Befatka1982
Entuzjast(k)a
Duzo zdrówka dla Zuziaczka i Marcelka.
Jezyk -ucałuj od ciotki zębatego Cypuśka.Mojej znajomej synkowi wyrznął sie w wieku 3 m-cy.A w tych czasach to mnie juz chyba nic nie zdziwi.
Beti to powiedz męzowi niech wysyła artylerie i gania to jajo
Oj dobrze ze juz nie masz tej torbieli.
Magda Ty wrócisz czarna jak murzynka po tych wypadach do rodzinki

Blond to niezle Ci młody daje popalic bidulko.Ja pamietam ze tam na Pasarzu Baczynskiego był komis-ale Ania PR juz Ci napisała ze zlikwidowali.I jeszcze jeden był w Orbi chyba wiesz ta hala za Granatowym Pawilonem ale to było 3 lata temu teraz nie wiem.
Mozesz jeszcze po lumpexach pochodzic wiem ze czasem maja taki stuff
Katgen Gdzie Ty.??Pwenie pilnujesz hydraulika;-)
Larvunia-jeszcze 2 dni i weekend:-);-)Pocieszm hihi
Jak małej spadał gorączka wziełam ja na spacer w domu było koszmarnie gorąco stwierdziłam ze spacerek przyniesie jej ulge i faktycznie.Jak tylko wyszłysmy z domu mała zaczeła wszystkim machac i gadac do psów wiec to zank ze lepiej sie czuła.Mysle ze to moze przez te upały jak rodziłam tez miałam wysoką gorączke przez to ze na sali było jak w saunie i nie było mozna otwierac okna bo elewacja była w remoncie.Tylko nie wiem z kąd te kupy.Teraz jest juz prawie ok.Tj. pisał Jezyk jak jest ponizej 38 nie robie nic a tak w ogóle to moja ma jeszcze normalną temp. ok 37.
Cos jeszcze miałam pisac ale mi sie zapomniało
-standard
Miłej nocy wszystkim
Jezyk -ucałuj od ciotki zębatego Cypuśka.Mojej znajomej synkowi wyrznął sie w wieku 3 m-cy.A w tych czasach to mnie juz chyba nic nie zdziwi.
Beti to powiedz męzowi niech wysyła artylerie i gania to jajo
Oj dobrze ze juz nie masz tej torbieli.
Magda Ty wrócisz czarna jak murzynka po tych wypadach do rodzinki

Blond to niezle Ci młody daje popalic bidulko.Ja pamietam ze tam na Pasarzu Baczynskiego był komis-ale Ania PR juz Ci napisała ze zlikwidowali.I jeszcze jeden był w Orbi chyba wiesz ta hala za Granatowym Pawilonem ale to było 3 lata temu teraz nie wiem.
Mozesz jeszcze po lumpexach pochodzic wiem ze czasem maja taki stuff
Katgen Gdzie Ty.??Pwenie pilnujesz hydraulika;-)
Larvunia-jeszcze 2 dni i weekend:-);-)Pocieszm hihi
Jak małej spadał gorączka wziełam ja na spacer w domu było koszmarnie gorąco stwierdziłam ze spacerek przyniesie jej ulge i faktycznie.Jak tylko wyszłysmy z domu mała zaczeła wszystkim machac i gadac do psów wiec to zank ze lepiej sie czuła.Mysle ze to moze przez te upały jak rodziłam tez miałam wysoką gorączke przez to ze na sali było jak w saunie i nie było mozna otwierac okna bo elewacja była w remoncie.Tylko nie wiem z kąd te kupy.Teraz jest juz prawie ok.Tj. pisał Jezyk jak jest ponizej 38 nie robie nic a tak w ogóle to moja ma jeszcze normalną temp. ok 37.
Cos jeszcze miałam pisac ale mi sie zapomniało
-standard
Miłej nocy wszystkim
Ostatnia edycja:
dziś pierwsza widzę
widać po nurofenie jej przeszła gorączka, bo paracetamol pomógł tylko na kilka godzin. Befatko a jak tam twój szkrab? zdrowa już? dziś czeka mnie znów generalny porządek, gotowanie i takie tam. Jutro przyjeżdżają moi rodzice, nie widzieliśmy się od wielkanocy