reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

a my byliśmy u Jeżyka, było super. Cypuś jest taki słodki....
Kacperek też z czasem się oswoił, ale Ize za Cypusia nie chcial zamienic;)
Później obiadek zrobiłam, pojechalam po mężusia, posprzątałam i o juz wieczór, jeszcze chwilka i bedziemy kąpać młodą i sami spac. już jakaś padnieta jestem. ta temperatura wykańcza....
Pozdrawiam Mamuśki!

reklama
ja juz tez ide spac o ile mi synek pozwoli:-)
katgen ta pogoda wykancza :angry:
cos sie zbiera na burze ale jakby przechodzila bokiem.......
fajnie ze wizyta u jezyka sie udala:happy2:
dobranoc

Hej, to znowu ja:-D uff jak gorąco, ledwo wzięlam prysznic i znów się pocę:dry:normalnie już nie mogę, za zimno żle za gorąco żle:wściekła/y:ooo:szok: i burza znów idzie bo się błyska:baffled: ciemno się jakoś momentalnie zrobilo że liter na klawiaturze nie widzę:-D jakoś mi dzionek minął, jutro m wróci ze służby to na zakupy a potem to znów sprzątanie i kto wie co jeszcze, monotonia normalnie:baffled: dobra uciekam bo coś pustki:confused::confused::confused: spokojnej nocy wszystkim ;-)

Hejka kobity

Masakra, ja chcem nad jeziorko... Na8sierpniamamy wypad nadmorze zaplanowany ale ja dotego czasu umre, Kacper w samej pieluszce hasa i cały mokry, szok... Dzisiaj byliśmy na zakupach i oczywiście, chłopakom moim ubrania powybierałam a ja nic sobie nie kupiłam... o przepraszam, jak to M stwierdził, mopa sobie kupiłam ;-) ale w środeza tydzień mam zaplanowany wypad i napewno cosik kupie... A do środyciąglewbiegu, jutro bedesiesmażyć w robocie,pojutze też,w sobote jedziemy do szwagra M bo coś przy samochodzie musi pogrzebać bo coś przy przeglądzie nie tak wyszło :wściekła/y::angry: potem poniedziałek i wtorek znowu do pracy... eh...
Miałam jechać na spotkanie z wami a tu kiszka wyszła, bo na dodatek w niedziele moja chrzestna przyjeżdrza, a widziałam ją ostatnio hoho ho temu... ide spać bo jutro nie wstane...

Kasienka nie chce sie wtrącac ale spotkanie chyba przełozone na 16 sierpnia.Niech mnie ktos poprawi jesli sie myle
Beti -i co byłas u gina???

Dzien doberek:-)
ale mnie moj synus zaskakuje:szok:
zasnal o 21 po wypiciu 180ml mleka obudzil sie na jedzonko dopiero o 4 i tak do tej pory spal:szok::szok::szok:a pobudka zawsze byla o 5-30:-D:-D
moze to dlatego ze spal pod samym kocykiem i mu nie bylo goraco:-)
my wczoraj bylismy na zakupach,dawidek byl caly czas na rekach u taty w sklepie bo wtym foteliku caly mokry wplecach byl,mial co zwiedzac caly czas oczy szeroko mial a jak wkladalismy go do fotelika to przysypial:-D:-D
dzis pogoda taka sobie moze pojde do miasta poszukac jakis spodni dla siebie bo juz normalnie nie moge,nie mam zadnych dlugich i sie wkurzam ciagle bo nie mam co ubrac,do tego chyba mi sie cos przytylo bo wczoraj to w spodnie ledwo co sie zmiescilam.
moj jutro ma jechac chyba na noc do jw:wściekła/y::wściekła/y:jakas imprezke maja:wściekła/y:a ja oczywiscie sama znow z dawidkiem:wściekła/y:nie lubie jak go nie ma bo wtedy sie martwie przez cala noc tymbardziej ze to imprezka wiec alkohol itd....
Madziarena Marcin jedzie?
wczoraj znow mnie slonce chwycilo i teraz mnie buzia pali:-D

Hej Megi:-)
i jak tam pewnie czekasz na mezulka:-)
jest u was burza?bo u mnie jakby grzmialo ale niewiem moze mi sie zdaje hehe:-)
Beti napisz jak tam wizyta u ginka?

Witam sie i ja:)

Dziewczyny doradzcie mi chcuialambym jakos sciac wlosy inaczej ale jak fryzurka by mi pasowala? Nie mampomyslu a za bardzo skracac nie cche i jakiejs wymyslnej tez nie chce bo juz raz mialam i nie umialam sobie ulozyc.. Chyba znow bede skazana na farbowanie i samo podciecie...

reklama
aniu ja mam ten sam problem:-)farbowac moj mi nie kaze wiec tylko sciecie wchodzi wgre ale ja mam fajna fryzjerke wiec cos wymysli:-)
idz do fryzjera to ci podpowie jaka by ci pasowala.
ja uciekam do miasta bede u mamy:-)

Do góry