reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
to fajna ta praca.moj sie wlasnie obudzil, zjemy cos i chyba na dwor pojdziemy.wczoraj po 18 spac juz poszedl tak sie darl.i dzisiaj zanosi sie na powtorke.jak nie bede mogla z nim wytrzymac to wyjde jeszcze raz po 17;-)

przyszlirodzice-robie małemu masaż ale to nie daje rezultatów, jedno oczko przestało łzawić i robiec po kropelkach i masażu, a to drugie takie niereformowalne.

Czesc
Jestem przerazona moja ma gorączke 38,7 po podaniu duzej dawki leku przeciw gorączkowego :-:)-:)-:)-(
Normalnie dzis jadła i sie bawiała ale tak troszke marudziała.Pózniej zrobiła zielono-zółtą kupke ale było ok i dalej sie bawiła w łózeczku bo ja poszłam do kuchni.Jak wróciłąm to jakies dziwnie mętne oczka mi sie wydawały ja ją na rece a ta az parzy.Boze boje sie zeby to nie był jakis rota wirus albo powikłanie po MMR które maiala w zeszłym tyg.Teraz zasneła a ja ciągle sprawdzam czy oddycha.
Moze pomyslicie ze walnieta jestem .
Ale moje dziecko miałao gorączke tylko raz w zyciu i 2 razy katar.Strasznie sie boje :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:Na dodatek w domu gorąco to połozyłam tylko w pampersie i przykryłam pieluszka.
Jak jeszcze moge jej pomóc ,ma ktos jaki pomysł???Help:-:)-(

Ostatnia edycja:
befatka oj ucaluj kruszynke... :-(
ja nie wiem, moj nie goraczkuje wogole, raz w zyciu mial goraczke przy zabkowaniu. On nawet jak mial silne zapaleniu pluc to nie goraczkowal :dry: to straszne jak dziecko jest chore a nie goraczkuje.... a co Ty masz zrobic?? nie wiem, czopek dawalas?? jak piszesz ze fuull lekow juz jej dalas to nie dawaj juz nic a rob oklady zimne... kiedys syszlaalm ze jak dziecko mocno goraczkuje to chlodne kapiele powinno sie robic... nie wiem... wspolczuje.

Dzieki Larvunia.Mała przespała sie godzinke zrobiła 2 ohydne kupy w ciągu 20 min i gorączka znikneła teraz ma 37,4 mierzone pod pachą.
Jakies zatrucie??.Kurde nie wiem o co biega
Nie odebrałam przez to telefou który był wazny dla J.(on spał po nocce) teraz jak oddzwania to tylko sekretarka sie odzywa jest wk***** na maxa.Powiedziałam co sie działo powiedziałam ze wole zeby jednak dzis nie szedł do pracy.A on mi wanął takim textem ze w szoku jestem wiem ze bedzie pózniej przepraszał bo jak nie wyspany to zawsze wkurzony i złosliwy ale niech sie buja mam dosc.
W kazdym razie chodziło o to ze jak baby siedzą w domu to im na łeb wali i potrafia rózne cuda wymyslic(czyaj chorobe dziecka) zeby zwrócic na siebie uwage.:szok::szok::szok::szok:Szczena mi opadła.
Ja jestem pamietliwa i jeszcze zobaczymy.

Mamy 3cia kupe spadam i sorki za moje gorzkie zale ale wole na wku*** cos napisac niz płakac po kątach.
Larvunia jak dzis Marcelek??
Blond współczuje tych płaczów masakra.
Beti- ?????
Sorki ze nikomu wiecej nie napisze ale nie mam natchnienia na pisanie i podobno tez samolubna jestem :(
Miłego wieczoru

Ostatnia edycja:
reklama
ja tak na chwilke.....
Befatka ja nie mam doswiadczenia z goraczka wiec nie pomoge,ale wspolczuje ze malutka chora,
spadam do malego,eh nie daje mi dzis zyc padam juz na dzis.
Madziarena ja niewiem czy pojedzie narazie mowi NIEWIEM:-D

Do góry