalam dzieciaki lataja od rana do wieczora wiec mam luzik
w piatek jade tylko po czyste rzeczy do domu i jedziemy na wekend do slubic do tesciowej wiec bede w poniedzialek w domu
pozdrawiam wszystkie w tym upalny dzionek pa:-)
Podziel się: