reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

a u mnie doradza zawsze to samo;p
a farbowanie to na 100 procent ale tym razem sam sie farbuje
bo juz udal mi sie zejsc z ciemnych i wracam do swoich:) rudych tylko ze takie bez polysku sa wiec musze nalozyc rudy albo jakas czerwien:)

reklama
Hej dziewczynki !
Marzena - Marcin też jedzie na ta imprezkę, a co niech się chłopak zabawi :) raz na rok może! Damian też będzie ???
Lecę dalej pracować bo mam ciężki tydzień - przed wypłatami zapieprz :/ ... buziaki

DZiewczyny sorki ze tak wpadam ale nie wiecie gdzie mozna w gorzowie kupic chodzik?albo gdzie jest jakis komis z rzeczami dla dzieci?bo ja oszaleje chyba:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witam,

Jej........jaki upał wytrzymac sie nie da.
Najlepiej byłoby gdzies nad jeziorko pojechać, ale z takim maluszkiem to cała wyprawa.
Nie wiecie może gdzie w Gorzowie jest okulista dziecięcy????Mój synkowi cały czas oczko ropieje, peditra dał kropelki, ale nic nie pomogły wieć kazał do okulisty dla dzieci, bo prawdopodobnie jakiś kanalik łzowy ma zatkany. Tylko ja zapomniałam zapytac gdzie taki okulista przyjmuje, a w necie nie ma zadnych namiarów.

blond_20- komis i sklep z rzeczami dla dzieci jest na Kos. Gdyńskich jak masz wodociągi na rogu jest bank-cholera zapomniałam jak on sie nazywa i wchodzisz w ta uliczkę koło banku

jeszcze jeden komis(tylko nie wiem czy tam byłyby chodziki )jest na cichońskiego tak gdzie jest bazar, tylko nie tam jak są stragany , tylko na tym dziedzincu przed straganami

blond_20- komis i sklep z rzeczami dla dzieci jest na Kos. Gdyńskich jak masz wodociągi na rogu jest bank-cholera zapomniałam jak on sie nazywa i wchodzisz w ta uliczkę koło banku
dzieki;-)to nawet blisko mnie wiec tam pojde....bo moj potwor nie daje mi zyc i ma tego juz tak dosc ze odam wszystko zeby moje uszy troche odpoczely.....nawet nie mam kiedy sniadaniazjesc:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dziewczyny wymiękam pogoda mnie dobija, w domu siedzimy do 17 a i tak goraco strasznie:-p:-p Cypol w samym bodziaku a mimo to topi sie razem ze mną.
pozdrawiam brak mi sił na pisanie

katgen no fajowo było a izolda wyraxnie miała oko na Kacperka:-D:-D;-)

marzenka smutna historia z tą dziewczynką, u nas na lutówkach tez jest chłopczyk który walczy z rakiem ale dzięki bogu poddaje się to paskudztwo.

ania
a ja nie wiem jak jesteś teraz obcięta więc ciężko doradzać

kasia befatka ma racje spotkanie przełożone na 16 sierpnia i wtedy nie ma wymówek że ktoś nie może:-p

beti
i jak tam po wizycie??

aneteczka Cypusiowi też często ropiej oczko i ja przemywam mu solą fizjologiczna w ampułkach ale i tak będę musiała się przejść do okulisty.
A te czerwone kropeczki to być może potówki

Asia- komis bylkiedys an pasazu ale chyba juz tam nie ma;/ wiem ze na pewno jestna manhattanie... chodizki tezna bank beda w malolacie jak pisala anetka no i w nilago hmm i czy gdzie s na miescie ejszcze jest jakis komis musze pomyslec

Aneteczka- a robisz malemu masaz oczka? Mojej malej tyez ropialo i ja robilam tak najpier zakrapaialm sola fizjiologiczna potem uciskasz kanalik najlepeij malym palcem tam kolo noska(hmm jakby ci wytlumaczyc jak jest taka malutka dzirka w powiece...) uicskasz 3 razy po 10 ucisniec. po masazu znow sol fiziologiczna i na kniec kropelki.. A okolista podajrze na kolejowej..

A włosy mam takei jak na zdjeciach na nk;p;p;p

reklama
Do góry