reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

jezyk pryskam mu juz od jakis 3 dni, zawsze walka jest jak tylko to zobaczy, nie lubi bardzo tego jak mu pryskam. Jak byl mlodszy to sam nosa nadstawial a teraz spieprza przedemna :sorry2:

reklama
Larvunia a dajesz wit C?
No pewnie se ludzie plazuja ale co zrobic,sama bym sie wykapala,ale ztymi moimi rozstepami to ani mi w glowie pokazywac sie w stroju:wściekła/y:no chyba ze dzika plaza:-):-)normalnie az sie gotuje cala tak goraco,ciekawe jak bedzie po 16 godz

powiem wam dziewczyny ze u mnie w pracy jest oki z temperatura, ale jak wychodze na dwor to predko chowam sie w mury hehehehe.
marzenka daje mu rano i wieczorem cebion w kropelkach, no i pryskam do noska ta woda morska no i na wieczor daje dla dzieci syropek na miodzie... sama narazie go podleczam, choc nie wiem czy nie zaszkodze mu. Zobaczymy co dalej bedzie, mam nadzieje ze to lekkie przeziebienie i mu zaraz minie :tak:

bylam zagrac w keno... postawilam 6 zl i wygralam 3 zl hehehehe, no i 2 klientow juz mialam na portfele ;-) nie jest zle... no i ludzie widze zxaczynaja krazyc :cool2:

cypol już po jabłuszku, marchewce z ryżem kaszce a dziś jadł szpinak z ziemniaczkami, jemu smakowało bardzo i domagał się jeszcze a ja jak to spróbowałam to myślałam że zwymiotuję.

reklama
witam babeczki zycze milego dnia
ja skorzystalam na chwile od kuzynki z neta u nas duchota wiec sie opalam dzieciaki lataja od rana do wieczora wiec mam luzik
w piatek jade tylko po czyste rzeczy do domu i jedziemy na wekend do slubic do tesciowej wiec bede w poniedzialek w domu
pozdrawiam wszystkie w tym upalny dzionek pa
:-)

Do góry